Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayca 24 cok sevindim ALLAH tamamını erdirsin ay şu fotoyu koysanda görsek yaaa:)))) bende cuma günü gitcem görmeye ama o cuma bi gelmek bilmiyor yaa
gözünaydın ayça bencede çok gzl duygu
slm kızlar oo yeni hamişler katılmış..draje imzanı bi türlü anlamadım kalan zamanımı gösteriyor
kızlar hepinize hayırlı olsun, sağlıkla bebeklerinizi kucaklarınıza alın inşallah . ocak 2010 anneleri topiğini görmek hoşuma gitti. zaman hiç geçmiyor gibi geliyor çünkü biz ekim annelerine :)). demek ki geçiyor..
ben 6 haftalık diye doktora gittim doktor 5 haftalık dedi keseyi gördü..bugun 6+2 deyim ama sat a göre 7+2 benimde geç döllenme çünkü 3 aydır 35 gunde bir adet oluyordum onedenle geç oluyor.pazartesi kalp atışı için .çagırdı işte beni bekliyorum bakalım.sende geç oldugunu düşünüyorsan aynı benim gibisin 6+2 desin bugun inş kalp atışınıda duyarsın gelince yaz merak ederim..
Ecrincim yaz merak ederim demiştin ya.. doktordan geldim tatlım.. Benim bebiş yokmuş yani kese gibi bir şey var ama şekil itabariyle tam bir kese denemez dedi. b-hcg sonucumu görmek istedi benim normalde biliyorsun 7+2 olması gerekiyordu buna göre baktığımızda değerler 200.000 - 500.000 arasında olmalıydı ancak benim 214 çıktı :1shok: ve eve geldim 1 saat geçti hemen regl oldum.. Valla buna ne denirki...
Birde tatlım senin gitmek istediğin bir doktor vardı ya bakan eşi onu biraz araştırdım belki biliyorsundur ama ben yinede söyliyeyim o anlaşmalı doktormuş normalde tahlilleri ve doğumları bu hastaneye yönlendiriyormuş canım haberin olsun.. Benden bu kadar.. Darısı bir sonraki aylara artık hayırlısı ile.. tüm hamişlere sevgiler Allah herşeyi gönlünüze göre versin...
Bugün test yaptım çift çizgi çıktı. Ama emin değilim.Sanırım kan testi yaptırmam gerekiyor. Eğer doğruysa bende 2010 annesi olurum.
aramıza hoşgeldin cnm allah tamammına erdirsin dualarımız tüm isteyenlere inşallah rabbim aratmasın:Saruboceq:
hoşgeldin canım
demek hamişsin
hadi gözün aydın
rabbim tamamına erdirir inşallah:Saruboceq:
günaydın bende bu sabah test yaptım ikinci çizgi çıktı koyu değil ama çizgi var