Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
prıngels
cnm benım oglum olcak kısmetse
5 ocak beklenen gunum ama hıc bellı olmaz allah bılır
nasılsın feyza
slmmmmm kızlar biz geldik oğluşumla en sonunda kavuştum sizlere. internetszlik ne zormuş meğer sizden ayrı kalmak. artık hep buralardayım eve internet aldı kocacım dayanamadı sizlerden ayrı kalmama. :) herkesler iyimi bakimmmmm
slmmmmm kızlar biz geldik oğluşumla en sonunda kavuştum sizlere. internetszlik ne zormuş meğer sizden ayrı kalmak. artık hep buralardayım eve internet aldı kocacım dayanamadı sizlerden ayrı kalmama. :) herkesler iyimi bakimmmmm
iyiyim canım sen nasılsın .bebiş geliyor topiğe baksana nasıl merak ediyorum bir bilseniz.aramızda 1 gün var bakalım kim önde gitcek
pringles senin her an olabilir bizden öndesin canım ya
scedcedu
Güzel haberlerini bekliyoruz canim.Doktora kontrole gidiyorum haberleri yerini doguma gidiyorum haberlerine birakmaya basladi. 40 haftayi dolduran yok henüz ne aceleci bebekler bunlar.Kesin hemen konusurlar bicir bicir hemende yürürler :)))
hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın bebişimz nasıl doktor kontrollerin nasıl gidiyor?
scedcedu doğuma gitti bugün.öğretmenm doğum yaptı