yaaaaaaa ben hep ev hanımı olmak istedim ama hem bebişlerime kendim bakarım dedim hem evimin işini yaparım hemde kocişime daha ii bakarım dedim.ünv yi bitireyim evde oturacam dedim ama rahmetli babam izin vermedi koca eline baktırmama sizi dedi çaliştım memur oldum işte ama hep gözüm ev hanımlığındaevde olsam şimdi uyurdum işte :) neyse kısmet artık dogum iznini erken alıp dogum yapmadan önce bol bol uyumak istiyorum
ya öylede inan ev işlerini yapayım diyorsun 1 günde gezzeyim diyorsun inan yetişmiyor haftasonu ama yinede memnunum çok şükür dogumda 4 ayda oalsa evimde olacam inşallah allah o günleri kısmet ederse.öyle deme canım ev coooooooooooooooooooook sıkıcı, bayan içinde en ideali devlet memurlugu c.tesi pazarında var daha ne istiyosunb:))))))))
canım hayırlı olsunsizin hamile olduğunuz zamanki yaptıklarınızı okudum da çok hoş hatırası olcak şeyler paylaşmışınız benim öyle olmadı malesef
3 sene bekleyişten sonra insan inanamıyo hamile olduğuna tabi
ben eşimi arayıp ikinci çizgi çıktı galiba hamileyim demiştim tabi ben bile inanmıyom 6 tane fln test yapmıştım zaten 3 gün sıonra test günümdü biz iki gün sonra gittik
o da ayrı bi stresti dr kendisi söylemek istedi 2 saat dru bekledik beklerken ben etrafa saldırıyom biri bana sölesin diye idrar testine inanamadığım için kesin negatif kimse bize söyleyemiyo diye düşünmüştüm ve tansiyonum yükselmişti
tabi dr söylediği zaman pozitif diye yaşadığım stresin etkisiyle sevinemedim bile
canım hele dün sabah benim felaket ağrım oldu geçtiben bişeyi merak ediyorum bende yerleşme kanaması olmadı.
Ama hep ağrım var kasıklarımda bazen ara ara sancı oluyor ve sabahları belim ağrıyor.Sizde de varmı buğarılar?Normal mi kızlar?
ruzgar dr agrıların kanama olmadıgı sürece normal ve geçici oldugunu söylemişti...normal yani...
kanka merak etme o ağrılar cok normal
bende hala oluyor bir sürede olacağa benziyor
günaydın kızlarrrr
ben hamile oldugumu cumartesi yaptıgım testle anladım
dr a gitmek istiyorum ama ne zaman gitmem uygun olur
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim....
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin:Saruboceq: (hepimizin )
son adetin ne zaman canım
benim 31 marttı geçen çarşamba testte öğrendim gittim yani 6 sında dr kese görünüyo ama daha çok küçük olduğu için içi görünmüyo dedi
ve 20 gün sonra gel kalp atışı için dedi
sende buna göre kaç haftalıksan gidebilirsin yerimseniben
günaydın kızlarrrr
ben hamile oldugumu cumartesi yaptıgım testle anladım
dr a gitmek istiyorum ama ne zaman gitmem uygun olur
bu konuda yardımcı olursanız sevinirim....
gerçektenmi kanka :1shok:
sabah yataktan kalkmadan oldu derin derin nefes aldım geçti
sonra kahvaltımı ettim kendimi yatağa attım gene ağrı saplandı kasıklarıma ama nu olanlar hegün olan normal ağrılar gibi değildi
ağladım karnımı tuttum dua ettim nefes aldım derin derin sonra geçi şükür şuana kadar bi daha olmadı eşim dra götürecekti
dr sana normalmı dedi
ne olursa normal değilmiş ve neden oluyomuş kanka:sm_confused:
merhaba 2010 ocak anneleri.....
aranıza gelmek istiyorum ben.....
bende belki aranıza katılırım 5 aydır bekliyodum......
dün test yaptım 2. çizgi silik çıktı....
eğer olursa 14 ocak muhtemel doğum....
inşallah vardır....
adetliymişim gibi kasıklarım ve karnım ağrıyor çok sancım var....
hafiften midem bulanıyo.....
halsizim.....
kasıklarım çok fena ağrıyo...
merhaba 2010 ocak anneleri.....
aranıza gelmek istiyorum ben.....
bende belki aranıza katılırım 5 aydır bekliyodum......
dün test yaptım 2. çizgi silik çıktı....
eğer olursa 14 ocak muhtemel doğum....
inşallah vardır....
slm kızlar bende allah nasip ederse 2010 annesi olucam.geçen hafta keseyi gördük.ama 4 haftalık olduğu için çok küçük dedi doktor.kalp atışlarını duyamadık haliyle.hafta sonu gidicez bakalım umaım i sorun çıkmaz