2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ruzgar daha 4 haftalıksın 5 haftadan sonra görünüyor ben 5.haftamda gördüm...

bende de kanama olmadı herkeste olcak diye birşey yok.agrı evet oluyor bel kasık dikkat et kendine iş yapma uzan dinlen ama benim geçti artık ilk zaman birden krap giiryor nefesim kesiliyordu..birde ilişkiye falan girmedim ben birşey olur diye...

ruzgar dr agrıların kanama olmadıgı sürece normal ve geçici oldugunu söylemişti...normal yani...

Canım valla ben dinlenmiyorum.ış çok ağır şeyler diil ama yaptım.Toz filan alıyorum örneğin.Bugün çamaşır astım kurutmalığa.Bunlardan bişey olmaz dimi?
Çok ayakta kalmak yürümek sakıncalı mı acaba? Annemlere çok sık gidiyorum.Bana çok yakınlar ama biraz yokuş çıkmak zorunda kalıyorum.Doğrusu çok sakınmak istemiyorum ama dikkat de etmeliyiz.
Annem benden daha çok korkuyor.Bu ağrılar normal mi acaba diye?
Ben dr a çarşamba mı gitsem Cuma mı gitsem.Cuma 10 gün olcak ta

k.yaka canım .
Yaa aslında dr a gidince rahatlıycam.Dr un tavsiyelerine uyacağım tatlım.
Umarım ağrılar geçer benimde.
Bu arada kanama olmaması daha iyi o zaman dimi?

canının nezamaqn gitmek istiyorsa ozaman git tatlım.ben yürüyünce daha çok agrıyordu korkuyorudm ben hep yatıyordum.yatınca geçiyordu benim agrım...çok yorma işte kendini yüksege uzanma ani hareket yapma ..

tabi kanama tehlikedir bir nevi ..kahverengi olması da normal deniliyor ama kan kırmızı tehlike işte...
9 ay paylaşcaz işte burda ögrencez birbirimizden..

evt canım .
Ben çok sık giremiyorum çalışıyorum.
Ama girdiğimde buraya yazarım artık.Dediğin gibi paylaşıcaz.Valla ben sonrasında tekrar kan testi yaptırmadım.Değerlerim nasıl şuan acaba.
Ultrasondan sonrada iyi bir dr ayarlıyıp hep ona gideceğim.
Allah bebişlerimizi bizden ayırmasın canım.

hamile kalmadan önce yani nisan ayında adetimden hemen sonra özel biryere gitmiştim.Ama kan testini sigortada yaptırdım ve ultrasonda oraya gideyim diyorum.Sonra özel düşünüyorum.Sigorta da çok iyi ilgilenmiyorlar canım.

yaz gelse de denize girsek çok özledim yaw..kendimi bi yazlıga atsam şöyle ohhh.

benim arkadaşın ablası ege nüi de doktordu hatta kendi dogumunuda orda yaptı ama şimdi ayrıldı oraya git yakınsa...ben birtek kordonu biliyorum..

bizde onu planlamıştık eşimle ama sanırım ben denize girmem.Ama çok seviyorum denizi maviliği ve güzel yeşili .

ruzgar hoşgeldin aramıza tebrik ederim değerini merak ediyosan tekrarlayabilirsin
bende merak etmiştim ama tekrarlamamıştım
benimki tüp bebek
keseyi gördüm 18 mayısta kısmetse kalp atışını duycam
şu çubuk krakeri öneren arkadaştan allah razı olsun 5 dk bile olsa bulantım geçti çok feci bişi ya sürekli bulanmak

bizde onu planlamıştık eşimle ama sanırım ben denize girmem.Ama çok seviyorum denizi maviliği ve güzel yeşili .

neden giremeyesin ki düşük tehliken yoksa doktorlar yüzmeyi tavsiye ediyor.benim yengem 2 ay denizden çıkmadı hemde 6 ile 7 aydı:))

neden giremeyesin ki düşük tehliken yoksa doktorlar yüzmeyi tavsiye ediyor.benim yengem 2 ay denizden çıkmadı hemde 6 ile 7 aydı:))

Belkide haklısın canım.Dr la konuşur ona göre hareket ederim bende artık.
Bu arada sistemden mi benim pc den çok ağır msj lar.Yazıorum gitmio.
Benimde çıkmam gerek tatlım.
Kendine iyi bak.Anneler günün kutlu olsun Şeniz
Ne de olsa geleceğin anneleriyiz artık.

X