selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben iyiyim allaha şükür bikaç gündür misafirim vardı arkadaşım giremedim aşkitom85 canım ilgine teşekkürler bi sen merak etmişsin gece dostluğu başka heralde sende iyisindir inş
slm pamuk biz iyiyiz sen nasılsın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar nasılsınız görüşmeyeli ben iyiyim allaha şükür bikaç gündür misafirim vardı arkadaşım giremedim aşkitom85 canım ilgine teşekkürler bi sen merak etmişsin gece dostluğu başka heralde sende iyisindir inş
ayyy kızlar hep acımmm hepppp
sankı evde bısey yok
kurutma makınası gıbı hıssedıyorum kendımı
ne olacak benım bu halımmm
acep dısardan bıseyler mı soylesem kendımeeeeeeeeee
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktankibelesr maşllah canım çok iyi allah nazarlardan korusun
gecmisi okumadan geldim kızlar muhabbetin ortasından umarım herkesler ıyıdır birtek kibelecim senin prensesin haberini gordum son sayfada massallah canım kızına tombis prenses geliyor desene simdiden sen dogacak kiloya getirmissin prensesi tombis tombis olacak ne guzel bakımı da kolay olur
hey maşallah...ben taliptim senin kıza kibele, ama ben aradan çekiliyorum, senin kız, womarchın kocaayak oğluşuna daha uygun gibi, korktum ben, senin kız benim oğlanı ezer, womarchınki en azından paletleriyle kendini koruyabilir:)))
migren mi yine?
sagol cnm ıyım sen
baklava yaptık kocısle
daha dogrusu o yaptı ben baktım
ama nasıl oldu bılmem
ben sadece serbetını yaptım
daha bakmadık
yarın artıkkk
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanmaşallah kızına canım ne kadar büyümüş
yapmıycam zaten
herkes uyuyo
banyoda bana bişi olsa kimse duymaz
yarın yıkanıcam
Dan Brown ın kitaplarını okuyan varmı
33 şekercim
kalçası ağrıyan yok mu benden başka? doktor eklemlerin açılıyo ondandır demişti, 2-3 haftadır var bende bu durum
maşallah canım kızına
kim kaçacark evlenmiş bakim :jeyyar:
çok isterdim bende kaçmak
heyecan olsun die kaydirigubbakcemile3
ama bubam hemen verdi :dilcikar:
Kizlar hep sol gögsümden cok az sivi gelirdi simdi sag gögsümden de geldi :dance:
Gunaydin ben doguma gidiyorm dua edin suyum geldi hafif sancim var
kibele canı m koccaman maşallh kızınaaa
erken gelecek diyosun hee tontoş kızın
hadi bakalım sağlıcakla hayırlısı
blueness
Bebek böbregimin üstüne yerlesmis böbrek büyümüs calismiyor o yüzden böbrek hastalari gibi enfeksiyon vücüdum tabi son zamanlarda o enfeksiyon her yere sardi mantari da gördüm su ömrü hayatimda sayesinde ( Antibiyotik verdiklerinde rahattim ama artik cok oldu alamiyorum.Bisi olmaz diyor doktorlar bakalim güveniyoruz.
kızlar bahce oyununu kim oynuyordu
jjuliett hastane işini ne yaptın yarın dr gidecekmisin