2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ocak annelerinde iiş yok anlaşılan baksanıza hep topik boş offff.

bende ya ocak bası yada aralık sonu inş dogum yapcam kızlar..bende geldim.kaydirigubbakcemile3

gelecegın anne adayları anneler gununuz sımdıden kutlu olsun.inş seneye kucagımızda bebısımızle anneler gunune gırerız.

ay sevsınler sızın o mınıcık gobuslerınızı hepınıze maşallahhhhhhhhh allah nazardan saklasınn sızı ve kuzucuklarınızııı
anneler gununuz kutlu olsunnn
bu arada ben de 2009 ocak annesıyım :)))

selam arkadaşlar haftasonları fazla kimse olmaz topikte haftaiçi çalişanlar işyerinden gireer çalişmayanlarında eşi evdedir.haftaiçi canlı oluyor merak etmeyin yeni gelenler hoşgeldiniz.bu arada benim hikayemle kimse ilgilenmedi nedense.

hikayeni okudum tatlım benimde hikayemle kimse ilginlenmedi kimse yokki ilgilensin:)))
bir juliet vardı birtane daha gelmiş ne güzelll..

ben dayanamdım kırmızı basit bir tulum aldım yaw.birşey alan varm?

oo hoş geldin canım seni tanımıodum hamilelik haberinle tanıdım yazdıklarını okudum günlüğünü falan çok güzel canım Rabbim çok büyük şükürler olsun gönderdi meleklerimizi satın kaçtı canım

sağolasın canım benim
31 mart
ya senin dr a gittinmi ne dedi

kızlar kız kardeşim bana anneler günü hediyesi olarak çok tatlı bir biberon ve beyaz minicik spor ayakkabısı almış......
çok etkilendim ya....
allahım hepimize sağlıklı bir hamilelik geçirtsin yarabbim...

benimkide 31 mart:)
doktora gittim tam 4 haftalıkken karnımdan baktı çok azıcık görünüodu 12 sinde çağırdı gidip gitmemekte kararsızım canım sen ne zaman gittin ve tekrar ne zaman çağırdı keseyi gördün dimi sen kalp aışı için ne zaman gitceksin canım

ayçacım hoşgeldin gle güle kullanırsınız inş onları bebiişinle canım benim kız kardeşimde minicik bir patikle penye takım almış bebişime çokk tatlı minicikk

çok tatlı yaaa
canım ne güzel bi hediye:lepi:
aqmin canım inşallah:Saruboceq:

canım ben çarşamba günü öğrendim vajinal usg ile baktı kese görünüyo ama daha çok küçük içi boş dedi
garanti olsun diye 20 gün sonra gel dedi
yani 26 mayıs ta kalp atışları için gideceğim
inşallah sağlıcakla sonuç alırız:Saruboceq:

bana hediye alan olmadı Çok üzgünüm çoook

inş alırsınız canım yani hep beraber hepimiz alırız ii haberlerini bebişlerimizin
bulantı kusma varmı

hayır kusma yok şimdilik şükür
bel ağrısı bazzen kasık ağrısı oluyo halsizim
arada miğdem hassaslaşıyo aslında
bide kokuları dirk alıyorum
sende nasıl :uhm:

aa hemen hemen aynı canımm
koku hassasiyeti tavan yaptı:)
bel ve kasık ağrım bazen oluo özellikle yorulunca
ha bide çok çabuk yoruluorum halsizim yani
bulantı kusma yok bende inş olmazda canımm

inşallah canım benim
belkide daha erken olduğu için dir
ama yinde herkesin bünyesi farklı
hayırlısı olsunda

sana dr ne zaman gel dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…