evet cok kucuk.10 gun sonra gel kalp atıslarını duyalım dedı
doktor sana vajinal ultrason ile mi bakıyor :uhm:
gittiğinde kaç haftalık olacal onu annamadım canım
benim şaşkaloz doktor kalp atısı için 7,ve 8, haftayı bekletti :mymeka:
vajinal ultrasonla baktı.gıttıgım de 6. haftaya gırecek.
gerçekten duyulurmu dersin abooooooooooodelikafaduldensen haftaya git bence ndk duyulur nasılsa
canım benimm rabbim tez zamanda kavuştursun inşallah meleğinee, bende yıllarca pkoyla savaş verdim 9 aydır da uğraşıyorduk kısmet şimdiyeymiş, rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah...3 ay sonra 3 yılı doldurucaz evliliğimizde.bebiş arayışımızda da bu ay 31.ayımız : ) eşimde çok olmamakla beraber hareket sorunu vardı biraz, bende de fsh hormonu biraz yüksekti..biraz birazlar birleşince bunca ayı devirdik : )mart ayında aşılama yaptırdık ama sonuç negatifdi. adet olunca tekrar aşılama için tedaviye başlayacaktık ama henüz olmadım, inşaallah da olmam canım..çok teşekkür ederim hakikaten..çok cicisiniz : )
ben özel maya kadın doğum hastanesine gidiyorum süper bir yer veee sadece 20 tl gidiyor hep gitmemde ultrasonları felanda harika zaten.
myocan hosgeldin canım
basladımı bulantıların :1no2:
essrraa cım kaydetmiştim ben seni :1hug: sende hosgeldin
sağolun kızlar korkuyorum geçen sefer gelişmemişti bebek şimdi arayı bu kadar uzatmayada korkuyorum ama bekliycem dedim bakalım ne kadar sabredicem
tatlım içini ferah tut olumlu düşün hep geçen oldu diye bu seferde olcak diye bi şart yok geçen seferki sağlıklı değilmiş demek
umarım hiç bi sorunla karşılaşmazsın
smshmsh nerde yav gelemdi bugün :uhm:
off sinilerim bozuldu yaa
bizim işler krizideydi şimdi açıldı
eşimle de aynı yerde calısıyoz
yarın doktora gidicez
eşim ben gelemicem dedi cok yoğunmuş :çok üzgünüm:
sinir oldum küstüm :çok üzgünüm:
sen bebeğimizi sevmiyon dedim
ağlıcam nerdeyse senağlama
smshmsh nerde yav gelemdi bugün :uhm:
off sinilerim bozuldu yaa