2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
tüm anne adaylarının ve annelerin anneler günü kutlu olsun

sizin hamile olduğunuz zamanki yaptıklarınızı okudum da çok hoş hatırası olcak şeyler paylaşmışınız benim öyle olmadı malesef
3 sene bekleyişten sonra insan inanamıyo hamile olduğuna tabi
ben eşimi arayıp ikinci çizgi çıktı galiba hamileyim demiştim tabi ben bile inanmıyom 6 tane fln test yapmıştım zaten 3 gün sıonra test günümdü biz iki gün sonra gittik
o da ayrı bi stresti dr kendisi söylemek istedi 2 saat dru bekledik beklerken ben etrafa saldırıyom biri bana sölesin diye idrar testine inanamadığım için kesin negatif kimse bize söyleyemiyo diye düşünmüştüm ve tansiyonum yükselmişti
tabi dr söylediği zaman pozitif diye yaşadığım stresin etkisiyle sevinemedim bile

ocak annesi olarak bende geldim...

:nazar:|....KK Nick....|YAŞ|SAT|Tahmini D.T.|Hamiş kaldığı kilo|Güncel notları...........................................................
1|hülyaeyup|26|26 Mart|01 Ocak|69|bebişimin kesesini gördüm :) 15 mayıs kontrol
2|Jjuliett|24|20Mart|01 Ocak|55| bebişin kesesi görüldü 13 Mayıs kontrol
3|bahtusa |31|29 Mart|03 Ocak|59|
4|ecrin0101 |26|23 Mart|04 Ocak|| bebişin kesesi görüldü 18 mayıs kontrol
5|ndk ||30 Mart|04 Ocak|60| bugün keseyi görcek inşallah :))
6|myocean76||01 Nisan|06 Ocak|60| kesemiz göründü
7|gunulll|21|04 Nisan|09 Ocak|55|
8|ilknuray ||05 Nisan|10 Ocak||
9|Draje |27|08 Nisan|11 Ocak|52|
10|tekecen |||||
11|smhsmh |26|||| Sonunda kesemiz görüldü :nazar:
12|lady_lawyer |26|25 Mart|02 Ocak|64| keseciği görüldü. 15 Mayıs kontrol
13|cssa |23|31 Mart|05 Ocak|54|
14|bahtusa78 ||29 Mart|02 Ocak|59|
15|fatmur |75|8 nisan|13 Ocak|75|
15|ceylinn83||27 mart|1 Ocak||

ya bu tabloyu taşıyamıyo insan bozuluyo hemn nasılsın draje nasıl gidiyo hamilelik
benim midem tümgün bulanıyo
ve mide rahatsızlığımda var ablak ablak geziyom tüm gün sürekli uyuyasım var

ya bu tabloyu taşıyamıyo insan bozuluyo hemn nasılsın draje nasıl gidiyo hamilelik
benim midem tümgün bulanıyo
ve mide rahatsızlığımda var ablak ablak geziyom tüm gün sürekli uyuyasım var

iyilik cnm benim ne güzel midenin bulanması benim hiç bulanmıyo hem mide bulantısı sağlıklı hamişliğe işaretmiş ben de istiyorum bulanmasını ama şu an sadece hassas midem o kadar

bugün kimseler yok herkes anneciğine gitti herhalde annem yakın sayılır ama ben gidemedim maalesef ilk bebeğim düştü diye bunda daha dikkatli davranıyorum işe de ara verdim çıkmıyorum hiç dışarıya kalp atışını duyana kadar da rahat etmicem o yüzden telefonda kutladım bende seneye çifte kutlarız bu anneler günü affedin beni dedim sağolsunlar anlayışla karşıladılar

iyilik cnm benim ne güzel midenin bulanması benim hiç bulanmıyo hem mide bulantısı sağlıklı hamişliğe işaretmiş ben de istiyorum bulanmasını ama şu an sadece hassas midem o kadar

öylemiymiş ben bilmiyodum bak sevindim drum o yüzden mi sordu miden bulanıyomu diye bak şimdi çok sevindim

selam...yarın bebişim 6 haftalık oluyor.yaşasın...normalde 7 haftalık olması lazım ama geç döllenme oldugu için 6 olcaz.vaybe birbuçuk ayyy çok heyecanlı...

bnmde normalde 5 ama kana göre 4 cıktı sen bana yardımcı olusun ilk kacıncı haftada ögrendin

bnm 5 hafta internetteki hesaplara gore kanda 195.8 cıktı doktor biraz düsük tekrar yapalım dedi bide gebelik kesesi görünmedi gerci telaslanma normal dedi ama sen ilk ne zaman gördün..

ben ögrendigimde adetim 7 gun geçmişti 5 haftalık sanıyordum ama geç oldugu için 4 haftalıkmış.
tam 5 haftalıkken kese göründü 7.haftaya çagırdı kalp atışı için...

X