Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanki sende çok sabretmişsinn :dilcikar: iyi bari senin kadar bekleyeyim bende yarınmı gideceksinn??acaba suan kaldı atıyormu diyerek beklemek ayrı. kalbi atmasa neden atmıyor demek ayrı.
1. şık heyecanlı bekleyiş
2.şık ise zor bir bekleyiş
sen düşün hangisini tercih edersen artıkbeni sorarsan 7+1 e kadar sabredebildim kaydirigubbakcemile3
ndk biz seninle aynıyız,ben 21 Mayısta gidecem,doktor bana haziranın başında gel demişti dfe ben çok geç diyince madem istiyorsun 10 gün sonra gel dedi,işaallah gittiğimde duyarım,
allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah..
o günlerde gelir inşallah canım benimsagolasin canimcim bak geldim hemen arkandan ama icim hala rahat degil kan degerim dun 146 di cok az geldi bana ah bir keseyi gorsekte biraz rahatlasam diyorum bisey olacak diye cok korkuyorum surekli kasik agrilarim var hicbir sey yapamiyorum ayaga kalktigim anda siddetleniyor sizlerdede boyle oldu mu???
günaydın bende bu sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı koyu değil ama çizgi var
sanki sende çok sabretmişsinn :dilcikar: iyi bari senin kadar bekleyeyim bende yarınmı gideceksinn??
canım benim ben 5+3 tü sanırım dittiğimde 8 mm di yanlış hatırlamıyosam, ultrason kağıdı evde bana 3 hafta sonra gel demişti yani 27 mayısta, bendede pko var bende 9 aydır tedavi görüyordum kavuştum çok şükür bana progestan verdi pkolarda düşük riski fazla olduğu için, illa sağlıksız bebek düşecek diye bi kural yokmuş, bana da böyle dedi.. sen telaşlanma korkma rabbime emanetler nasibimizde varsa kalacaklar tabiki bizimle rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşmamızı nasib etsinnn, bende çalışıyorum ve yorucu stresli pekte anlaşamıyoruz sürekli dalaşıyoruz, allaha emanetler ne yapalım durumumuz olsaydıda çalışmasaydık... bende de bulantı yok ama ama benden bi iki hafta önce kalan hamişler var onlardada bulantı yokmuş, bulantı olcak diye bi kaide yok rabbim hayırlısını versin...amin cümlemize,tüm bebek bekleyenler inş.sağlılı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar,ndk senin bulantın var mı?birde doktora ne zaman gittin,kesenin boyutu ne kadardı?benimki aslında düşük yaptığım tarih sat kabul edilirse sata göre 8+4 ama salı günü doktora gittiğimde doktor ultrasonda 6+1 görünüyor dedi,düşükten sonra sanırm geç yumurtlama oldu,hoş önceden de geç yumurtluyordum,pko var bende,3 kez yumurtlama tedavisi gördüm 3.de hamile aldım ama düşükle sonuçlandı,ardından hiç adet olmadan hamile kaldım,tedavi olmadan,doktor 2 adet dönemi geçsin öyle gel demişti,ben zaten olmuyor diye korunmadım,Rabbim nasib etti çok şükür hem de doğal yoldan,ama şimdi de korkuyorum ilki düşmüştü bu da düşerse diye,bir de çalışıyorum,hergün işe gel git,evde olsam dinlenirdim ayaklarımı uzatırdım ama işyerinde olmuyor,bir de doktor bana progestron vermedi,sağlamsa kalır düşmez dedi yapacak bişey yok dedi,
sırnaşık şey ama bak 6. hafat dolunca duyulur dediler benim söyledikleri tarihten 8 gün geçti en kadar zor geçti biliyonmu sennn yerimseniben
kızlar siz beslenmede nelere dikkat ediyorsunuz?günde kaç bardak süt içiyorsunuz,çay , kahve içiyor musunuz?ben çaya dayanamıyorum biraz azalttım ama yinede içiyorum,sabah 2 bardak öğlen 1 bardak,akşam da bir bardak,öğlen ve akşam yemekten 1 saat sonra içiyorum,kahve hiç içmiyorum önceden de aramazdım zaten,benim doktorum şunu ye-iç veya yeme-içme diye birşey demedi,beslenmede nelere dikkat etmemiz gerektiğini ,aldığımız tavsiyeleri burada yazarsak bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olur,paylaşımlarınızı bekliyorum,
kızlar siz beslenmede nelere dikkat ediyorsunuz?günde kaç bardak süt içiyorsunuz,çay , kahve içiyor musunuz?ben çaya dayanamıyorum biraz azalttım ama yinede içiyorum,sabah 2 bardak öğlen 1 bardak,akşam da bir bardak,öğlen ve akşam yemekten 1 saat sonra içiyorum,kahve hiç içmiyorum önceden de aramazdım zaten,benim doktorum şunu ye-iç veya yeme-içme diye birşey demedi,beslenmede nelere dikkat etmemiz gerektiğini ,aldığımız tavsiyeleri burada yazarsak bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olur,paylaşımlarınızı bekliyorum,
gunaydın kızlar ben geldımm.nasılsınız bebişleriniz nasıl.kalp atısını duyan varmı aranızda.dun gıremedım ben.gecmısı okumak zaman alacak.önemlı bir gelişme varmı?
günaydın kızlar. kahveyi bıraktım çayı bi bardak kahvaltıda içiyorum süt agzıma sürmüyorum..
yogurt yiyorum bi kase akşamları.günde 2 haslanmış yumurta yiyorum .bu akşam yemegimi güzel doyurucu yiyorum.kaydirigubbakcemile3
başım ağrıyo benim kızlar hergün
midem bi garip
ne olacak böyle
ne zaman geçecek bilen varmı :uhm: