- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
günaydııınnn kızlar
scedcedu ,bizde de tutuyor senin hesap.zaten cinsiyeti öğrenmeden bir arkadaşım bu hesapla oğlan olacağını söylemişti de,ben inanmak istememiştim..o da herkese tuttuğunu söylemişti..onun da benim de çin takvimine göre kızımız olacaktı güya :))
bu arada herkese iyi akşamlarrr..selamlarr..
kızlar
bebekler doğduğunda yan yatıracaksınız unutmayın
rahimde yuttuğu suları çıkarabilmesi için
gerçi bu bilgiyi burası kalabalıkken söyleseydim daha çok kişi görmüş olurdu ama neyse
ama heralde çoğu biliyodur
Normal dogumda 3 gün yatiriyorlarmis, sezeryanlarda 1 hafta yatiliyormus benim gidecegim hastanede.
aman gidemiyorumyaaaaaa uykumda geldi zaten
kızlar benim bebe birhafta küçük çıkıyor dogum tarihi degişirmi
Benim en cok korktugum sey bebekle birlikte gezememek
Cevremde gördügüm örneklerde bebek yüzünden evden cikamyorlar. hatta biri aksam 7 den sonra misafir bile almiyor tabi gitmiyorlar da bebegin uyku düzeni bozulmasin diye
Ama ben daha gencim eve kapanmak istemiyorum :umursamaz:
Kizlar bu arada bize Tokiden ev cikmis. Artikin Istanbula geldigimde uzun süre kalacak bir yeri olacak. her geldigimde 3 gün kalip dönüyordum ne kadar annende olsa kari koca söyle bir tatil yapilmiyor baskalarinin yaninda. O yüzden uzun süreli gelemiyorduk Türkiyeye.
Artikin bir gelisimde 1 ay kalirim doya doya :dance:
guanydın kızlarr. bugun nihayet son günün izne ayrılıyorummmmmm
gece eşim beni rüyasında görmüş
hayır olsun deyin anlatayım
günaydın ben ikinci bebeğimi bekliyorum ama bende bilmiyorum şu yalancı sancı işini
arada sancı oluyor ama gazmı sancımı anlıyamıyorum ki
Evet tecrübeli anneler yalancı sancı nasıl oluyo, bilgi verir misiniz bize
valla benım de bazen karnım semsert oluyor o zaman yurumek bıle yuruyemıyorum.bazen karnım agrıyor acaba bunlar mı kı?amannnn korkmaya basladım zaten dun bıraz karnım agrıdı dedım karın agrısına bıle dayanamazken dogum naısl olcak kı allahım hepımıze cesaret versın kolay dogumlarımız olsun?bu dogumu kolaylastırmak ıcın neler yapmalı yurumek ve bol su ıcmek dua etmekten baska..