2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
canım 32 .haftadan sonra ılla 37 .haftaya kadar calısmak zorunda degılsınız ben 36 .haftamda raporumu aldım ısgormemezlık ıstersenız 37.haftaya kadar calısabılırsınız.32 .haftalık raporda 5 hafta daha calısabılır yazdıgı ıcın sanırım 37 ye kadar calısmak zorundayız dıye dusunmeyın.

evet ben 37 ye kadar çalışmak zorundayız diye biliyorum kafamçokkarıştı doktorumda tarih çıkarmıştı 25 aralık diye neyse zaten kuyruğuna geldim :eek:klava:

sağol canım. 36 haftayı bitirdik 37. den gün alıyoruz. ben iş görememezliği pst alacağım mesela. şirkete vereceğim. bugun haftanın son günü olunca bırakıyorum

anladım sağol canım ben 36+5 de şirketten ayrılmış olacağım Allah kısmet ederse

ben bugün ayrıldım.zaten bir aydır raporluydum.erken doğum tehtidi:KK43:ama geçti.ama ben çalışmaya cesaret edemedim bişey olur diye 32. hft. da direk ayrılış. zorlamaya gerek yok. doğumdan sonra ücretsiz izin alırım bir kaç ay olur napiim.bebişim sağlıklı doğsun da :CüvCüv:

Valla havalarda sogudu artık ıse gıtmek ıyı degıl bızler ıcın.evde dınlenmek lazım..benı acayıp heyecan sardı valla kızımı acayıp merak edıyorum...

ben bugün ayrıldım.zaten bir aydır raporluydum.erken doğum tehtidi:KK43:ama geçti.ama ben çalışmaya cesaret edemedim bişey olur diye 32. hft. da direk ayrılış. zorlamaya gerek yok. doğumdan sonra ücretsiz izin alırım bir kaç ay olur napiim.bebişim sağlıklı doğsun da :CüvCüv:

aslında banada doktor çalışmak sakıncalı deseydi ayrılırdım ne yapalım böyle de zorlanarak gidip geliyorum işte.... sen en iyisini yapmışsın dediğin gibi ücretsiz kullanılabiliyor çok şükür....

Valla havalarda sogudu artık ıse gıtmek ıyı degıl bızler ıcın.evde dınlenmek lazım..benı acayıp heyecan sardı valla kızımı acayıp merak edıyorum...

evet kar falan yağmazsa iyi olur aslında düşmekten korkuyorum Allah korusun

Hadi hayırlısı sevcancım. ben döneceğim işe ve bakıcı bulmak durumundayım. çünkü tek maaşla geçinmemiz biraz zor . yüklü bir ev kredisi ödememiz var tek maaş yetmiyor ödemeye. ama neyseki son 1 sene kaldı.

aynı dertten muzdaripim bende yanlız benim kaynanam bakıcak hafta içi bende kalacak bizimde ev kredimiz var senin bişey kalmamış bizim 4 senemiz var daha mafoldumben

günaydın kızlar

sabah aşıya gittik domuz gribi aşısı yaptırdık geldik yaptıran varmı diye sordum çok dediler hatta ben çıkarken aşıya gelenler bile vardı

biz de aşı olduk geldik hiç acımadı

Eveeettt kızlar benimde bugün son iş günüm :lepi:
Yarın gelmiycem işe
Zaten bugün hava acayip soğuk, hasta olmazsam iyidir :gitme:
4 ay doğum iznim bitince işe geri dönmüyorum, tazminatımı vericekler, işi bırakıyorum, işyeriyle anlaştık
Eşimle de konuştum, o da bunun daha iyi fikir olduğunu kabul etti opuyorumnanaktan
Çünkü işe başlıycağım zaman bakıcı tutucaktık
Kaynanam bakamaz çünkü
Oğluşuma kim bakıcak derdi bitti sonunda
Eşimde bu durumdan memnun, oğluşumu annesi büyütücek diyo zemuszemus

seni özleyeceğiz sevcan

hayır olsun canım desene adam bilinç altı yaptı baya streste

/B]

evet ya sanki o doğurcak
bu erkeklerin hamileliği hiç çekilmiyo anacım:umursamaz:

Iyi sohbetler kizlar ben cikiyorum, :gitme:

koly gelsin

aşıyı olduk sağlık ocaklarında yapmıyolar doğum evlerinde yapıyolar aşıyı oraya gittik işallah bi sorun çıkmaz

bizim samsunda da doğum evinde yapılıyor
yan etkisi çok yok dedi kadın bakalım

ben bugün ayrıldım.zaten bir aydır raporluydu
m.erken doğum tehtidi:KK43:ama geçti.ama ben çalışmaya cesaret edemedim bişey olur diye 32. hft. da direk ayrılış. zorlamaya gerek yok. doğumdan sonra ücretsiz izin alırım bir kaç ay olur napiim.bebişim sağlıklı doğsun da :CüvCüv:

iyi yapmışsın hula
dinlenirsiniz bol bol
sağlık en önemlisi

ben de çok merak ediyom
inşallah zamanında gelirlerlaelaelaelaelae

şükredin ev krediniz var

biraz zorlanırsınız ama kiradan kurtulursunuz

kiracı olmak çok kötü çok

Çok sağolun kızlara.s.
Sevildiğimi bilmek ne güzel :asigim::1hug:
Arada kardeşimden girmeye çalışıcam

Hadi hayırlısı sevcancım. ben döneceğim işe ve bakıcı bulmak durumundayım. çünkü tek maaşla geçinmemiz biraz zor . yüklü bir ev kredisi ödememiz var tek maaş yetmiyor ödemeye. ama neyseki son 1 sene kaldı.

Allah kolaylık versin canım
Bizde ev kredisi ödüyoruz, neyse ki 1 sene sonra kendi evimize taşıncaz inşallah
1 sene sıkıcaz dişimizi

biz geldik doktordan
aslında aşı olmaya gitmiştim doğumevine
gelmişken bebemi de gösterem dedim
kan idrar tahlili yaptırmadık
30. haftadan sonra gerek yok doğumda bakarız sorun yok sende dedi doktor
benim de işime geldizemuszemus
boyunu bilemiyom ama kilosu 2800 gr. mış
:nazar:
her şeyi iyi maşşallah
haftaya nstye bağlarız dedi
bi de aşı yapan hemşire ikiz mi bekliyorsun dedi
yok dedim
karnın çok büyümüş dedi:eek:klava:

Sevcannn benımde artık bugun son ıs gunum tam zamanında ızne ayrılıyoruz havalrda soguduuu hasta olmadan son gunlerımızı gecırsek ıyı olur.kızım al bı bılgısayar ne guzel evden rahat rahat sohbet ederdıkkk.bıız ozlerız sımdı senıı gercı ben senı ararrım ama olsun burdan konusması gıbı olmaz..

Bedava kontürlerimiz olduğu zaman bol bol konuşuruz :roflol:

gunaydın kuşlar
nbr
beşik almadım ama begendım cevız ve krem tonlarında bir besık alıcaz.biliyrsunuz evımde değilim napıyım istedııgm gibi bişey bulaamadım en ıyı buldugumu alacagım. artık.
ama ben cibinlik istiyorum nerden alabilirim bana yardım edın julı almıstı baska alan oldumu hangi siteden aldınız ACıLLL

hakoperi aşı olmuşsun
geçmiş olsun, inşallah bi sorun çıkmaz

bende bu akşam doktora gidicem
daha önce aşıyı sormuştum, olma demişti ama bu akşam tekrar sorucam bakalım

biz geldik doktordan
her şeyi iyi maşşallah
yok dedim

Ben de geldim,

Masallah bebegin bayagi büyümüs, zaten 35 inci haftadan sonra yaglaniyormus bebekler tombisleniyormus :emir_bebek:

Bakma sen hemsireye sen de deseydin aslinda ben fidan gibiyim ama sizin gözleriniz bozulmus orta kismimi genis görüyor, kaydirigubbakcemile3

Ben de kan verdim geldim walla sonuc hemen cikmiyormus ben de bi daha gelemem doktoruma yollyin sonucu bi zahmet dedim geldim.

biz geldik doktordan
her şeyi iyi maşşallah
yok dedim

Maşallah bebişkona:nazar:
Hemşire de çok boşboğazmış yani :eek:klava:

aynı dertten muzdaripim bende yanlız benim kaynanam bakıcak hafta içi bende kalacak bizimde ev kredimiz var senin bişey kalmamış bizim 4 senemiz var daha mafoldumben

canım öyle çabuk geçiyor ki seneler. Allah bir çırpıda ödemeyi nasip etsin inş.
şükredin ev krediniz var

biraz zorlanırsınız ama kiradan kurtulursunuz

kiracı olmak çok kötü çok

evet canım çok şükür.

Allah kolaylık versin canım
Bizde ev kredisi ödüyoruz, neyse ki 1 sene sonra kendi evimize taşıncaz inşallah
1 sene sıkıcaz dişimizi

1 sene dediğin nedir ki sonuçta ev sahibi oluyoruz. Allah kolaylık versin canım. Allah içine sağlıkla geçmeyi nasip etsin.

biz geldik doktordan
her şeyi iyi maşşallah
yok dedim

maşallah canım .:nazar:

biz geldik doktordan
her şeyi iyi maşşallah
yok dedim

maşallah bebişine ve sana canım hemşire herşeye burnunu sokacağına işini yapsın canım

X