kızlar ne yapıyosunuz nasılsınız benim bugün başıma gelmeyen kalmadı sabh erkenden doktorun yolunu tuttuk gittik nst bağladın 2 kez 1.cisnde nst bozuldu yanlışdır diye 2.kez girdm neyse aynı sancılar devam ediyor 37 haftayı geçtik rahat ol dedi ne zamn allah nasip ederse kzıın gelmek isterse gelsin dedi sezeryan istyorsan tarih seç alıyım dedi yok dedim .yani kızımı beklyoruz her an olabilir bakarsınız yılbaşına gelir uyuyordu gittiğimzde .kızımıza dedim 23 aralıktan önce gelme meleğim oğalk burcu ol diye kaydirigubbakcemile3 galiba beni dinlyor .
neyse 37.haftaya kadr doğum iznimi uzattımya bugün doğum iznimi başlatmak için rapor bölümüne gittik vizite kağıdını unutmuşuz geri iş yerine gittik aldık kağıdı ordan geldik arabayı hemen çıkcaz diye hastane yanına park ettik neyse doktor bekledik doğuma girmişti hallettik işimi bi çıktık ki araba yok beynimden aşağı kaynar sular döküldü sonra çekiciler almış ara ara otoparkı bulduk arabayı ararken başka adamla karşılaştık demezmi benim arabayı çalmışlar 2.bi şok rengim bile attı ya çekiciler dolandırcysa ara ara zor bulduk .ödedik cezayı velhasıl evein yolunu tuttuk .yolda gelirken münübüscü sollarken bizi karşı şeritteklyle çarpıştı bize doğru arabalr geldi ben öndeyim 3.şok artık orda kendimden geçmişim bayılmışım rengim atmış herkes bizim arabaya yönlendimi bi eve gelişim vardıki mahvoldum bi yatrdılar beni 4 saattir uyumuşum uyandığımda herkes bana toplanmış annem -ablam-kayınvalidem çok kötü bi gün geçirdim
ilk nst bozuldu-hem arabayı yok görünce şok oldum-3.adamın arabsı çalınmış aynı yerde onu duydum şok oldum-4.kezde kaza atlattık suçsuz yere mahvoldum bugün doğurmazsam daha doğurmam