ben hala oldum kızlar bugun :))))
ne güzel tebrik ederim bende 2 hafta önce teyze oldum
Allah analı babalı büyütsün yavruları bahtları acık olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben hala oldum kızlar bugun :))))
ne güzel tebrik ederim bende 2 hafta önce teyze oldum
ben hala çalışıyorum akşam eve gidince çamaşırla ütüyle uğraşmak hiç içimden gelmiyor,eve gidince yemekti bulaşıktı vakit geçiveriyor,başka işe zaman kalmıyor,hafta sonu da alışverişle,temizlikle geçiyor bir izne ayrılsaydım iyi olacaktı,ya bebeğimin erken gelmiceği garanti olsa iki hafta sonra izne ayrılınca yıkıcam ütülücem,ama öyle bir garantim yok,gününden önce doğum yapan arkadaşları duydukça eteklerim tutuşuyor..:bbo:
hoşgeldin canımm demek misafirlerden biri sensin=))
hhula hepsini ters çevir yıka canım zaten kaliteliyse renk vermiyor merak etme ben beraber yıkadım bişicik de olmadı....
Allah analı babalı büyütsün yavruları bahtları acık olsun
mehlikacım bi yakını cağır anne kaynana abla kardes falanben hala çalışıyorum akşam eve gidince çamaşırla ütüyle uğraşmak hiç içimden gelmiyor,eve gidince yemekti bulaşıktı vakit geçiveriyor,başka işe zaman kalmıyor,hafta sonu da alışverişle,temizlikle geçiyor bir izne ayrılsaydım iyi olacaktı,ya bebeğimin erken gelmiceği garanti olsa iki hafta sonra izne ayrılınca yıkıcam ütülücem,ama öyle bir garantim yok,gününden önce doğum yapan arkadaşları duydukça eteklerim tutuşuyor..:bbo:
az kaldıkça korku baslıyorteşekkürler JJuLİEt amin
seninde 2 haftan falan kalmış ne hissediyosun bir an önce doğsada kavuşsammı yoksa tedirginlikmi var benim 1 ayım olmasına rağmen hem doğmasın erken diyorum hemde çok kavuşalım istiyorum biran önce opuyorumnanaktan
haklısın canım bide evin işleri bitmiyorki günler çoook kısaldı napcaksak dogum öncesi işlerim var salonu temizletecem ama bebegimi yormak istemiyorum..
burda lohusa görmeye çok gelen oluyo..
lohusa görmeye gelenler ne ikram edeceksizniz...sadece çikolata kolonya olmazmmı..CADIARZU
hepinize teşekkürler. bugün artık bu siteye son girişlerim. eşim d ebeni daah kötü etkilediğini düşünüp interneti kaptıyoruz. çünkü her an kendime teselli arıyorum. benim durumumda olanlar varmış diye. şimdi bi ikilemdeyim. vazgeçmekle tutunmak arasında. bunu yaşamayan kimse anlaaymaz. yine de yanımda olmaya çalıştığınız için teşekkürler. umarım Allah yine yüzümüzü güldürürür. size sağlıklılı hayırlı evlatalr nasip eder. hepiniz kendizie ii bakın. kkya bir sonraki girişlerim inşallah size yine müjdeli haberler vermek için olur tabi bunun için uzunca bi zaman aihtiyacımız var. bu topik sizler okadar büyük yer etmişsinizki hayatımda. şimdi boşluktayım. ama o hayayllerimzizin sevinçlerimizin olduğu satırlaar baktıkça mahvoluyorum ben. bu boşluğu nasıl doldurucam bilemiyorum. evin heryerinde koca karnımla dolştığım analr geliyo gözümün önüne,karnımı okşayıp oğlum denizim diye seslenişim.bunu atlatabilecekmiyim yoksa kendimi koyuvericekmiyim onu d abilmiyorum. sırf eşim ve sevdiklerim görsün diye yemek yiyorum ilaç içmek için. ama eşimi mutlu etmek için yola devam etmem gerek diyorum biyandan o baba olmayı çok hakediyo. bi yandan sen şanssız doğmuşsun zorlama daha fazla vazgeç gitsin diyorum. artık zman. aylar gösterecek bunu. maa buralarda olmıcak.neti kapattırıyorum. ilerde ben de hamiş olursam yine bakarım bebişlrinizin resimlerine butdan. neolur dualarınızı eksik etmeyin. meleklrinize söyleyin. bizimd e yüzünmüzü tekrar güldürsün denizimin krdeşlerini hayırlı ve sağlıklısıyla göndersin tez vakitte. hoşçakalın. kendinzie çok iyi bakın. Allaha emanet olunnnnnnn
tak basına gitme canımhaftasonu havuzluhana gittik kızımın portbebe,anakucağı.. 5'li setini aldık,rengi kırmızı krem,pek içime sinmemişti alırken renk seçeneği fazla yoktu eve gelince portbebesine baktım altı ve kenarları krem üstü kırmızı hiç hoşuma gitmedi,bu hafta sonu gidip değiştirecem,eşim çalışacak ctesi günü ondan habersiz gitmeyi düşünüyorum,o kendimi yormayayım diye gitmemi istemez,
geçen bir arkadaş sormuştu 5'li sette alt açma minderi var mı diye,benim aldığımda vardı,
fatmazehra sen mi sormuştun cnm,bence git değiştir alt açmasını versinler..
havuzluhandan battaniye,ıvır zıvır başka şeyler de aldık kızımın eksikleri tamamlandı sayılır:lepi:,
bezini de alırsam tam olacakhihoyyyt
ohh hersey hazırlandı heebende tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim bugün yerleştirceğim allah izin verirse annem gelcek beraber beşiği hazır zaten valizimde hazır .
topuktan alınan kanla fenilketanur testi yapıyorlar canım ve bu test cocugun zekasıyla ilgili down sendromu durum uyla iligili cok onemli bir test mutlaka hastanede yaptırılmalıTopugundan alinan kanla ne yapiyorlar ki,
Göbekdeki hücreleri saklalyan bankalar var onu duydum öyle birsey arastirdiniz mi hic ilerde bebek kanser gibi bir hastaliga yakalanirsa o saklanan göbekden kök hücre alip tedavi ediyorlarmis.
oyle demeyin ya biz de kaynana olacagız :) hem benim kaynanam gercekten cok iyidir hic kızları9ndan ayırmaz beni bayramda elleriyle besledi narsuları vs. sıkıp getirdi bana eee ilk torun geliyor ins. onun da etkisi var tabiiicanım yaa senin işinde zor bulaşıkta mahveder insanı belin kopuyodur en azından onu öğretiversen eşine zor değil nasılsa benim yemekleride annem gelip yapmaya başladı açılmam var diye dr yat dedi haftada 2 gün kalıyor yemek yapıp ortalığı toparlayıp gidiyor allah razı olsun kaynanamda sağolsun hep telde bizde gelip yapalım diyor ama icratta kimse yok allahım yaa kaynana kaynanadır iiside kötüsüde aynı walla
bende içerde kuruttum canım
baklonda yine toz olur die asmadım
sende girmediğin bi odan varsa orada kurut
yıkaması değilde ütülemesi sorun kaydirigubbakcemile3
bence yıka canım kirlenmezkıslar bişey soracam,şimdi ben daha oğlumun cicilerini yıkamadım öle alındıkları torbalarda duruyolar.bi arabası ve beşiği kaldı alınacak.bikaç ta ıvır zıvır işte..
napsam öle yıkamadan da olsa dolaba yerleştirsemmi poşette durmasa. gelen gien görmek isteyen oluyo şimdiden yıkamiim dedim:sm_confused:
hoşgeldinselam kızlar bende yeni üyeyim yeni geldim.
demek misafirin biri sensinuzun süredir sizi takip ediyorummm buün geldim..:)
hayırlı olsun adı ne canımbuarada ogluşum olcak. 2.5 haftaya kadr..
makineye attım ben canım normal deterjanla yıkadım bi de ek durulama yaptırdımpeki bişey dicem ,elde mi yıkadınız ,makineye atsam mı ki ama renkleri farklı:sm_confused:
ben doktoruma sordum kullanayım mı diye hiç gerek yok şimdiden faydası olmaz göğsüne dedikızlar ben
chicconun göğüs kremini aldım
siz hangi marka aldınız yada alacaksınız
birde milupanun rezene cayı (gaz için) ile humana çay aldım süt arttırıcı cayı aldım ne zaman baslamalı acaba bu süt arttırıcı caya hastanedemi
kirlenmez mehlikasumecbur ben de oda da kurutucam,odada çamaşır bir türlü kurumak bilmiyor günlerce asılı kalıyor yine kirlenmez mi acep:uhm:
bize kimsenin geleceğini sanmıyorum burada akrabalarım yok
haklısın canım bide evin işleri bitmiyorki günler çoook kısaldı napcaksak dogum öncesi işlerim var salonu temizletecem ama bebegimi yormak istemiyorum..
burda lohusa görmeye çok gelen oluyo..
lohusa görmeye gelenler ne ikram edeceksizniz...sadece çikolata kolonya olmazmmı..CADIARZU
kolay gelsin canımben ütüye gidiyorum görüşürzz..kıslar..
bizim de bi valizimiz hazır değilbende tüm kıyafetlerini yıkadım ütüledim bugün yerleştirceğim allah izin verirse annem gelcek beraber beşiği hazır zaten valizimde hazır .
güle güle kullan canımsırf bunu dusunerek kurutmalı camasır makinesi aldım ev icin haftasonu insallah memnun kalırım bakalım zaten eve gecmemize 15 gun falan var ondan sonra yıkanıp utulenecek oglusun kıyafetleri zaman kısıtlı oldugu icin annemlerde kurutmalı makine al dediler daha dogrusu anencigim ev hediyesi olarak aldı saolsun
kizlar ben bebisimin elbiselerini ütplemedim. ütülemeden giyemez mi:sm_confused:
annem kardeşlerlerim memleketteler,kayınvalidem biz evlenmeden vefat etmişti,benim işimi benden başka yapacak yok ne yazıkki..mehlikacım bi yakını cağır anne kaynana abla kardes falan
hem calısıp hem bunlar tabi zor olur
az kaldıkça korku baslıyor
ben hem normalden hemde sezeryandan korkuyom
nası cıkacak bu velett hiç bilmiyo
yavrucuk benim güzel jan janlı bi tepsim var içine renkli çikolata alıcam süslicem
yeter
daha ne olsun
tak basına gitme canım
basına bişi gelir vicdan azabı cekersin
bundan sonra yanlız gezmek yok lmaz:
ohh hersey hazırlandı hee