2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ben göğüs ucu kremini bu hafta ki randevümde druma soracam,hangi kremi önerirse onu alıp kullanmaya başlamayı düşünüyorum..

size bişey söyleyim olmayan süt çayla falan gelmiyo..

bir hormon var vucutta o horman çok çalışırsa süt çoook bol oluyo...

sıvıyı bol tüketin suyu çok için .. günde 2 lt ..

bebekle çok yakın temasta bulunun...
dogdugu anda kucagınza alın gögsünüze yatırın süt kendiliginde .akacaktır........bol bol..

kızlar ben de daha bebeğimin kıyafetlerini yıkamadım,bir an önce kıyafetleri yıkayıp hastane çantamızı hazırlamam lazım,ya havalar da yağmurlu nasıl kurutucam onu düşünüyorum,önümüzdeki haftadan sonra doğum iznine ayrılacam o zamana kadar beklesem çok geç kalmış olurum diimi??

bende içerde kuruttum canım
baklonda yine toz olur die asmadım
sende girmediğin bi odan varsa orada kurut
yıkaması değilde ütülemesi sorun kaydirigubbakcemile3

mehlika su bence agırlaşmadan yıka canım..

bende bugün ütlücem bacaklarım çok şişti canım..

agırlaştım 37 haftamdayım.. akşama yemegi zor hazırlıyorum..mafoldumben

bende içerde kuruttum canım
baklonda yine toz olur die asmadım
sende girmediğin bi odan varsa orada kurut
yıkaması değilde ütülemesi sorun kaydirigubbakcemile3

mecbur ben de oda da kurutucam,odada çamaşır bir türlü kurumak bilmiyor günlerce asılı kalıyor yine kirlenmez mi acep:uhm:

uzun süredir sizi takip ediyorummm buün geldim..:)

hoşgeldin canım

ben lansinoh aldım canım. çay almadım hiç. en iyisi su için bol bol diyorlar ama bilmiyim

yeni gelen arkadaşımız hoş geldin de anacım dogurup gidersinsen biraz gec olmadımı neyse çoçuk doguncada seni bulamayız ek besin zamanı bol bol görüşürüz bebek kıyafetlerini beyezacık renkiler ve renkliler olarak ben iki makine yıkadım tersinden yıka ütülerkende ütü masasını alcaltıp sandalyeye oturup yaptım minacık şeyler saatler alıyor kısa herhagibir programda yıkama

mehlika su bence agırlaşmadan yıka canım..

bende bugün ütlücem bacaklarım çok şişti canım..

agırlaştım 37 haftamdayım.. akşama yemegi zor hazırlıyorum..mafoldumben

ben hala çalışıyorum akşam eve gidince çamaşırla ütüyle uğraşmak hiç içimden gelmiyor,eve gidince yemekti bulaşıktı vakit geçiveriyor,başka işe zaman kalmıyor,hafta sonu da alışverişle,temizlikle geçiyor bir izne ayrılsaydım iyi olacaktı,ya bebeğimin erken gelmiceği garanti olsa iki hafta sonra izne ayrılınca yıkıcam ütülücem,ama öyle bir garantim yok,gününden önce doğum yapan arkadaşları duydukça eteklerim tutuşuyor..:bbo:

tebrikler kızlar a.s.
darısı bizlere insallah

teşekkürler JJuLİEt amin
seninde 2 haftan falan kalmış ne hissediyosun bir an önce doğsada kavuşsammı yoksa tedirginlikmi var benim 1 ayım olmasına rağmen hem doğmasın erken diyorum hemde çok kavuşalım istiyorum biran önce opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…