2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
canım maşallah herşeyin yolunda olması ne gzel
amann herkes bişey söylüyo
onlar çok şişmiş görmüş demekki
sağlıcakla inşallah

scedcedu canım tam terside olabilir
herkesde aynı olacak diye bişey yok dr um bana en son ya +400 gr yada -400 gr dedi usg nin ölçtüğünden
teşekkürler smhsmh
aslında evet karnım çok sivri
bi de hamile kabanı giyiyorum daha büyük görünüyo
şiş değilim de kilom çok

patiklerimin ponponlarını bitirdim ve çok şükür son parçalarıda yıkadım
fotolarınıda ekledim kızlar cicilere :kedi:
Allahın izniyle bi tek çantam kaldı hazırlanacak

merhabalar bengeldim gecmişi okudum bir problem yok cok sevindim
dr gelenler olmuşbebişler iyiymiş maşallah diyorum

Kızlar canım cok yesıl cay ıstedı ıcsem ne olur kı?bı tane

Ben bilmem ama benim doktorum ic diyor.

benim bebekte artik karnimi gererken acitmaya basladi, vurdugunda bagiriyorum resmen :sinifsinif:

Neyse ben yine kalkip hazirlik yapiyim bu sefer esim digil ben misafir cagirdim zemuszemus

Kızlar canım cok yesıl cay ıstedı ıcsem ne olur kı?bı tane
iç canım hiçbir şey olmaz
normal çaydan daha çok faydası var diye duymuştum
Ben bilmem ama benim doktorum ic diyor.

benim bebekte artik karnimi gererken acitmaya basladi, vurdugunda bagiriyorum resmen :sinifsinif:

Neyse ben yine kalkip hazirlik yapiyim bu sefer esim digil ben misafir cagirdim zemuszemus

kolay gelsin

O zaman ıccem ben bı tane.kızlar aynen benım bebıs te artık hareket ederken canım yanmaya basladıı.yerı dar gelıyo artık bebıslerımızın.ben en 35+6 da gıttım kontrole 2900 gram dı artık hızla kılo alcakmıs.anam nasıl dogurcazz ben tırsmaya basladım yaaa cesaret verın banaaaa

:bbo: kızlar ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmiyor valla yarıda bıraktım...
zaten bütün zaman okumakla geçiyor bitirince bi bakıyorum yemek hazırlama saati gelmiş yazamadan çıkıyorumkaydirigubbakcemile3

O zaman ıccem ben bı tane.kızlar aynen benım bebıs te artık hareket ederken canım yanmaya basladıı.yerı dar gelıyo artık bebıslerımızın.ben en 35+6 da gıttım kontrole 2900 gram dı artık hızla kılo alcakmıs.anam nasıl dogurcazz ben tırsmaya basladım yaaa cesaret verın banaaaa
ben de dün anneme dedim nası doğuracağım diye
millet nası doğuruyo:mymeka: diye kızdı bana
:umursamaz:
slm kızlar nasılsınız

iyiyiz demetciğim sen nasılsın hoşgeldin

:bbo: kızlar ne çok kaynatmışsınız oku oku bitmiyor valla yarıda bıraktım...
zaten bütün zaman okumakla geçiyor bitirince bi bakıyorum yemek hazırlama saati gelmiş yazamadan çıkıyorumkaydirigubbakcemile3

ben de seni yazmaya çekiniyorsun sanıyordum
sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Merhaba kizlar
Doktordaydim 2325 gr olmus benim bebek.Agrilarimi sordum dün gece hic uyumadim agridan dedim alsaydin bi agri kesici dedi doktorda.Ne bilim öyle ilac alamamki bilip bilmeden. Bebegin durumu iyi sende dogumdan sonra eski haline dönersin sabret kalici bisey yok dedi bana.2hafta sonraya gün verdi nts de kaldim 25 dakika koltugu öyle güzelki uyumusum :)) Mantar gecmemis :KK43: dinlensin bi daha geldiginde gene ilaca veririm dogumda bisey kalmaz dedi.

nese123
Yesil cay icebilirsin nesi zararli? Caylardan sadece siyah cay fazla icilmesin kansizlik yapar deniyor.Ben yesil cayin tadini sevmiyorum iyi senin canin cekmis.Masallah bebisine öyle son hafta kilo alimi daha artiyor.

Hoya
Annen iyi demis :))))))))

Merhaba kizlar
Doktordaydim 2325 gr olmus benim bebek.Agrilarimi sordum dün gece hic uyumadim agridan dedim alsaydin bi agri kesici dedi doktorda.Ne bilim öyle ilac alamamki bilip bilmeden. Bebegin durumu iyi sende dogumdan sonra eski haline dönersin sabret kalici bisey yok dedi bana.2hafta sonraya gün verdi nts de kaldim 25 dakika koltugu öyle güzelki uyumusum :)) Mantar gecmemis :KK43: dinlensin bi daha geldiginde gene ilaca veririm dogumda bisey kalmaz dedi.

maşallah meltem abla
doğumdan sonra normale döneceğine sevindim

X