gecmiş olsun canımİyi akşamlar kızlar nasılsınız
beni sorarsanız pek iyi değilim
3 gündür yatak döşek yatıyorum,grip oldum
ateşim 3 gündür 38 den aşağıya düşmedi ama Allahtan şuan 36,5 indi
başım çok ağrıyo buda burun tıkanıklığımdan olsa gerek
resmen geçen gece sabaha kadar uyuyamadım,nefes alamadım ölüyom zannettim:sinifsinif:
ama şuan biraz daha iyiyim ,en azından ateşim yok
kızlar hastalandığım için bebeğimde etkilenmemiştir değilmi?:çok üzgünüm:
neyse benden havadisler böyle
sizler neler yapıyrsunuz?
varmı doğuran falan?kaydirigubbakcemile3
bende 40 gün yatcam :dilcikar:valla inşallah beklemezler gerçi bekleseler de ben değil de annem ya da kayınvalidem hizmet ederler ben 40 gün dolmadan iş yapmayıp yatmayı planlıyorum,
akraba dediklerim görümcemler, eltimler, amcamlar, abimler vs....
bebek için gelmek istiyorlar. hatta abimler uçak biletlerini de almışlar
Jjuliet
Canim benimde dökülüyordu sac kurutmayi biraktim hamilelik basinda radyasyon varmis ya ondada.Önce üsütürüm filan alismisim yillardir föne bide sacim uzamis ama olmadi daha hizli kurudu ve dökülmeside durdu.Yillarca bosa sackurutma kullanmisim dedim .Birde sacim yagliydi benim cildimde ama hamillikte kurudu cok rahat ettim.
evet oturarak kılabilirsin hoyacarnosa ben şimdiye kadar normal
kılabildim kendimi kötü hisettiğimde sadece farzları kılıyorum ama
hamilelik ilerlerdiğinde oturarak kılarım herhalde
öyle deme bu ağırlıklan yapmasanda böyleyiz şekerim aynen bende bendekıslar bugün eşimle bi temizlik yapmışız, ben resmen göçtüm, halbuki süpürme ve silmeyi o yaptı ben niye o kadar yoruldum anlamıyorum??! Epey ağırlaşmışım yaparken anlamıyorsun, biraz önce olduğum yerde uyuyp kalmışım, uyandığımda her tarafım ağrıyordu çocişte bu aralar mesanem üsütnde tepişiyor hep çişim var deyip gidiyorum iki damla bişi çıkıyor...oy oy oy zor dönemler bunlar galiba...
canım bende bilmiyorum nette okudum sertleşip yumuşaması ama düzenli olması bununkasılma nasıl oluyodu konuşulmuştu ama kaçırmışım.?kasıldıgını nasıl anlıycam mesela
benimde annem yaptırmazda artık gizlice yaptırırım şimdi koceme dedim oda asıl ben sana öyle yaptır diycektim dediolur tabi kanka
bende istiyodum ama
herifin cenesini cekemicem hiç
doğumdan sonra gidicem
hem su dalgası istiyom
İyi akşamlar kızlar nasılsınız
beni sorarsanız pek iyi değilim
3 gündür yatak döşek yatıyorum,grip oldum
ateşim 3 gündür 38 den aşağıya düşmedi ama Allahtan şuan 36,5 indi
başım çok ağrıyo buda burun tıkanıklığımdan olsa gerek
resmen geçen gece sabaha kadar uyuyamadım,nefes alamadım ölüyom zannettim:sinifsinif:
ama şuan biraz daha iyiyim ,en azından ateşim yok
kızlar hastalandığım için bebeğimde etkilenmemiştir değilmi?:çok üzgünüm:
neyse benden havadisler böyle
sizler neler yapıyrsunuz?
varmı doğuran falan?kaydirigubbakcemile3
valla bende oturarak kılıyorum kızlar çünkü kalkıp inerken zorlanıyorum. allah biliyo sebebini kabul eder inşallah...
bende bebek şekerleri almaktan vazgeçtim
çikolata vericem gelenlere
kanka dediğin gibi mıncıklayan olmaz inşallah
hayır ben bide bişey diyemem
bayramda eşimin arkadaşlarıyla bi arkadaşına bebek görmeye gittik gerçi bebek 3 buçuk aylık olmuş yuh bize
birisinin eşi biraz kaba patavatsız onunda kızı var 4 yaşında kızıyla ikisi oğlanı mıncıklayıp durdular ben hiç dokunmadım uzaktan secdim
ama kadına gıcık oldum,
eyvah bana gelincede aynısını yapar diye
bayramda gittiğimiz bi vde bebek vardı 20 günlük falanbende bebek şekerleri almaktan vazgeçtim
bayramda eşimin arkadaşlarıyla bi arkadaşına bebek görmeye gittik gerçi bebek 3 buçuk aylık olmuş yuh bize
birisinin eşi biraz kaba patavatsız onunda kızı var 4 yaşında kızıyla ikisi oğlanı mıncıklayıp durdular ben hiç dokunmadım uzaktan secdim
ama kadına gıcık oldum,
kıslar bugün eşimle bi temizlik yapmışız, ben resmen göçtüm, halbuki süpürme ve silmeyi o yaptı ben niye o kadar yoruldum anlamıyorum??! Epey ağırlaşmışım yaparken anlamıyorsun, biraz önce olduğum yerde uyuyp kalmışım, uyandığımda her tarafım ağrıyordu çocişte bu aralar mesanem üsütnde tepişiyor hep çişim var deyip gidiyorum iki damla bişi çıkıyor...oy oy oy zor dönemler bunlar galiba...
bende bebek şekerleri almaktan vazgeçtim
ama kadına gıcık oldum,
demetcim
Düdüklü tenceren var mi? O zaman en kolay yemek kurufasulye pilav 25 dakikada hazir :)))
kesinlikle söyleyeceğiz semihacım olur mu öyle şey...! ne kadar savunmasızlar, kıyılabilir mi hiç! kırılan kırılsın valla, aslında bizim kırılmamız lazım söyletmemeli, keni düşünmeli çünkü, bu mevsimde tvlerde bile yetişkinler için bas bas bağırıyor tokalaşmayın, öpüşmeyin diye...
ben eşimin kardeşlerine şart koştum şimdiden valla, kucağınıza almak istiyorsanız-tabi büyüyünce- o sigara bırakılacak diye...
görmeye gelenlere de uzaktan gösterip, doktoru bağışıklık sisteminin çok düşük olduğunu bizim bile çok dokunmamamız gerektiğini söyledi falan diyeceğim artık, eşim gerçi benden önce atlar ya...o iyice abartıp kimseyi kabul etmeyeceğiz diyor:))
merhaba arkadaşlar,
biz bugün kızımla sağlık ocağına gittik grip aşımızı olduk,
ordanda hastaneye kontrole gittik,
nst ye girdik,normal çıktı,
kızım 2843 gr olmuş,
boyu da fl ye göre hesaplayınca 50 cm
bu sefer kızım yüzünü gösterdi,renkli fotoğrafını da aldıkzemuszemus
artık her hafta nst ye girecez...
kaynanamda eğer cok gelen giden olursa tekirdağ gidersin diyoevet ya ben de çok sinir oluyorum mıncıklayanlara bi de mıncıklamasa bile kucağa alıyorlar ya almayın kardeşim ne gerek var minnacık bebek başın göğe mi ercek kucağına alınca
ben de bişey diyemem ama Allahtan eşim söyler hatta büyük ihtimalle misafirlerin yanına çıkarttırmaz kızını pek kıymetli kızı var
merhaba arkadaşlar,
biz bugün kızımla sağlık ocağına gittik grip aşımızı olduk,
ordanda hastaneye kontrole gittik,
nst ye girdik,normal çıktı,
kızım 2843 gr olmuş,
boyu da fl ye göre hesaplayınca 50 cm
bu sefer kızım yüzünü gösterdi,renkli fotoğrafını da aldıkzemuszemus
artık her hafta nst ye girecez...
sagol meltem abla
KIZLAR BIZDE ESIMLE BAKLAVA YAPIYORUZ
DAHA DOGRUSU O YAPIYOR BEN BAKIYORUM SADECE KESIP SERBETINI YAPCAZ
BU ILK YAPISIMIZ,ACEMI ISI BAKALIM NASIL OLCAK
KIMSEYE SOYLEME AMA BIDAHA YAPMAM SOYLERSEN DEDI
ANNEM GORSE COK KISKANIR DEDI
YIRIM BEN ONU YA
FINDIKLARI DA O KIRIP EZDI ZATEN
KIZLAR NASIL KESECEZ BU BAKLAVAYI BILEN VARMI?
YARDIMCI OLUN LUTFEN
sagol meltem abla
KIZLAR BIZDE ESIMLE BAKLAVA YAPIYORUZ
DAHA DOGRUSU O YAPIYOR BEN BAKIYORUM SADECE KESIP SERBETINI YAPCAZ
BU ILK YAPISIMIZ,ACEMI ISI BAKALIM NASIL OLCAK
KIMSEYE SOYLEME AMA BIDAHA YAPMAM SOYLERSEN DEDI
ANNEM GORSE COK KISKANIR DEDI
YIRIM BEN ONU YA
FINDIKLARI DA O KIRIP EZDI ZATEN
KIZLAR NASIL KESECEZ BU BAKLAVAYI BILEN VARMI?
YARDIMCI OLUN LUTFEN
sağol cnmopuyorumnanaktan başı aşağıdaymış normal olur dedi,kaynanamda eğer cok gelen giden olursa tekirdağ gidersin diyo
biliyo burdakki akrabaların ve komsuların nası cocuk sevdiğini herhalde :roflol:
ama bide misafir içine cıkartmayıız
biraz ele avuca gelsin 3 aylık olsun
maşallah canım kızına
doğum için ne dedi normal mi olacak
opuyorumnanaktan[
maşallah