Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydın kızlar.....kesenin görülmesi müthiş bişey... darısı herkesin başına...
günaydınlarrrrrrrr nasılsınızzzzzzzz cici annişlerrr
okurken inan kalbim duracak gibi oldu.inşallah hiç beklemeden tekrar hamile kalırsın.k.ib. füzme kendini moralini yüksek tutki hemen olsun.Ecrincim yaz merak ederim demiştin ya.. doktordan geldim tatlım.. Benim bebiş yokmuş yani kese gibi bir şey var ama şekil itabariyle tam bir kese denemez dedi. b-hcg sonucumu görmek istedi benim normalde biliyorsun 7+2 olması gerekiyordu buna göre baktığımızda değerler 200.000 - 500.000 arasında olmalıydı ancak benim 214 çıktı :1shok: ve eve geldim 1 saat geçti hemen regl oldum.. Valla buna ne denirki...
Birde tatlım senin gitmek istediğin bir doktor vardı ya bakan eşi onu biraz araştırdım belki biliyorsundur ama ben yinede söyliyeyim o anlaşmalı doktormuş normalde tahlilleri ve doğumları bu hastaneye yönlendiriyormuş canım haberin olsun.. Benden bu kadar.. Darısı bir sonraki aylara artık hayırlısı ile.. tüm hamişlere sevgiler Allah herşeyi gönlünüze göre versin...
Deneme
kzılar doktoronuz kilo kontrolü yapıyormu
benim doktor hiç beni tarmıyor :uhm:
noliyo kıss:1shok:
kzılar doktoronuz kilo kontrolü yapıyormu
benim doktor hiç beni tarmıyor :uhm:
kaydirigubbakcemile3 TAKVİM YAPMAYA ÇALİŞİYORUM CANIM.BİRDE ERKEN GİTME DOKTORA.ERKEN GİDERSİN AKLBİ DUYULAMZ ÜZÜLÜRSÜN FELAN HİÇ GEREK YOK.BENİM ARKADAŞIM 9 HAFTA BİTTİ ÖYLE GİTTİ CANIMI SIKMAM ERKEN GİDERİM DUYULMAZ FELAN DEDİ.BENDE 6 BİTİNCE GİDECEKTİM VAZGEÇTİM BUGUN 7 BİTTİ YARIN GİDECEM 7+1 OLACAZ TEYZESİ.
Ecrincim yaz merak ederim demiştin ya.. doktordan geldim tatlım.. Benim bebiş yokmuş yani kese gibi bir şey var ama şekil itabariyle tam bir kese denemez dedi. b-hcg sonucumu görmek istedi benim normalde biliyorsun 7+2 olması gerekiyordu buna göre baktığımızda değerler 200.000 - 500.000 arasında olmalıydı ancak benim 214 çıktı :1shok: ve eve geldim 1 saat geçti hemen regl oldum.. Valla buna ne denirki...
Birde tatlım senin gitmek istediğin bir doktor vardı ya bakan eşi onu biraz araştırdım belki biliyorsundur ama ben yinede söyliyeyim o anlaşmalı doktormuş normalde tahlilleri ve doğumları bu hastaneye yönlendiriyormuş canım haberin olsun.. Benden bu kadar.. Darısı bir sonraki aylara artık hayırlısı ile.. tüm hamişlere sevgiler Allah herşeyi gönlünüze göre versin...
acaba suan kaldı atıyormu diyerek beklemek ayrı. kalbi atmasa neden atmıyor demek ayrı.öylemi dersinnn:uhm: bekliyimmi yani püffff zamanda hiç geçmiyo sanki yaaaÇok üzgünüm çoook