2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar bu arada yalel ve kibeleden hic haber yok merak ediyorum ben yalelin kendi de erken dogmus acabna o da mı dogurdu 1-2 gun daha haber cıkmazsa ben de teli var bi arayacagım biz aynı haftalardaydık yalelle daha cok erken gerci kibeleden haberi olan var mı ay artık haber alamadıgımız zaman panik oluyoruz benden de uzun sure haber alamazsanız julıde var telim bilginiz olsun

ben telimi vermiyim türkiyeden cok yazar naniknanik

tak basına gitme canım
basına bişi gelir vicdan azabı cekersin
bundan sonra yanlız gezmek yok :olmaz:

ohh hersey hazırlandı hee :nazar:

valla julıcım ben hala fıldır fıldır araba tepesinde geziyorum tek basıma doktorum 36. haftaya kadar araba kullanabilirsin dedi eee evin de isleri bitmedi malum kocis de yok burda mecbur is basa kaldı ama cogunu hallettim cok sukur mobılyalar perdeler beyaz esya tamam gibi artık kucuk ev aletleri ıvır zıvırlar tencereler bardaklar falan kaldı onları da annem gelecek ins. haftasonu o halledere artık ay bi yerlessem su eve dogurmadan hayırlısıyla :)

kızlar bu arada yalel ve kibeleden hic haber yok merak ediyorum ben yalelin kendi de erken dogmus acabna o da mı dogurdu 1-2 gun daha haber cıkmazsa ben de teli var bi arayacagım biz aynı haftalardaydık yalelle daha cok erken gerci kibeleden haberi olan var mı ay artık haber alamadıgımız zaman panik oluyoruz benden de uzun sure haber alamazsanız julıde var telim bilginiz olsun

evet canım yalel cok oldu girmeyeli
bi ara istersen
kibele ile gecen hafta msn de görüşmüştük sınavları işleri falan vardı
ama bi hafta oldu görüşmedik
neden telini almadıysam :mymeka:

haftasonu havuzluhana gittik kızımın portbebe,anakucağı.. 5'li setini aldık,rengi kırmızı krem,pek içime sinmemişti alırken renk seçeneği fazla yoktu eve gelince portbebesine baktım altı ve kenarları krem üstü kırmızı hiç hoşuma gitmedi,bu hafta sonu gidip değiştirecem,eşim çalışacak ctesi günü ondan habersiz gitmeyi düşünüyorum,o kendimi yormayayım diye gitmemi istemez,
geçen bir arkadaş sormuştu 5'li sette alt açma minderi var mı diye,benim aldığımda vardı,
fatmazehra sen mi sormuştun cnm,bence git değiştir alt açmasını versinler..
havuzluhandan battaniye,ıvır zıvır başka şeyler de aldık kızımın eksikleri tamamlandı sayılır:lepi:,
bezini de alırsam tam olacakhihoyyyt

değiştirecegim canım bende 5 li set diyo 4 lü çıktı. bide benımkının rengide kırmızı krem altı kırmızı üstü krem onudamı değiştirsem diyorum pembe krem vardı bitanede başka renk seçenegi yoktu.. ben keşke pembe kreminimi alsaydım deyip duruyorum ama eşim bu kir götürür diyo kararsız kaldım..

annem kardeşlerlerim memleketteler,kayınvalidem biz evlenmeden vefat etmişti,benim işimi benden başka yapacak yok ne yazıkki..

ayy kafaya koydum ctesi erkenden kalkacam kahvaltımı yapıp çıkacam doğru havuzluhana,bir an önce değiştirmem lazım,rüyalarıma giriyor,
kociş duysa kızar,değiştirmeme izin vermez kendi de gidip değiştirmez yine iş başa düşüyor yani,kafaya koydum ya yağmur çamur dinlemeden giderim ben,ctesi sabah zombi gibi uyanırım büyük ihtimallekaydirigubbakcemile3
9, aya girdin artık yanlız dolasma dikkat et
değiştirince eşin farketmicek mi :uhm:
şimdiden söle bence götürsün seni

valla julıcım ben hala fıldır fıldır araba tepesinde geziyorum tek basıma doktorum 36. haftaya kadar araba kullanabilirsin dedi eee evin de isleri bitmedi malum kocis de yok burda mecbur is basa kaldı ama cogunu hallettim cok sukur mobılyalar perdeler beyaz esya tamam gibi artık kucuk ev aletleri ıvır zıvırlar tencereler bardaklar falan kaldı onları da annem gelecek ins. haftasonu o halledere artık ay bi yerlessem su eve dogurmadan hayırlısıyla :)

sende amma yoruldun canım yaa
bi an evvel bitsinde yerles evine
oğlusunla yeni evinin tadını cıkart

güle güle kullan canım
ne marka aldın
ben lc de beğenmiştim kırmızı renkte ama 3-4 bin arası bişidi akannehir

ütüle yinede sen özellikle tenine değecekleri canım
yok canım electrolux aldım ben 1800 liraya dedigin kadar pahalı degil yanı 8 kilo yıkama 6 kilo kurutma kapasitesi var standart camasır makinesi olcularinde o senin dedigini de gordum onlar 12 kilo yıkama kapasiteli falan hem makine cok buyuk tezgah altına sıgmaz hem de o kadara gerek yok bence
ben telimi vermiyim türkiyeden cok yazar naniknanik

ver hayatım ne olacak ben hergun yarım saat kocisle yurt dısı konusması yaptıgım icin boyle uzak olunca maalesef oyle oluyor yurt dısı tarifem var ararım seni de ne olacak ayıp ettin

ver hayatım ne olacak ben hergun yarım saat kocisle yurt dısı konusması yaptıgım icin boyle uzak olunca maalesef oyle oluyor yurt dısı tarifem var ararım seni de ne olacak ayıp ettin

ayy Allah kavustursun ayri gayri zor oluyor. ben de 2 gün ayri kaldim özledim kocami ins. bu aksam gelicek :dance:

jasmin maşallah canım evi bitiriyorsun az kaldı
inşallah doğumdan önce geçersin
annen yanındaymış ne güzel işte

yok canım electrolux aldım ben 1800 liraya dedigin kadar pahalı degil yanı 8 kilo yıkama 6 kilo kurutma kapasitesi var standart camasır makinesi olcularinde o senin dedigini de gordum onlar 12 kilo yıkama kapasiteli falan hem makine cok buyuk tezgah altına sıgmaz hem de o kadara gerek yok bence

güle güle kullan fiyatıda iyimiş
evet lc ler cok büyük
benim eve girmez bile :roflol:
ama hastayım onlara hele kırmızı buzdolabı dallı budaklı opuyorumnanaktan
ilerde kocaman mutfağım olursa alacam

değiştirecegim canım bende 5 li set diyo 4 lü çıktı. bide benımkının rengide kırmızı krem altı kırmızı üstü krem onudamı değiştirsem diyorum pembe krem vardı bitanede başka renk seçenegi yoktu.. ben keşke pembe kreminimi alsaydım deyip duruyorum ama eşim bu kir götürür diyo kararsız kaldım..

cnm portbebenin altı ve kenarları kırmızıysa değiştirme bence,kırmızı kiri hemen belli etmez,benim aldığımın altı ve kenarları krem sadece üst kısmı kırmızı o yüzden değiştirecem ,keşke seninki gibi altı kırmızı olsaydı değiştirmezdim,gri pembe vardı onu mu alsam acep,ya da gri turuncu varsa onu alırım hem her iki cinsiyetteki bebeğe de uyar,lacivert kırmızı vardı benim aldığım yerde bana erkek çocuklar için gibi geldi ama kız çocuğuna uyar mı acaba:uhm:off ya ben şimdi orda yine kararsız kalacam,aslında gri turuncuyu beğenmiştim ama onun da sadece ankucağı vardı 5'li set değildi,bu hafta sonu inş.5'lisini getirirler de onu alırım

sende amma yoruldun canım yaa
bi an evvel bitsinde yerles evine
oğlusunla yeni evinin tadını cıkart

ay evet canım ya karnım burnumda komik oluyor ben ev pesinde alısveriste doktorum bile dalga geciyor insallah yerlesirim dogurmadan bi yerlessem bebisler dogdugunda cagıracagım insallah hepinizi bebislerin arkadaslaıkları da baslar erkenden ins.
ayy Allah kavustursun ayri gayri zor oluyor. ben de 2 gün ayri kaldim özledim kocami ins. bu aksam gelicek :dance:

ahh zor olmaz mı bizim daha uzun bi sure boyle devam edecek mecbur dogum icin burdayım ben kocisin de isleri yogun ama allahtan 2-3 haftada bir hafta sonları geliyor yoksa hic dayanamam oglusum azcık buyusun insallah 3-4 aylık olunca donecegiz babamızın yanına

Back