2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
sagol cnm sen nasılsın
scedcedu ıle haftamız aynı
bıraz tırstım hadı bakalım
meltem abla hosgeldın

aşkito facede olmaz zaten bi arakadaş verdimi diye sordum ben

benim ecrinde var ecrinde kaç gündür yok annesinde hacdan gelceklerdiya .gelir hafta başına

slmmmmm kızlar biz geldik oğluşumla en sonunda kavuştum sizlere. internetszlik ne zormuş meğer sizden ayrı kalmak. artık hep buralardayım eve internet aldı kocacım dayanamadı sizlerden ayrı kalmama. :) herkesler iyimi bakimmmmm

slmmmmm kızlar biz geldik oğluşumla en sonunda kavuştum sizlere. internetszlik ne zormuş meğer sizden ayrı kalmak. artık hep buralardayım eve internet aldı kocacım dayanamadı sizlerden ayrı kalmama. :) herkesler iyimi bakimmmmm

hoşgeldiniza.s.

scedcedu
Güzel haberlerini bekliyoruz canim.Doktora kontrole gidiyorum haberleri yerini doguma gidiyorum haberlerine birakmaya basladi. 40 haftayi dolduran yok henüz ne aceleci bebekler bunlar.Kesin hemen konusurlar bicir bicir hemende yürürler :)))

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın bebişimz nasıl doktor kontrollerin nasıl gidiyor?

scedcedu doğuma gitti bugün.öğretmenm doğum yaptı

FEYZAE
Dün kisa bi haber yollamis daha kuvözdeymis ama iyilermis.Yalel den haber yok hala cok merak etmeye basladim.

pringles senin her an olabilir bizden öndesin canım ya

evet canim ben normalde aralik annesiyimde benim tik yok sondan sizede takiliyom gununu gecrirse ocak annesi olursam yabancilik cekmeyim diyekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canim ben normal dogumu bekletecekleri icin yani suanda oyle ufak ufak sancimda yok az bi kasilmam disinda hic eken olacak gibi bir belirti yok ondan ben haftami doldurrrum gibi geliyoo

scedcedu
Güzel haberlerini bekliyoruz canim.Doktora kontrole gidiyorum haberleri yerini doguma gidiyorum haberlerine birakmaya basladi. 40 haftayi dolduran yok henüz ne aceleci bebekler bunlar.Kesin hemen konusurlar bicir bicir hemende yürürler :)))

hoşgeldin meltem abla

Hosbuldum askitom FEYZAE siz nasilsiniz? Ben dün gece iyi uyudum ya bu gün göbegimi hic hissetmiyorum sanki göbek bebek yok gibi arada tekmeyi yiyince varmis diyorum :))))

hoşgeldin canım biz iyiyiz sen nasılsın bebişimz nasıl doktor kontrollerin nasıl gidiyor?

scedcedu doğuma gitti bugün.öğretmenm doğum yaptı

hoşbulduk canım hoşbulduk. yaaa şimdi onları okuyordum ben juli doğurmuştur diye bakarken öğretmenimi okudum. iyiler inşallah bebişte öğretmenimde. :Saruboceq: allahım da scedcedu ya kolaylık versin hayırlı haberleride gelir inşallah. valla heyecanlandım birden yahuuuu. bugün kontrolümüz var doktorda saat 3 te gidicez inşallah herşey yolundadır.

X