caım benim 4+6dayım bugüncanım 5+6 dıyken karınımdan baktı kese görüldü senin kaç haftalık
canım öyle oluyomuki hastane kağıt vermiyomu tam doğum tarihini onunla sanırım nufus cüzdanını alıyorsun tam bilmiyorum ama bir iki günle 1 sene kaybı olması kötü tabii...bana 31 mart diyorda ben dişimi sıkıp 1 ocakta doguracam şutarafagitti babası 1 ocak dogumlu benim bebişimin onun için aralık annelerine katılmadım ocak annelerine katıldım ama benim son adet tarihim 26 mart, 26 aralıkta dogacak gibi kerata ama yinede 1 ocak yazdıracam 1-2 gün için 1 yaş büyük görünmesin.
canım bana karından baktı adetimi 3 gün geçmişti görünmedi tabii 1 hafta sonra yine karından baktı busefer mincik bi kese gördü, 27 mayısa gün verdi tekrarr nasıl geççekse zaman pöffffffffkızlar doktora ilk gittiğinizde karından mı baktı doktor?15günden önce kese görünmüyor mu?Öyle bişeyler duydum
ndk ve jjulıett çok teşekkür ederim kızlar cevap verdiğiniz için..ewet korkunun ecele faydası yok..bana cesaret verdiniz. yarına kadar olmazsam sabahleyin yaparım inşaallah..böyle stresle beklemek çok zor oluyo, bide sigara içiyorum, varsa bebişim bırakırım hemen..inşaallah dediğiniz gibi olur da aranıza katılırım...iyi ki yakalanmışım sana ndk : )
:roflol: aynı ben
doktorda bana 27 aralıkta doğum dedi
bende aslaaaaaaaaaaa dedim 2 ocağa kadar sıkarım dişimi doğurmam :roflol:
benim doğum günümde doğacak dedim
kadıncaz sok oldu :roflol:
tamam siparisi veririz o gün gelir dedi
zaten 10 gün önce yada 10 sonra da gelebilir de
bende 2 ocağa kadar tutcam kendimi sıkıcam doğurmaycam :roflol:
oyy kuzummm olurmu öyle şeyy topice yeni girdiğinizi gördüm altta oyüzden hoşgeldiniz dedimm, tanımammı senii topicin en büyük bebeki sendeeealkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool:
gonull galiba sene hemen hemen aynıyız bende bugün gideceğim doktora bakalım ne diyecek.
gunaydın kızlar.dun kesemızı gorduk.cok kuçucuktu yaaa. 0,49mm cik.normalde 5 haftalıgım ama gec dollenme oldugu ıcın 4 haftalıgım.benım tansıyonum yukselıyor kızlar sızde basladımı tansıyon rahatsızlıgı.21 mayısta kalp atısını duymaya gıdıcez.sizin kesecikleriniz ne kadardı?
kaydirigubbakcemile sizin bebişlerinizin böle kulaklarında çekecek benim bebişim kaydirigubbakcemile3
canım olmaz öyle sık dişini felan ben şaka yapıyorumda inşallah 1 ocakta doğar ya koçişime doğum günü hediyesi bebek veririm sırnaşık şey amam biliyorum ya 1 ocak yazdıramazmıyım hastane kayıtlarına göremi nufusu çıkıyor.
kızlar doktora ilk gittiğinizde karından mı baktı doktor?15günden önce kese görünmüyor mu?Öyle bişeyler duydum
benim kesem 0,85 cikkk kaydirigubbakcemile3 seninki daha küçükmüş 21inde çağırmış ben 7 mayısta gittim beni 27 mayısta çağırdı nasıl oluyo o iş ya:1shok: neden ben geç gidiomm küstüm işte bananeeeeeeee:dilcikar:yasakkelime
kaydirigubbakcemile sizin bebişlerinizin böle kulaklarında çekecek benim bebişim kaydirigubbakcemile3
canım olmaz öyle sık dişini felan ben şaka yapıyorumda inşallah 1 ocakta doğar ya koçişime doğum günü hediyesi bebek veririm sırnaşık şey amam biliyorum ya 1 ocak yazdıramazmıyım hastane kayıtlarına göremi nufusu çıkıyor.
sen kac haftalıksın?bana 10 gun sonra gel dedı.senınkı daha buyuk daha once duyulması lazım degılmı?bilemiycemkı canım
valla sata göre 6+1 im ama bilmiom valla neden öle geç çağırdı garanti olsun diye olabilir, ya zaten özel muayene 100 tl veriyorum her gitmemde ssk geçen özel bi haftaneye gitcem ben yaa 100 100 çok zorlar benii, sizler hangi hastaneye gidiyorsunuz kızlar??
gönülcüm daha senin ki cok minik haftaya cağırdıysa duyamaya bilirsin
belkide kontrol amaçlı cağırdı doktor
6 hafta dolmadan kalp seni duyulmaz
bende camlıca hospitaliuma gidiyorum tülay hanım
ssk lıya 20 tl muayene
şimdilik memnunum aksilik olmazsa doğumda orda olacak