2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar nasıl beslenmemiz neler yememiz konusunda araştırma yapıyorum
hergün nerdeyse 1litre süt içmek gerekiyo

kızlar nasıl beslenmemiz neler yememiz konusunda araştırma yapıyorum
hergün nerdeyse 1litre süt içmek gerekiyo

kanka ben sabahları 250 ml süt içiyom öğlenleride bir bardak ayran fazlasını içemiyom
doktor kendini yemek için zorlama demişti annenin hücrelerinden besleniyormus suan

merhaba ayyy çookkk boş bu topik akşamları canım sıkılıyor kimse olmuyor..

canım herkes dinleniyo sanırsam biraz daha zaman geçsin bence daha da yoğun olur

kızlaarr 3 kişi olduk bari biz muhabbet edelim yaa

ne yapıyosunuz kızlar nasılsınız
dr unuz neler söyledi mesela
paylaşalım bilmediklerimizi
ben heyecanlı olduğum için
ve dr umda şaşkın olduğu için bişey söylemedi pek
26 mayıs ta gel dedi
sizlerde
:uhm:

kız semihhh bebeişin karnındaki görüntüsünü eklemiştim buraya gördün mü can can ne kadar tatlı duruyor ayrıca çok fazla durma buralarda dinlen bol bol bak iyi değil daha yenisin sırt üstü yat kendini çok yorma kuzum benim sonra bilahere millete cvp yazarsın artık öncelikli düşünmen gereken biri var:asigim:

nan semiha sevinçten o gün ne kadar çok yazmışım baktımda sayfayı ben doldurmuşun kız bak ne hale getirdin bizi şimdi de bol bol dualar yağdırıyoruz Rabbim meleğini de senide korusun sağlıcakla kucağına alıp da yeğenimizin fotosunu koyasın bize inşallah inşallah inşallah Rabbim o günleri de gösterir:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

pek kimse girmiyor bu topiğe kızlar yaaa...ne yapsakta canlandırsak burayıCADIARZU

Ocak anneleri, fikirlerinize ihtiyacım var.
Dualarınıza ihtiyacım var...

adetten 7 gün geçti.

27 günde bir adet oluyorum.

29. gün değerim 63.8 (Farklı bir merkez)

31.gün değerim 89.5 (kızılay)

33.gün değerim 132.9 (Kızılay)

şeklinde...

Artışların az olması ne anlama geliyor?

günaydın bnde ocak annesi adayıyım artıkkk

bnm adetim 1 mayıstı olmadım 2 mayısta test yaptım silik cıktı bi gün sonra tekrar yaptım daha koyuydu kan tahlili ilde yapıldıgı için düne kadar beklemek zorunda kaldım bu arada 4 tesy yaptım :) hepsinde biraz daha koyulastı dün kan testi yaptırdım 195.8 cıktı hamilesin dedi ama düsükte dedi bilmiyorumda eve gelince baktım internetteki degerlere gore normal bide hergün testin biraz koyulasması zaten artısı gösterir demi p tesi tekrar gidicem bakalım gebelik kesesi görünmedi ama telas etme dedi sizin göründümü göründüyse ilk ne zaman

canım merhaba
morelini bozma geç döllenme olmuş olabilir
kese kan değeri 1000 olunca görünüyo
acele etme relaks ol dua et olur neden olmasın
Allah yazrdımcın olsun:Saruboceq:

günaydın kızlar
miletin sabah bulantısı olur akşam oluyor
dün ilk defa aşedim :roflol:
günde 2 kilo erik yiyorrum
akşam bitti
yok sanki yemesem bayılcam kaydirigubbakcemile3
neseki kocis gitti buldu gecenin 12 sinde
sizde de oldumu hiç :uhm:

kanka yerim ben seni yer
tatlı kuzum benim
adama küs küs
gidip erik buldu hıhh
anacuğum benim erken galiba daha canım hiç bişey istemiyo

günaydınnnnnnnn zilloşlarrrrrrrrrrrr melek anneleriiiiiiiii nasılsınızzzzzzz, abooo ne çok konuşmuşunuz yine geçmişi bi okuyam barii mjkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…