2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
günaydın 2010 anneleri ve bebişleri nasılsınız ya arkadaşlar ben hala rüyada gibiyim inanamıyorum çok sevinçliyim ama bir okadar korkuyorum inşallah bişey olmaz Allah herkese bu duyguyu yaşatsın

günaydın 2010 anneleri ve bebişleri nasılsınız ya arkadaşlar ben hala rüyada gibiyim inanamıyorum çok sevinçliyim ama bir okadar korkuyorum inşallah bişey olmaz Allah herkese bu duyguyu yaşatsın

sen doktora gitmişmiydin
kaç haftalık bebişin
korkma annesi bebeişine hiç bişi olmaz
ama bizim bu kuruntularımız ne zaman gececek kimbilir
yaa nette hep yataklara falan bakıyorum şimdiden
ne güzel beşikler
ama daha karar veremedim
sanki yarın geliyor ya benim ufaklık :roflol:

ya bugün gidicem doktora hcg değerim 1214 çıktı internetteki hesaplayıcıya göre 5 haftalık kese bu haftamı görülüyodu arkadaşlar

ngezen canım son reglin nezamandı? benim bir salı 2315 ti perşembe gitim minik kesemizi gördüm..

yanlız arkadaşlar ben son aylarda geç adet görüyodum ondan kaynaklanabilirmi yani yumurtlama dönemim geç oluyodu

merhaba arkadaslar allahım hepımızın kuzularını korusun. ndk cıgım cok sevındım canım daha yenı haberım oldu. allahım hepımızın meleklerını korusun. ne kadar oldu canım bebegın.........

merve cım ben 22+1 oldum. eylul annelerı topıgındeyım. mıde bulantıların erken degıl canım buyuk ıhtımalde bebegın hareketlerını hıssedınceye kadar da surecek. benım oye oldu

X