2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
mehlikacım senin 8+4 gösteriyor imzan
o zaman duyarsın kalp atıslarını merak etme
7, haftadan sonra duyulur

acaba suan kaldı atıyormu diyerek beklemek ayrı. kalbi atmasa neden atmıyor demek ayrı.
1. şık heyecanlı bekleyiş
2.şık ise zor bir bekleyiş
sen düşün hangisini tercih edersen artıkbeni sorarsan 7+1 e kadar sabredebildim kaydirigubbakcemile3
sanki sende çok sabretmişsinn :dilcikar: iyi bari senin kadar bekleyeyim bende yarınmı gideceksinn??
ndk biz seninle aynıyız,ben 21 Mayısta gidecem,doktor bana haziranın başında gel demişti dfe ben çok geç diyince madem istiyorsun 10 gün sonra gel dedi,işaallah gittiğimde duyarım,

8+4 yazıyo alttaki takip linkinde, şaşırdım bende sorcaktım sana bi yanlışlık var sanırımm, heh bende 21inde gideyim ozaman aynı gün gidelimm kaydirigubbakcemile5

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hülyaeyup|26|26 Mart|01 Ocak|69|bebişimin kesesini gördüm :) 15 mayıs kontrol çok sabırsız
2|Jjuliett|24|20Mart|01 Ocak|55| pıt pıt atıyor bebişin kalbi :nazar:
3|bahtusa78 |31|29 Mart|03 Ocak|59| kese ve ebbek göründü kontrol 23 mayısta
4|ecrin0101 |26|23 Mart|04 Ocak|| bebişin kesesi görüldü 18 mayıs kontrol
5|ndk |24|30 Mart|04 Ocak|60| keseciği göründü 3 hafta sonra kontrol
6|myocean76|26|01 Nisan|06 Ocak|60| keseciği gördü 18 Mayıs kontrol
7|gonulll|21|04 Nisan|09 Ocak|55| kesecik görüldü 21 Mayıs kontrol
8|ilknuray ||05 Nisan|10 Ocak||
9|Draje |27|08 Nisan|11 Ocak|52|
10|tekecen |||||
11|smhsmh |26|31 Mart|5 Ocak|70| Sonunda kesemiz görüldü :nazar:
12|lady_lawyer |26|25 Mart|02 Ocak|64| keseciği görüldü. 15 Mayıs kontrol
13|cssa |23|31 Mart|05 Ocak|54|
14|bahtusa78 ||29 Mart|02 Ocak|59|
15|fatmur |27|8 nisan|13 Ocak|75| keseciğimiz görüldü çok şükür 21 Mayıs kontrol
16|ceylinn83||27 mart|1 Ocak|69|
17|kayaes|26|8 nisan|13 Ocak|64|
18|ayca24||5 nisan|8 Ocak|59| 13 mayısta bebişin kesesi görüldü cok şükür :nazar:
19|ktg|||||
20|RUGARXY|||||
21|selinay85|23|10 Nisan|15 Ocak|69|
22|Melenkoli699||5 Nisan|10 Ocak||
23|apple|||||
24|Sivribiber|||||
25|essrraa|23|2 nisan||67|kese göründü
26|mehlikasu|30|15 Mart||54| kese göründü 21 mayıs kontrol
27|juliet|||||
28|eylül_13||||| aramıza katılacak inşallah
29|gonulll|||||
30|şimal|||||
31|hilal melike|27|14 nisan|9 Ocak|61|
|yelizyücel|||||Fahri Ocak Annesi

kızlar bir sey rica edicem
liste yi alırken
lütfen en son yapılan listeyi alın
idp ortalardan rastgele listeyi almayın diğerleri eksik oluyor

allah sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasib etsin inşallah..

amin cümlemize,tüm bebek bekleyenler inş.sağlılı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar,ndk senin bulantın var mı?birde doktora ne zaman gittin,kesenin boyutu ne kadardı?benimki aslında düşük yaptığım tarih sat kabul edilirse sata göre 8+4 ama salı günü doktora gittiğimde doktor ultrasonda 6+1 görünüyor dedi,düşükten sonra sanırm geç yumurtlama oldu,hoş önceden de geç yumurtluyordum,pko var bende,3 kez yumurtlama tedavisi gördüm 3.de hamile aldım ama düşükle sonuçlandı,ardından hiç adet olmadan hamile kaldım,tedavi olmadan,doktor 2 adet dönemi geçsin öyle gel demişti,ben zaten olmuyor diye korunmadım,Rabbim nasib etti çok şükür hem de doğal yoldan,ama şimdi de korkuyorum ilki düşmüştü bu da düşerse diye,bir de çalışıyorum,hergün işe gel git,evde olsam dinlenirdim ayaklarımı uzatırdım ama işyerinde olmuyor,bir de doktor bana progestron vermedi,sağlamsa kalır düşmez dedi yapacak bişey yok dedi,

sagolasin canimcim bak geldim hemen arkandan ama icim hala rahat degil kan degerim dun 146 di cok az geldi bana ah bir keseyi gorsekte biraz rahatlasam diyorum bisey olacak diye cok korkuyorum surekli kasik agrilarim var hicbir sey yapamiyorum ayaga kalktigim anda siddetleniyor sizlerdede boyle oldu mu???
o günlerde gelir inşallah canım benim
baksana bizde kalp atışını bekliyoruz ozamanda kalp aışı için beklersin Allahın izniyle
dua et
benimde ağrılarım var
dr a gittiğinde sor eğer ağrın çok şiddetli değilse ve kanaman yoksa normal dediler ama

günaydın bende bu sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı koyu değil ama çizgi var

hadi hayırlı olsun canım
şimdi dr a git bakalım yerimseniben

sanki sende çok sabretmişsinn :dilcikar: iyi bari senin kadar bekleyeyim bende yarınmı gideceksinn??

sırnaşık şey ama bak 6. hafat dolunca duyulur dediler benim söyledikleri tarihten 8 gün geçti en kadar zor geçti biliyonmu sennn yerimseniben

kızlar siz beslenmede nelere dikkat ediyorsunuz?günde kaç bardak süt içiyorsunuz,çay , kahve içiyor musunuz?ben çaya dayanamıyorum biraz azalttım ama yinede içiyorum,sabah 2 bardak öğlen 1 bardak,akşam da bir bardak,öğlen ve akşam yemekten 1 saat sonra içiyorum,kahve hiç içmiyorum önceden de aramazdım zaten,benim doktorum şunu ye-iç veya yeme-içme diye birşey demedi,beslenmede nelere dikkat etmemiz gerektiğini ,aldığımız tavsiyeleri burada yazarsak bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olur,paylaşımlarınızı bekliyorum,

amin cümlemize,tüm bebek bekleyenler inş.sağlılı bir şekilde bebeklerini kucaklarına alırlar,ndk senin bulantın var mı?birde doktora ne zaman gittin,kesenin boyutu ne kadardı?benimki aslında düşük yaptığım tarih sat kabul edilirse sata göre 8+4 ama salı günü doktora gittiğimde doktor ultrasonda 6+1 görünüyor dedi,düşükten sonra sanırm geç yumurtlama oldu,hoş önceden de geç yumurtluyordum,pko var bende,3 kez yumurtlama tedavisi gördüm 3.de hamile aldım ama düşükle sonuçlandı,ardından hiç adet olmadan hamile kaldım,tedavi olmadan,doktor 2 adet dönemi geçsin öyle gel demişti,ben zaten olmuyor diye korunmadım,Rabbim nasib etti çok şükür hem de doğal yoldan,ama şimdi de korkuyorum ilki düşmüştü bu da düşerse diye,bir de çalışıyorum,hergün işe gel git,evde olsam dinlenirdim ayaklarımı uzatırdım ama işyerinde olmuyor,bir de doktor bana progestron vermedi,sağlamsa kalır düşmez dedi yapacak bişey yok dedi,
canım benim ben 5+3 tü sanırım dittiğimde 8 mm di yanlış hatırlamıyosam, ultrason kağıdı evde bana 3 hafta sonra gel demişti yani 27 mayısta, bendede pko var bende 9 aydır tedavi görüyordum kavuştum çok şükür bana progestan verdi pkolarda düşük riski fazla olduğu için, illa sağlıksız bebek düşecek diye bi kural yokmuş, bana da böyle dedi.. sen telaşlanma korkma rabbime emanetler nasibimizde varsa kalacaklar tabiki bizimle rabbim sağlıklı sıhhatli evlatlarımıza kavuşmamızı nasib etsinnn, bende çalışıyorum ve yorucu stresli pekte anlaşamıyoruz sürekli dalaşıyoruz, allaha emanetler ne yapalım durumumuz olsaydıda çalışmasaydık... bende de bulantı yok ama ama benden bi iki hafta önce kalan hamişler var onlardada bulantı yokmuş, bulantı olcak diye bi kaide yok rabbim hayırlısını versin...
sırnaşık şey ama bak 6. hafat dolunca duyulur dediler benim söyledikleri tarihten 8 gün geçti en kadar zor geçti biliyonmu sennn yerimseniben

kaydirigubbakcemile3 pöfff de get bi gör gel hele de peşinden bende gidecemm bananeeeeeeeeeeeeeeee :tomato::tomato:

gunaydın kızlar ben geldımm.nasılsınız bebişleriniz nasıl.kalp atısını duyan varmı aranızda.dun gıremedım ben.gecmısı okumak zaman alacak.önemlı bir gelişme varmı?

kızlar siz beslenmede nelere dikkat ediyorsunuz?günde kaç bardak süt içiyorsunuz,çay , kahve içiyor musunuz?ben çaya dayanamıyorum biraz azalttım ama yinede içiyorum,sabah 2 bardak öğlen 1 bardak,akşam da bir bardak,öğlen ve akşam yemekten 1 saat sonra içiyorum,kahve hiç içmiyorum önceden de aramazdım zaten,benim doktorum şunu ye-iç veya yeme-içme diye birşey demedi,beslenmede nelere dikkat etmemiz gerektiğini ,aldığımız tavsiyeleri burada yazarsak bilmeyen arkadaşlarda öğrenmiş olur,paylaşımlarınızı bekliyorum,

benim doktorum fazla abartma dedi, çayı kahveyi kolayı azalt çiğ et yeme ani hareketler yapma aç kalmamaya özen göster sigara içme yeter dedi..yerimseniben

canım illa doktorun demesini bekleme
cok fazla cay içiyorsun hemen azalt
sabah kahvaltıda süt iç yapa portakal sık
bebişlerimiz için bazı sevdiğimiz seylerden feragat edicez artk
annelik te bu değilmidir :CüvCüv:

günaydın kızlar. kahveyi bıraktım çayı bi bardak kahvaltıda içiyorum süt agzıma sürmüyorum..

yogurt yiyorum bi kase akşamları.günde 2 haslanmış yumurta yiyorum .bu akşam yemegimi güzel doyurucu yiyorum.kaydirigubbakcemile3

gunde 1 lt ye yakın sut ıcıyorum canım.cay 1 bardak.cevız badem fındık folık asıt acısından zengın o yuzden her gun onlardan yıyıyorum.kepeklı ekmek portakal da aynı sekılde.ama ekmegı gun ıcınde cok az yıyıyorum.bol bol yesıl yapraklı sebzeler.pılav makarna tatlı turlerı sadece canım ıstedıgınde tadımlık yıyıyorum.boyle canım.senınde cayı azaltman lazım.

günaydın kızlar. kahveyi bıraktım çayı bi bardak kahvaltıda içiyorum süt agzıma sürmüyorum..

yogurt yiyorum bi kase akşamları.günde 2 haslanmış yumurta yiyorum .bu akşam yemegimi güzel doyurucu yiyorum.kaydirigubbakcemile3

bende süt içemiyorum yaaa sevmiyorum hiçç:1no2:

kızlar sut ıcemıyorsanız her gun bol bol peynır ve yogurt yemenız lazım.her sabah yumurtayı da ıhmal etmeyın.bende yumurta sevmıyorum ama mecbur bebısım ıcın yıyıyorum...

ben çayı nasıl bırakacam bilemiyorum,yumurtayı ve sütü eşimin ısrarlarıyla yiyip içiyorum,süt günde 1 bardak içiyordum eşim iki bardak iç dedi bugün sabah 1 bardak içtim akşam yatmadan da bir bardak içerim,sabahları 3 gündür bir yumurta haşlayıp yiyorum,birde ceviz yemeye başlasak iyi olur bebişlerimizin beyin gelişimi için,

başım ağrıyo benim kızlar hergün
midem bi garip
ne olacak böyle
ne zaman geçecek bilen varmı :uhm:

evet ceviz ve badem bunlarında yenmesi lazım
ben akşamları kendime portakal sıkıyorum
sabahta yanıma süt alıyorum (ilkokul cocuğu gibi :roflol:)
yanlız yumurtaya hiç vaktim olmuyor
en iyisi akşamları haşlayım sabah yanıma alayım

başım ağrıyo benim kızlar hergün
midem bi garip
ne olacak böyle
ne zaman geçecek bilen varmı :uhm:

kankam bende pek bas ağrısı olmadı
daha cok evde yatınca oluyordu
temiz hava falan al belki iyi gelir
mide biraz daha böyle gececek galiba

X