Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam ganapen ve klomanle hmile kalmak isteyenler veya hamişler topiğinde yazışıyormuydun.adın tanıdık geldide
benimde sivilcelerim çıktı:)benim yüzümde sanki ergenlik dönemine geri dönmüşüm gibi sivilce çıktı başka benim gibi sivbilcelenen varmı acaba
hayır olsun kankam dikkat etkızlar hepinize iyi akşamlar a.s.
sağ kasığıma cok sancı giriyo hayır olsun :uhm:
canım hayırlı uğurlu olsun inşallahmerhaba arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu gebelik testinde öğrendim şu an nasıl sevinçliyi anlatamamhihoyyytkaydirigubbakcemile2 yanlız bundan sonra ne yapmam lazım bilmiyorum henüz 1.5 yıllık evliyim tecrübesi olanlar bize yardım ederler inş. neyse burdan bütün ocak 2010 annelerine sevgilerimi yolluyorum inşallah hepimiz bebişimizi sağlıcakla kucağımıza alırız nasip olursa inş 9 ocak 2010 da anne olucam yani internetten baktm öyle yazıyo:lepi:
evet canim o topikteydim..
kizlar 12'sinde kan degerim 146 idi 14'unde yani bugun 234 cikti yarindan sonra tekrar cagirdiler telefonda sordum deger nasil diye yuzde elli oranindan fazla artis varmis buda normalmis ama bana deger biraz dusuk geldi sizce nasil? ayni durumda kalan oldu mu? cevaplarinizi bekliyorum..
jjuliettcim kasıklarda sancı ve batma bunlar normal şeyler canım hiç korkma bişeycik olmaz Allahın izniyle seni çok fazla rahatsız etmezse korkma
hay maşallah size ne çabuk 1352 msj yazdınız böyle kalabalıklaşmaya başlamışsınız Rabbim esirgesin hepinizi
semihacım canım kalp atışları için gittinmi bitanem yoksa ayın 20 küsürü falan mı gdecektin
merhaba arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu gebelik testinde öğrendim şu an nasıl sevinçliyi anlatamamhihoyyytkaydirigubbakcemile2 yanlız bundan sonra ne yapmam lazım bilmiyorum henüz 1.5 yıllık evliyim tecrübesi olanlar bize yardım ederler inş. neyse burdan bütün ocak 2010 annelerine sevgilerimi yolluyorum inşallah hepimiz bebişimizi sağlıcakla kucağımıza alırız nasip olursa inş 9 ocak 2010 da anne olucam yani internetten baktm öyle yazıyo:lepi:
ben yarın gidiyorum keseyi görmeye inşlh görürüm cok heyecanlıyım
jjuliettcim kasıklarda sancı ve batma bunlar normal şeyler canım hiç korkma bişeycik olmaz Allahın izniyle seni çok fazla rahatsız etmezse korkma
juli dua et ben keseyi görmeye gidicem şimdi inşllh bi sorun cıkmazzzzz:)))))))