2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
sizin hala kasık agrılarınız devam edıyormu?benım cok agrıyor.bana igne verdı doktorum hafta da 2 gun atılacagım.cok acıkıyorum.bir de tansıyon yukseklıgı cıktı...

evet cok kucuk.10 gun sonra gel kalp atıslarını duyalım dedı

doktor sana vajinal ultrason ile mi bakıyor :uhm:
gittiğinde kaç haftalık olacal onu annamadım canım
benim şaşkaloz doktor kalp atısı için 7,ve 8, haftayı bekletti :mymeka:

doktor sana vajinal ultrason ile mi bakıyor :uhm:
gittiğinde kaç haftalık olacal onu annamadım canım
benim şaşkaloz doktor kalp atısı için 7,ve 8, haftayı bekletti :mymeka:

vajinal ultrasonla baktı.gıttıgım de 6. haftaya gırecek.

sen haftaya git bence ndk duyulur nasılsa
gerçekten duyulurmu dersin abooooooooooodelikafadulden
canım benimm rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah meleğinee, bende yıllarca pkoyla savaş verdim 9 aydır da uğraşıyorduk kısmet şimdiyeymiş, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...
ben özel maya kadın doğum hastanesine gidiyorum süper bir yer veee sadece 20 tl gidiyor hep gitmemde ultrasonları felanda harika zaten.

maya nerde canım? ben gop bilge hast. gitmeyi düşünüyorum doktorları çok iyimiş bide 4 boyutlu ultrason falan varmış

kızlar slm ne çok şey yazmışınız oku oku bitmedi valla
yeni anne adayları hoşgeldiniz tbrik ederim
ben çok uykucuyum vemidem çok problemli üstünede müthiş mide bulantıları çekiyorum
18 mayısta boncuğumun kalp atışını duymaya gitçem
sizler nasılsınız

selam kızlar yazmıştım daha önce ama
sat 2nisan yaş 23 kaldığım kilom 67 dün doktora gittim ve kesemizi gördüm 7.5 mm di
doktor 10 gün sonra gel dedi. ama ben doktorumu değiştiriyorum ondanda 28 ine aldım randevu kesin duyalım diye
doktor 4,5 5 hafta falan dedi ultrason kağıdındada yazmıyo sat a göre 5+5 im sizce doğrumu?

canım erken veya geç döllenmeye göre değişebiliyo tbrik ederim allah sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin
sayımız arttıyo ne güzel arkadaşlar

myocan hosgeldin canım
basladımı bulantıların :1no2:

essrraa cım kaydetmiştim ben seni :1hug: sende hosgeldin

sağolun kızlar korkuyorum geçen sefer gelişmemişti bebek şimdi arayı bu kadar uzatmayada korkuyorum ama bekliycem dedim bakalım ne kadar sabredicem

myocan hosgeldin canım
basladımı bulantıların :1no2:

essrraa cım kaydetmiştim ben seni :1hug: sende hosgeldin

canım 10 gündür fln var ve artık tüm gün sürüyo onun dışındada bende hamile kalmadan önnce gastrit ve reflü rahatsızlığı vardı
hamilelikle beraber hat safhay çıktı midemde aşırı asit birikmesi varmiı o da midemde kramp oluşturuyo
çok kötüyüm anlıycağınız çok şükür kusmuyom
ama bişi yiyemiyomda bana süt yasak mide asitini daha çok artırıyomuş
saat iki gibi ancak bişiler yiyom
ama bgn balkondan bakarken simit gördüm canım çekti
koştum aşağı aldım yedim
valla açıkta satılanları yemememiz lazım ama alabileceğim başka yerde yok
benim tüp oldğu içinde evdeyim 1 aydan fazla oldu çalışmıyom raporluyum sürekli yatıyom
eşim bazen dışarı çıkarıyo beni o kadr
çubuk kraker tüketiyom süreklii o brz kesiyo bulantımı

sağolun kızlar korkuyorum geçen sefer gelişmemişti bebek şimdi arayı bu kadar uzatmayada korkuyorum ama bekliycem dedim bakalım ne kadar sabredicem

tatlım içini ferah tut olumlu düşün hep geçen oldu diye bu seferde olcak diye bi şart yok geçen seferki sağlıklı değilmiş demek
umarım hiç bi sorunla karşılaşmazsın

ben diyarbakırda oturuyom canım hemde 20 senedir burdayım

tatlım içini ferah tut olumlu düşün hep geçen oldu diye bu seferde olcak diye bi şart yok geçen seferki sağlıklı değilmiş demek
umarım hiç bi sorunla karşılaşmazsın

doğru aslındada işte insan korkuyo
zaten bu sefer iğne oluyorum günde bi tane Allah herkese nasip etsin bunları yaşamayı tabi bide sağlıkla kucağına almayı

smshmsh nerde yav gelemdi bugün :uhm:

off sinilerim bozuldu yaa
bizim işler krizideydi şimdi açıldı
eşimle de aynı yerde calısıyoz
yarın doktora gidicez
eşim ben gelemicem dedi cok yoğunmuş :çok üzgünüm:
sinir oldum küstüm :çok üzgünüm:
sen bebeğimizi sevmiyon dedim
ağlıcam nerdeyse senağlama

bende alltan jel kullanıyom beim dr 3 aya kadr herşeyi yasakladı kocamla bacı kardeş olduk yav 1 aydan fazladır
insan herşeye katlanıyo 12 güünde yattım yerde
şimdide hiç bişi yapmıyom yat dinlen dedi dr bana bende öyle yapıyom
ama iyce tembel oldum

üzülme canım.yogun oldugu ıcın gelemıyo.gelmek ıstemezmı esın o da ıster bebısını gormek.uzme kendını bebegıne zarar verme....

kız yapma yavv iyi deil bebeğine üzüntü
ne yapsın adam ekmek parası
sizle gelip allah korusun bu işşizlikte işsiz kalsa daha mı iyi
bak ben bütün tdvim boyunca hep tek gittim dra benim kocada akşamdan akşama evde
ne yapçan işsizz olup evde olcaklarına çalışsınlar varsın zaman zaman ihmal etsinler
çok alınganlık ii deil ok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…