Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canımmm valla satım 30 mart ama ben yumurta takibindeydim zaten 14 nisan gibi çatladı yumoşumm 16-17 gibi de döllenme oldu sanırım, bilmiom yaa belkide geç çatladı :uhm:ndk bizim bebekler seninkinden büyük herhalde onun için erken gidiyor olabiliriz ama doktorlar bizim gibi önemsemiyor aslında sende 1-2 hafta sonra gitsen duyulur herhalde ya aslında bekleyebilsemde 3-4 hafta sonra gitsem doktora olur. kalp atışını duyamazsam kahrolurum ben ya amam neyse kötüyü düşünmek yok iyi düşünelim iyi olsun.
kesinlikle katılıyorummmmmmmm, biz hiç rahat olamayızz annelik duygusu çöktü artık üzerimizee ölene kadar evladlarımızı düşüneceğiz artık...canim benim inan aslinda dogana kadar rahatlayamiyacagiz biz...nedenmi??
ilk gorunce rahatliycam diyoruz goruyoruz ,bu seferde kalp atisini duysak diyoruz...kalp atisinida duyuyoruz bu sefer bir 3 ayi doldursa dusuk tehlikesi falan kalksa ortadan diyoruz ..3 ayi dolduruyor bu seferde neden tekmelerini hissetmiyorum diyoruz...ve aslinda dogana kadar hic rahat edemiyoruz biz anneler....:asigim:
günaydın kızlar
miletin sabah bulantısı olur akşam oluyor
dün ilk defa aşedim :roflol:
günde 2 kilo erik yiyorrum
akşam bitti
yok sanki yemesem bayılcam kaydirigubbakcemile3
neseki kocis gitti buldu gecenin 12 sinde
sizde de oldumu hiç :uhm:
kızlar aranıza katılabilirmiyim:dance: bende inşllh ocak annesi olucam
önce ben anlatayım öyleyse....;
26 nisan pazar günü satım 30 nisan olmasına rağmen tosun paşamı rüyamda görüp coşkuyla uyandım yataktan evde de geçen aylardan kalan bir test vardı... elim titreye titreye sabah ezanı vakti yaptım testi wc de baktım tek çizgi oluştu dedim yok yineee:çok üzgünüm: rabbim sen büyüksün dedimm, bidahaki aya nasib et inşallah dedimm içim buruk hüzünle aldım testi bir umut koydum sehpanın üstüne... eşimin yanına tekrar uzandım bebeğimi hayal ettim dualar ettimmm karnımı sevdimmm geleceksin nazlım meleğim dedimm elinde sonunda benim olacaksın kaçışın yok dedimm... ben öyle kendi kendimee dalıp gitmişken kociş gayri ihtiyari karnıma sarıldı öylece uyumuşuz... 2 saat sonra uyandım yine sıçrayarak, çok sık wc ye gidiyordum son günlerde tekrar gitmek için kalktım geçerken karanlık odada göz ucuyla teste baktım, hani olmaz ya... bir umut işte 9-10 aydır o umut hiç bitmedi.. günlerce tek çizgili testleri sakladığımı bilirim, belki ikinci çizgi oluşur diye... baktım 2. çizgiyi gördüm sanki rabbim aklıma mukayet oll dedimmm kafayı bozuyorum heralde dedimm yüreğim ağzıma gelecekti küt küt kalp atışlarımı boğazımda hissediyordumm ellerim titriyor bacaklarım tutmuyordu aldım elime testi korka korka... evettt vardıııııııı 2. çizgiii ordaydıııııııııı aldım koştum salona arka odalar karanlık.. salonun perdelerini açtımmm baktımmm defalarcaa evet vardııııııııı 2. çizgi çok net duruyorduuu, bir o odaya bir bu odaya bilinçsizce koştum... allahım şaka olmasınn rabbim nolurrr rüya olmasınn diye diye ağlayarak yüzümü yıkadımm, nasıl yapayım nerelere gideyimm deliye döndümmm... kocişin başına gittimm yok dedimm böle hemen söylememeliyimmm bi anısı bi hatırası olmalıı, koştum titreye titreye kahvaltı hazırladımm, kahvaltı denirse ona kaydirigubbakcemile3 masaya ne örtü sermişim ne çay yapmışımm, peyniri zeytini çatalları koymuşum okadar kaydirigubbakcemile3 testi aldım paket yaptım kamerayı hazırladımm kocişin göremeyeceği biryere koydumm masaya doğru, koştum dedim kalk aşkımm kahvaltı yapalımm, saate baktııı daha erken aşkım bugün pazarr dedii döndü arkasınıı yokk dedimm gelll acilll biyere gitcez dedimm kıyamam kalktı nereye noldu dio ama ben ilgsiz cevaplar veriyorum neyse geldi oturduk baktı çay nerdee
aaa dedimm çayyyyyyykaydirigubbakcemile3 bi yumurta kırsaydık bari dedii masa örtüsü de örtmemişsin dedii şaşkınlıklaakaydirigubbakcemile3 ya dedim sana bi hediye aldım ben ne aldın dedi neden aldın dedi alla allaa dedi anlam veremiyo sabahın köründe yaptıklarıma:))) koştum paketi getirdim al dedim açtı gözlerini pörtletti:1shok: yok artıkk dediiiiiiiii seninmi bu dediii eğer şakaysa yedim seni dediii benimmm dedimmm sarıldıkk ağladıkkk koştuk kan tahlilinee 2 saat sonra sonucu alacaktık annemi aradımm ablamı aradımm duramıyorumm o ilk öğrendiğim andaki titreme akşam saatine kadar hiç geçmedii sonuçta da pozitifi duyuncaaa rabbime şükürler olsunn deliye döndükk... gizli kamera çekimini izleyip izleyip ağladık...
işte böylee, rabbim nolurrrrrrrrrrrr tüm isteyenlereeeeeeeee ne olurrrrrrrrrrrrr ne olurrrrrrrr nasib et hiç bekletmeeeeeeeee şapşala döndür benim gibiiiiiiiii, deliye dönsünlerrrrrrrrrrrr hüngür hüngür sevinç göz yaşlarını onlara da ver nolurrrrrrrrrr, hep dua ediyorummm rabbim kimseyi fazla bekletmesinn, geçen 9 ay çok zor günler yaşadımm, rabbim kimseye yaşatmasınnn aminnnnnnnnnnnnn
ndk canımm gözlerim doldu rabbim seni ve melegini korusunn kucagına almayı nasip etsin saglıklaŞeniz
amin ndk amin o güzel dualrına binlerce kez amin rabim bekleyenleride seni şapşala çevirdiği gibi şapşala çevirsin inş rabbim sizlere verdiği o güzel melekleride sizlere bagışlasın inş
dün görümcemlere gittim biliyosun eltimin 13 aylık bir oglu var ve bana dün akşam mutfakta geldi bacagıma sarıldı ve ANNE dedi rabbim ne güzel bir duygu anlatamam (çok sevindim benim olmasada bir bebeğin bana anne demesi ne güzel bişe hele bunu bide benim yavrumdan duyunca kim bilir güzelliği kaç kat artar kızlar biliyosunuz yarın anneler günü bu adetimin başlarında hep anneler gününde rabbimin bana meleğimi göndereceğine inandım ama test yapmaya korkuyorum şimdi rabbim tez zamanda göndersin salıkla inş herkese
birr bucuk ay öneci düşük yapmıstım
hiç umudum yoktu
adetim 9 gün gecikti ama rahim kendini toplamadı herhalde diyordum
eşimle işten gelirken aşkım hadi test alallım dedim ee alalım hadi dedi umutsuz
eve gitttik yemekte kayınvalidemler falan vardı
onlar yemeğe basladı ben wc de test yaptım :roflol:
bir baktım 2 cizgi :1shok: yok dedim olamaz
nese gittim sofrada oturdum sessizce yemeğimi yedim eşime bişi caktırmıyom :ecrin_bebek:
kayınvalidemler gitti eşimi yatak odasına cağırdım
dedim cift cıktı güldü
bende dedim annene gidicem bi işim var
dedi varisimi olacan :uhm: ned demek o dedim sana baba olcan diyom sen dalga geciyon vs bağırmaya basladım ben sevinir zannediyordum
:1shok: gercekten hamilemisin dedi saka yaptın zannettim dedi :mymeka: şok oldu tekrar yapsana dedi yaptık yine cift
ama hala inanmıyo ya değilse hayal kırıklığı mah vedecek cünki
ertesi gün hastaneye gittik eşimde yanımda
doktor ultrasonla bakıyo
bakın bebeğiniz dedi :asigim:
kesesini gördük
eşimin gözleri pörtlemiş sesi soluğu cıkmıyordu kaydirigubbakcemile3
bi sevinçle cıktık hastaneden ikimizde gözler dolu bakmıyoruz birbirimize baksak ağlıcaz :CüvCüv:
öyle işşte meleğimiz bize süpriz yaptı :CüvCüv: