jjuliet senin de 16 gün kaldı he....demin gördüm...pringles senle günümüz aynı galiba
doktor ne zaman doğum için
[Q
kız sen dugurmadınmı daha kaç günün var bebem..
valla ayva armut ne bulduysam yedim ama şöyle bi tamamen geçmedi ...tam geçti derken gene başlıyo...
ne yesem yanıyo..
baştan beri çok sorunluyum ..
en çok dogurmayı mide yanmam için ister oldum artık....
sen çooooook iyi anlıyorum kadus...mafoldumben
ayva ye çok iyi geliyo denenmıştır.:lepi:
selam kızlar nabarsınız
canım sıkıldı yatmaktan
kocemde hala siparişlerimi getirmedi :dilcikar:
canım hep yemek istiyir
ohhhh anan yanında tabi doyar karnın tıka basa
benim kaynana hasta olmus kadıncaz
yine bişiler yaptı ama ıı-ıhh doymadım:bbo:
pringles senle günümüz aynı galiba
doktor ne zaman doğum için
geçmiş olsun kaynanana..valla gene hayırlı kaynanaymış ..baktı sana..yani yemek memek yaptı kadıncağız..bu arada öteki juliete ne oldu bi de pumpkinse haberin var mı?sevcan göksel de yok...ohhhh anan yanında tabi doyar karnın tıka basa
Yavrucaklarim
Hosgeldin
Bende aynen gece uyku yok 10 gündür Rylai yanlis hatirliyor da olabilirim sendede benim gibi enfeksiyon sorunu vardi galiba.Bu aksam iyi dün midemde oturuyordu bebek ne yiyebildim ne icebildim ne nefes alabildim.Hele yere egilmek iskence kazik gibi dimdik duracakmisim.Sag yatmam yasak ama bi saat esimi yolladiktan sonra sagima yatip uyumusum yetti bana.
kızlar bişey sorcam size :kedi: banyonuzu tek başınıza yapabiliyormusunuz
ben yapamıyorum yalvara yalvara kocişe yıkatuıyorum valla...
sadece saçımı yapabiliyorum okadar....yada yarım yamalak oluyor
kendim yıkanırsamda ozamanda hiç rahat hisetmiyorum
ben yapabiliyorum da canım....ayakkabılarımı filan bağlayamıyorum eşim bağlıyo sağolsun...kızlar bişey sorcam size :kedi: banyonuzu tek başınıza yapabiliyormusunuz
sadece saçımı yapabiliyorum okadar....yada yarım yamalak oluyor kendim yıkanırsamda ozamanda hiç rahat hisetmiyorum
neden kendin yıkanamıyon sedoşumkızlar bişey sorcam size :kedi: banyonuzu tek başınıza yapabiliyormusunuz
sadece saçımı yapabiliyorum okadar....yada yarım yamalak oluyor kendim yıkanırsamda ozamanda hiç rahat hisetmiyorum
kaç kilo aldın adaşbu ay dana gibi yiyorumm..
bebek büyüyomuş bu ay ...
23 kg le kapnış yaparsam iyidir...
bazen az kaldı diyomjjuliet senin de 16 gün kaldı he....demin gördüm...
geçmiş olsun kaynanana..valla gene hayırlı kaynanaymış ..baktı sana..yani yemek memek yaptı kadıncağız..bu arada öteki juliete ne oldu bi de pumpkinse haberin var mı?sevcan göksel de yok...
kızlar bişey sorcam size :kedi: banyonuzu tek başınıza yapabiliyormusunuz
ilaç verdi içtim ama bi faydası olmadı nedense...bi doğursak hayırlısıyla da geçse şu rahatsızlıklar...
jjuliet senin de 16 gün kaldı he....demin gördüm...
korkma korkma .....bi şekilde çıkcek bebekler...içerde kalan bebek hiç gördün mü?artık öyle çok ağrı sancı da çekilmiyo...epidurali var spinali var....öyle çok zor olsaydı ben 3.ye niyetlenirmiydim.?neden kendin yıkanamıyon sedoşum
ben öle bi problemle karsılaşmadım
sadece dustan cıkarken kocem cıkarıyo kaymiyim diye
kaç kilo aldın adaş
bebekin durumu nasıl
ben 20 kilodayım laelaelaelaelae
bazen az kaldı diyom
bazen daha var
bazen hemen doğsun diyom
bazen böle iyi kafamçokkarıştı
ablam ben cok korkuyom yaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben
meyveyi gece 2 de yiyom kaydirigubbakcemile3hadi meyve yiyelim kalk bir tabak hazırla
valla sekerim benimki normal dogum olacagi icin doktor bitarih demedi ama aralik 24ten 1 hafta once yani aralik 17dede 39+0 oluyom onda randevu verdi acilmaya falan bakar yada sancim gelirse ozaman ona bakar bisey der heralde:uhm:
ohhhh anan yanında tabi doyar karnın tıka basa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?