2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
selammmm
haklısın belkide smsh birde bu ay sonuna kadar ancak dolar biz ocagın başına dogum yapcaz sonuna yapcaklarda gelmeye başlarlar...

juliett ne zaman görcen kalbinin atışlarını kuzumm???

haNgi juli :roflol:
ben kısmetse yarın görücem mercimeğimi kalbimiz coktan atmaya baslamıstır :CüvCüv:
calısıyorsan yanına mutlaka yiyecek bir seyler al
bak ceviz ve bademi unuttum bunlar mutlaka yenmeli :CüvCüv:

akşamda süt krizim tuttu baktım süt bitmiş
kocem dedi alim mi yok dedim acil değil bi annene sorayım belki vardır ııhh ondada yokmus
tekrar soruyo aliim mi kem küm yok yaa yarın içerim dedim-tatlicadiarzu- nese baktım tıpış tıpış gidiyo bana süt bulmaya
hepte gecenin 12sinde canım bişiler istiyoo
allahtan bu asermeler 5 ayı gecmezmiş yoksa herif beni boşıcak herakşam her akşam :roflol:

bende yatmadan önce bakıyodum ne var ne yok diye
ama bizim topikte hareket yok
herhalde erken daha
bide ilk haftalar uyku dinlenme derken hakta veriyorum aslında
inşallah güzel şeyler paylaşacağız hep beraber
yerimseniben

kanka benim gözler fıldır fıldır da
akşamları nete girmek istemiyom
zaten tüm gün pc karsısında radyasyon alıyom
evde girmemeye dikkat ediyorum
yaa ben bu işin iyice suyunu cıkardım galiba :roflol:
pc lerin yanına kaktüs alcam radyasyonu önlüyormuş

pc ler tv ler hepsinde radyasyon oldugu için bize istemesekte kilo bile aldırıyormuş biliyomusunuz.ben ünv öğrencisiyken 54 kiloydum nasıl işe başlayıp pc başına geçtim 2,5 yılda 15 kilo aldım

aa ne güsel bende cumayı bekliyorum gel birlikte şafak sayalım:teselli: bende keseyi görücem henüz yerimseniben geceden belli düşünüyorum bugun gitsem nolcakki cıkmazsa cumaya bidaha giderim:eek: ozaman benimkide 5 haftalık :nazar:

cuma günü benimde 6 olmuş olacak yani 6 ya girmiş olacak kalp atışıda duyulmazmıki bi taşla iki kuş vursam,ne kadar mutlu olurdum:1rolleyes:

selinaycım cumaya ne kaldı sık dişini yerimseniben
şimdi kese ne zaman görcem sonra kalp atısını ne zaman duyucam yok cinsiyeti ne falan derken bizim ne derdimizi biter ne de merakımız :roflol:

cuma günü benimde 6 olmuş olacak yani 6 ya girmiş olacak kalp atışıda duyulmazmıki bi taşla iki kuş vursam,ne kadar mutlu olurdum:1rolleyes:

zannetmiyorum canım ben 5+6 da gittim karından baktı kalp atısı duyulmadı 15 gün sonra gel dedi
ama vajinal bakarsa duyar mı bilmem :uhm:

dogru söylüyorsun ama insan dayanamıyo ,orda oldugunu annecigine sımsıkı tutunup büyüdügünü görsem artık gerisi önemli degilbenneyaptımki

geldim kıslar günaydınlarrrrrrrrr oh oh jjuliettcimmmmmmm ilk kalp atışını duycak olan sen ve hülya sanırımm ne güsell, 7 hafta bitincemi gitmiş oluyorsunuz şimdi kalbi duymayaa, ben sabırsızlıktan ölcem yaa, nasıl geççek zaman........ :KK43:

canım sende bir haftaya kadar duyarsın kalp atısı 7. haftada baslar benim 8 oluyor

canım sende bir haftaya kadar duyarsın kalp atısı 7. haftada baslar benim 8 oluyor

inşallah julim yaa sen maaşallah bi gör de hayırlısıyla bize anlatırsınn bizde görmüş gibi mutlu oluruzz :1hug:

hiç bulantıda olmadı bende, 24 saat esniyorum sadecemirmirmirmirmirmirmirmir ha bide sabahları karın ağrısıyla uyanıyorum hep biraz okuyorum karnımı seviyorum geçiyor, allah hayır etsinn:Saruboceq:

inşallah julim yaa sen maaşallah bi gör de hayırlısıyla bize anlatırsınn bizde görmüş gibi mutlu oluruzz :1hug:

hiç bulantıda olmadı bende, 24 saat esniyorum sadecemirmirmirmirmirmirmirmir ha bide sabahları karın ağrısıyla uyanıyorum hep biraz okuyorum karnımı seviyorum geçiyor, allah hayır etsinn:Saruboceq:

insallah hiç olmaz canım
benim gecen hafta cok oldu bulantım
bu hafta :nazar: olmadı cok fazla :nazar: ufak tefek olacak artık
herkeste bulantı olacak die birsey yok canım merak etme :1hug:

insallah hiç olmaz canım
benim gecen hafta cok oldu bulantım
bu hafta :nazar: olmadı cok fazla :nazar: ufak tefek olacak artık
herkeste bulantı olacak die birsey yok canım merak etme :1hug:

inşallah canımmm, zorlamicak annesi seni meleğin inşallahhh:ecrin_bebek:

X