2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
hgezen hoşgeldin hayırlı olsun canım tebrik ederim.şuan yapman gereken beklemek 5 haftalıkken gittiginde keseyi ancak görebilirsin..

netten bak 5 haftalık oldugunda dr randevu al git.zaten dr tekrar kalp atışı için çagıracaktır...satın kaçtı en son.

hem seninle yakın dogumlarımız bende ocak 4 inş.pazartesi bende kalp atışı için gidecegim.

selam ganapen ve klomanle hmile kalmak isteyenler veya hamişler topiğinde yazışıyormuydun.adın tanıdık geldide

evet canim o topikteydim..

kizlar 12'sinde kan degerim 146 idi 14'unde yani bugun 234 cikti yarindan sonra tekrar cagirdiler telefonda sordum deger nasil diye yuzde elli oranindan fazla artis varmis buda normalmis ama bana deger biraz dusuk geldi sizce nasil? ayni durumda kalan oldu mu? cevaplarinizi bekliyorum..

benim yüzümde sanki ergenlik dönemine geri dönmüşüm gibi sivilce çıktı başka benim gibi sivbilcelenen varmı acaba
benimde sivilcelerim çıktı:)
kızlar hepinize iyi akşamlar a.s.

sağ kasığıma cok sancı giriyo hayır olsun :uhm:
hayır olsun kankam dikkat et
merhaba arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu gebelik testinde öğrendim şu an nasıl sevinçliyi anlatamamhihoyyytkaydirigubbakcemile2 yanlız bundan sonra ne yapmam lazım bilmiyorum henüz 1.5 yıllık evliyim tecrübesi olanlar bize yardım ederler inş. neyse burdan bütün ocak 2010 annelerine sevgilerimi yolluyorum inşallah hepimiz bebişimizi sağlıcakla kucağımıza alırız nasip olursa inş 9 ocak 2010 da anne olucam yani internetten baktm öyle yazıyo:lepi:
canım hayırlı uğurlu olsun inşallah
öncelikle iyi bir dr a git bakalım
ve güzel haberlele gel emiyerimseniben

evet canim o topikteydim..

kizlar 12'sinde kan degerim 146 idi 14'unde yani bugun 234 cikti yarindan sonra tekrar cagirdiler telefonda sordum deger nasil diye yuzde elli oranindan fazla artis varmis buda normalmis ama bana deger biraz dusuk geldi sizce nasil? ayni durumda kalan oldu mu? cevaplarinizi bekliyorum..

hdi canım gözün aydın
inşallah güzel haberlerle geleceksin hepŞeniz

ecrin1001 arkadaşım ben internetten baktığımda şu an 5 haftalık diyodu sen ne zaman gdeceksin doktora sende istanbulda yaşıyosun galiba hangi doktora gidiyosun ben fatih teki medical park'a gidiyorum ayşegül hanıma çok iyi bir doktor

hay maşallah size ne çabuk 1352 msj yazdınız böyle kalabalıklaşmaya başlamışsınız Rabbim esirgesin hepinizi
semihacım canım kalp atışları için gittinmi bitanem yoksa ayın 20 küsürü falan mı gdecektin

jjuliettcim kasıklarda sancı ve batma bunlar normal şeyler canım hiç korkma bişeycik olmaz Allahın izniyle seni çok fazla rahatsız etmezse korkma

jjuliettcim kasıklarda sancı ve batma bunlar normal şeyler canım hiç korkma bişeycik olmaz Allahın izniyle seni çok fazla rahatsız etmezse korkma

kuzum selam
bendede oluyo hatta benim çoğu zaman belim başım ağrıyo kasıklarımda keza
hele pazar günü bir ağrıdı
ağlamaktan hal oldum bişey olacak diye
ama ben şimdi 30. haftada olan bi arkadaşıma danıştım onun kasık ağrısı olmamış normalmi canım
herkeste farklımı:uhm:

hay maşallah size ne çabuk 1352 msj yazdınız böyle kalabalıklaşmaya başlamışsınız Rabbim esirgesin hepinizi
semihacım canım kalp atışları için gittinmi bitanem yoksa ayın 20 küsürü falan mı gdecektin

26 mayısta bitanem:asigim:
dua et neolur
duymadan rahatlayamayacağım
Allahım inşallah:Saruboceq:

midem bi garip üşütürsün ya mideni öyleyim herkes gibi bulantım kusmam yok
ama midem arada bulanıp bulanmama arasında gidip geliyo

26 mayıs ha12 gün kaldı demek 26sını sayma 11 gün tez vakitte geçer inşallah bitanem gider yavrunun ya da yavrularının kalplerini dinler gelir nasıl bi duygu anlatırsın bize bizde beraber paylaşırı sevincini
mide konusunu anlıyorum canım korkma inşallah bulantın olmazda rahat edersin gebeliğin ilk 3 ayında malesefki oluyor böyle şeyler semiham sabredeceksin bitanem

felak nas ve ayetel kürsi tamamdır canımcım okurum sürekli sende oku kendine ve çok çok dikkat et olur mu

arkadaşlar benim kandaki hcg değerim 1214 çıktı bu 4. hafta oluyor değilmi ya değerler bana karışık geldi pek bişey anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim

merhaba arkadaşlar bende bugün hamile olduğumu gebelik testinde öğrendim şu an nasıl sevinçliyi anlatamamhihoyyytkaydirigubbakcemile2 yanlız bundan sonra ne yapmam lazım bilmiyorum henüz 1.5 yıllık evliyim tecrübesi olanlar bize yardım ederler inş. neyse burdan bütün ocak 2010 annelerine sevgilerimi yolluyorum inşallah hepimiz bebişimizi sağlıcakla kucağımıza alırız nasip olursa inş 9 ocak 2010 da anne olucam yani internetten baktm öyle yazıyo:lepi:

hayırlı olsun canım. sağlıkla kucağına alırsın insallah
ben yarın gidiyorum keseyi görmeye inşlh görürüm cok heyecanlıyım

hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz

saol zeynepcim
bazen öyle şiddetli giriyorki ağrı tamam şimdi gitti diyorum
neseki geciyor sonra
ne zamana kadar devam edecek bu ağrı :uhm:

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hülyaeyup|26|26 Mart|01 Ocak|69|bebişimin kesesini gördüm :) 15 mayıs kontrol çok sabırsız
2|Jjuliett|24|20Mart|01 Ocak|55| pıt pıt atıyor bebişin kalbi :nazar:
3|bahtusa78 |31|29 Mart|03 Ocak|59| kese ve bebek göründü kontrol 23 mayısta
4|ecrin0101 |26|23 Mart|04 Ocak|| bebişin kesesi görüldü 18 mayıs kontrol
5|ndk |24|30 Mart|04 Ocak|60| keseciği göründü 3 hafta sonra kontrol
6|myocean76|26|01 Nisan|06 Ocak|60| keseciği gördü 18 Mayıs kontrol
7|gonulll|21|04 Nisan|09 Ocak|55| kesecik görüldü 21 Mayıs kontrol
8|ilknuray ||05 Nisan|10 Ocak||
9|Draje |27|08 Nisan|11 Ocak|52|
10|tekecen |||||
11|smhsmh |26|31 Mart|5 Ocak|70| Sonunda kesemiz görüldü :nazar:
12|lady_lawyer |26|25 Mart|02 Ocak|64| keseciği görüldü. 15 Mayıs kontrol
13|cssa |23|31 Mart|05 Ocak|54|
14|bahtusa78 ||29 Mart|02 Ocak|59|
15|fatmur |27|8 nisan|13 Ocak|75| keseciği görüldü çok şükür 21 Mayıs kontrol
16|ceylinn83||27 mart|1 Ocak|69|
17|kayaes|26|8 nisan|13 Ocak|64|
18|ayca24||5 nisan|8 Ocak|59| 13 mayısta bebişin kesesi görüldü cok şükür :nazar:
19|ktg|||||
20|RUGARXY|||||
21|selinay85|23|10 Nisan|15 Ocak|69|
22|Melenkoli699||5 Nisan|10 Ocak||
23|apple|||||
24|Sivribiber|||||
25|essrraa|23|2 nisan||67|kese göründü
26|mehlikasu|30|15 Mart||54| kese göründü 21 mayıs kontrol
27|juliet|||||
28|eylül_13||||| aramıza katılacak inşallah
29|gonulll|||||
30|ceyce||28 Mart|||
31|hilal melike|27|14 nisan|9 Ocak|61|
32|ngezen||14 nisan|9 Ocak||
|yelizyücel|||||Fahri Ocak Annesi
|Şimal|||||Fahri Ocak Annesi

juli dua et ben keseyi görmeye gidicem şimdi inşllh bi sorun cıkmazzzzz:)))))))

günayyyyyyyyyydınnnnnnnnnnnn canlarım bugun doktora gidecem bebişimin pıt pıtlarını duymak için çok sabırsızım 2 de randevum nasıl geçecek bu zaman

X