insallah canım :CüvCüv: :CüvCüv:
okadar çok uykum varki anlatamam karanlık biyere atsalar beni üstümede bi battaniye örtseler hiç uyanmam çarşambaya kadarkaydirigubbakcemile3 mirmirmirmirmirmirmirmir
al benden de o kadar :roflol:
akşam olsada uyusak mirmirmirmir
jjuliett le benim bebişlerimiz sizinkilerin ablası veyada abisi olcak teyzesigeldim kıslar günaydınlarrrrrrrrr oh oh jjuliettcimmmmmmm ilk kalp atışını duycak olan sen ve hülya sanırımm ne güsell, 7 hafta bitincemi gitmiş oluyorsunuz şimdi kalbi duymayaa, ben sabırsızlıktan ölcem yaa, nasıl geççek zaman........
jjuliett le benim bebişlerimiz sizinkilerin ablası veyada abisi olcak teyzesiduyulurmu acaba 7+1 de
hulyaeyup, şimal82 hoşgeldiniz canlarrrrrrr nasılsınızzzz, nasıl keyfinizz sizinde uykunuz varmı bisim gibiiiiiiiiiiiii...
ayy canım benimm güsel haberlerle geleceksin inşallahhhhhhhhhhhselam kızlar.bugün ilk kez doktora gidicem.acayip heyecanlıyım.
merhaba ocak annişleri.hepinizi tebrik ederim..sağlıcakla kucaklarınıza alırsınız inşaallah meleklerinizi..ben daha hamile diilim ama belki hamileyimdir de ocak annesiyimdir diye yazdıklarınızı okuyodum : ) umut işte: ) eee gelmişken de bişey soriyim bari, boş boş olmaz böyle : ) benim pazar adet olmam lazımdı ama henüz olmadım, adet düzensizlğimde yoktur..bugün 31.günüm ve dün akşamdan beri adet olacakmış gibi arada bir sancı giriyor karnıma, 5-10 dakika sonra geçiyor.sizde varmıydı böyle bi durum? test yapmaya da korkuyorum, tek çizgi görmeye dayanamıyorum artık..hade paylaşın bakem tecrübelerinizi : )
şu borç harç olmasa hiç çalışmazdım yaa, okadar zorlanıyorum ki bide şikettekilerle aramız iyi sayılmaz, daralıyorum valla... 6 ay daha çalışmam lazım ama maaleseffsen ne düşünüyosun bebiş olunca çıkcanmı işten:?
duyulur bence canımm 6 bittikten sonra duyuluyomuş sanırımm ayhh duyunda gelin de anlatın yaa merak ettim şimdii alkisalkisalkis
siz aralıkta doğurcaksınız gibi gelio banadelikafadulden benim sat 30 mart doğum 4 ocak çıkıyoo belki bende aralıkta doğururum :icecream:
bana 31 mart diyorda ben dişimi sıkıp 1 ocakta doguracam şutarafagitti babası 1 ocak dogumlu benim bebişimin onun için aralık annelerine katılmadım ocak annelerine katıldım ama benim son adet tarihim 26 mart, 26 aralıkta dogacak gibi kerata ama yinede 1 ocak yazdıracam 1-2 gün için 1 yaş büyük görünmesin.
kızlar doktora ilk gittiğinizde karından mı baktı doktor?15günden önce kese görünmüyor mu?Öyle bişeyler duydum
yaaaaaa ben hep vardım ndk beni yenimi geldi sandın sen senağlama üzüldüm bak şimdi. tabi çom uykum var uykuya doyamıyorum artık ben