2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
sınıf ögretmeniyim bnm gibi yan isenin kide bnde 5. hafta sanıyodum p tesi gitcem ama tam 5. hafta carsamba sanırım görünmez demi ..

yok görünür bence 2 gunden birşey olmaz.ama bekleme şansın varsa bekle bir kaç gun daha...

ben kan yapmadımki evde 2 kere test yaptım çift çizgi çıktı bir hafta sonrada dr gittim işte gördük.
ilk zamanlar hep kan ytaptırıypordum üzülüyordum aman boşvermiştim...

p tesi dersim az o yüzden izin almak zor cuma aldım daha o yüzden p tesi gitcem bide doktor 2 gün sonra gel tekrar bakalım dedi...

bende evde yaptım 4 kez :) 2. cizgi cıktı her seferinde biraz daha koyulastı cuma doktora gittim 5. hafta gözükür ama görünmezsede korkma dedi 1 hafta gecmişti baktı görünmedi ondan kan tahlilil istedi orda cıktı ama deger 4. haftayı gösteriyodu...

bilmiyorum tatlım içinden nasıl geliyorsa öyle yap ben hiç gitmicektim aslında 7 hafta olsun giderim diyordumama korktum gittim işte:))annelik başka birşeymiş..

ben yarın 6 hafta olcam canım..sen çarşamba 5 hafta olcan bi hafta 10 gun var aramızda..dogum nezaman dedi?benim 4 5 ocak gibi?

öyle bn 8 aydır bekliyorum ondan biraz heyecanlıyım işte

ban bişey demedi işte gebelik var dedi folik asit yazdı sonrada ptesi gel bidaha bakalım dedi kan degerine dedi

slm kıslarrr.Bende 15 ocak gibi Allah nasip ederse bebişimi kucağıma alıcam.
Daha dr'a kontrol için gitmedim.Hamile olduğumu öğrenince kan testinde,bana 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi.Acaba kese görünür mü?

ban bişey demedi işte gebelik var dedi folik asit yazdı sonrada ptesi gel bidaha bakalım dedi kan degerine dedi

Canım folik plus mı verdi?
Günde kaç sefer almalısın dedi?
Ben zaten 3-4 aydır kullanıyordum o hapı.

ruzgar son adetin neydiki?
ktg çok merak etmicen sakınan göze çöp batıyo ben 14 şubatta düşük yaptım bunu o yüzden okadar incelemiyorum allah korusun birşley olur..

bn daha almadım bnde bir aydır folbiol kullanıyodum p tesi bi daha gidicem o zaman alıcam evet bana da onu vermiş ama kac kere yazıyo bilmiyom okuyamıyom cok kötü yazısı :)

tatlım son adetim 9 nisandı benim.
Ben adetime 4 gün kala test yapmıştım 2.çizgi silikti.
5 mayısta kan testi yapıldı.Değerim 132,47 çıkmıştı.Dr hamilesin dedi ve bana 10 gün sonra gel ultrasonda bakalım dedi.Ama çok merak ediyorum kese görüncek mi diye

bende ktg ondan kullanıyorum gunde 2 kere alıyorum sabah akşam ama o beni çok şişiriyor sanki...

ben bişeyi merak ediyorum bende yerleşme kanaması olmadı.
Ama hep ağrım var kasıklarımda bazen ara ara sancı oluyor ve sabahları belim ağrıyor.Sizde de varmı buğarılar?Normal mi kızlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…