2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
canım öyle oluyomuki hastane kağıt vermiyomu tam doğum tarihini onunla sanırım nufus cüzdanını alıyorsun tam bilmiyorum ama bir iki günle 1 sene kaybı olması kötü tabii...
kızlar doktora ilk gittiğinizde karından mı baktı doktor?15günden önce kese görünmüyor mu?Öyle bişeyler duydum
canım bana karından baktı adetimi 3 gün geçmişti görünmedi tabii 1 hafta sonra yine karından baktı busefer mincik bi kese gördü, 27 mayısa gün verdi tekrarr nasıl geççekse zaman pöffffffff

canım benim rica ederizzzzzzzzz, inşallah hamişsindir yaaa, tedavi flan oluyomusun ne kadarlık evlisin?

valla senle aynı kafadanmışız jjuliett cim sıkalım dişimizi şekerim

gonull galiba sene hemen hemen aynıyız bende bugün gideceğim doktora bakalım ne diyecek.

oyy kuzummm olurmu öyle şeyy topice yeni girdiğinizi gördüm altta oyüzden hoşgeldiniz dedimm, tanımammı senii topicin en büyük bebeki sendeeealkisalkisalkisalkisalkisalkis:sm_cool:

kaydirigubbakcemile sizin bebişlerinizin böle kulaklarında çekecek benim bebişim kaydirigubbakcemile3
canım olmaz öyle sık dişini felan ben şaka yapıyorumda inşallah 1 ocakta doğar ya koçişime doğum günü hediyesi bebek veririm sırnaşık şey amam biliyorum ya 1 ocak yazdıramazmıyım hastane kayıtlarına göremi nufusu çıkıyor.

ndk galiba kese görününceye kadar gel diyo öyle mi?gidip geleyim yazarım ne olduğunu.ınşallah bugn görebiliriz keseyi

gonull galiba sene hemen hemen aynıyız bende bugün gideceğim doktora bakalım ne diyecek.

hayırlı haberlerle donersın canım.keseyı gordugunde mutluluktan ucuyorsun.ben hala ınanamıyorum zaten.1 senedır olmayınca ınanmak zor gelıyor

benim kesem 0,85 cikkk kaydirigubbakcemile3 seninki daha küçükmüş 21inde çağırmış ben 7 mayısta gittim beni 27 mayısta çağırdı nasıl oluyo o iş ya:1shok: neden ben geç gidiomm küstüm işte bananeeeeeeee:dilcikar:yasakkelime

1ocak yazdır bence de ama inşallah gerçekte de 1 ocakta doğar o zaman süper olur

ağlama nan ndk :mymeka:
hem gitmişken kalp atıslarını duyarsın die gec cağırmıstır yerimseniben

sen kac haftalıksın?bana 10 gun sonra gel dedı.senınkı daha buyuk daha once duyulması lazım degılmı?bilemiycemkı canım

valla canım ben öyle biliyorum , eskidenmiş o istediğin tarihe çocuk yazdırmak maalesef

3 ay sonra 3 yılı doldurucaz evliliğimizde.bebiş arayışımızda da bu ay 31.ayımız : ) eşimde çok olmamakla beraber hareket sorunu vardı biraz, bende de fsh hormonu biraz yüksekti..biraz birazlar birleşince bunca ayı devirdik : )mart ayında aşılama yaptırdık ama sonuç negatifdi. adet olunca tekrar aşılama için tedaviye başlayacaktık ama henüz olmadım, inşaallah da olmam canım..çok teşekkür ederim hakikaten..çok cicisiniz : )

sen kac haftalıksın?bana 10 gun sonra gel dedı.senınkı daha buyuk daha once duyulması lazım degılmı?bilemiycemkı canım

valla sata göre 6+1 im ama bilmiom valla neden öle geç çağırdı garanti olsun diye olabilir, ya zaten özel muayene 100 tl veriyorum her gitmemde ssk geçen özel bi haftaneye gitcem ben yaa 100 100 çok zorlar benii, sizler hangi hastaneye gidiyorsunuz kızlar??

bende özel dogum evının doktoruna gıdıyorum.dun muaynesıne gıttık 50 lıra aldı.yaptıgı ısleme gore degısırmı bılemem.yada fıyatları ole

ben özel maya kadın doğum hastanesine gidiyorum süper bir yer veee sadece 20 tl gidiyor hep gitmemde ultrasonları felanda harika zaten.

gönülcüm daha senin ki cok minik haftaya cağırdıysa duyamaya bilirsin
belkide kontrol amaçlı cağırdı doktor
6 hafta dolmadan kalp seni duyulmaz

bende camlıca hospitaliuma gidiyorum tülay hanım
ssk lıya 20 tl muayene
şimdilik memnunum aksilik olmazsa doğumda orda olacak

evet cok kucuk.10 gun sonra gel kalp atıslarını duyalım dedı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…