2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
swetim inan söylicek bulamıyorum
umarım yasadığın son acı olur
rabbim sana en kısa zamanda evlatlar gönderir
kendini cabuk toparla ve bizi habersiz bırakma olur mu

bence yıka canım
son haftalarda cok ağırlasıyo insan
iyiki zamanında yıkamısım diyorum
gelenerde ilerde bebişin üstünde görür
yada dolabını gösterirsin elletmeden

bence yıka canım
son haftalarda cok ağırlasıyo insan
iyiki zamanında yıkamısım diyorum
gelenerde ilerde bebişin üstünde görür
yada dolabını gösterirsin elletmeden

peki bişey dicem ,elde mi yıkadınız ,makineye atsam mı ki ama renkleri farklı:sm_confused:

HoŞÇakalın. Allaha emanet olunnnnnnnn

Sweetcim belki seni, tam anlamıyla anlayamıyorum ama emin ol acını derinden paylaşıyorum. Hergün aklımdasın. hatta dün seni bir ara temmuz anneleri topiğinde gördüm,özelden msj yazayım dedim ama cesaret edemedim. Rabbim en kısa zamanda sana meleğinin kardeşini gönderir inşallah... İnterneti kapatıyormuşsunuz galiba,bence bir süre için bu iyi bir fikir olabilir. Çünkü senin açtığın topiklere girerken ben bile kendimi kötü hissediyorum. Allah biran önce sana bu acıları unutturacak yeni mutluluklar nasip etsin.Sen de Allah'a emanet ol. Arasıra da olsa kendini biraz toparladığında bizi haberdar etmeyi unutma canım...

peki bişey dicem ,elde mi yıkadınız ,makineye atsam mı ki ama renkleri farklı:sm_confused:

ben makinede 30 derece yıkadım canım
koyu rengim pek yoktu o yüzden o yüzden hepsini bir yıkadım
ama marketlerde renk karısmasın die mendiller var makinaya atılıyo onlardan alabilirsin

HULA ben de aynı durumdayım, kıyafetleri yerleştirdim dolaplara ama henüz yıkamadım, hem kirlenmesin diye hem de mobilya kokusu sinmesin diye. ama 32. haftamdayım, artık yıkasam diyorum. yıkayınca bozulurlar falan diye de korkuyorum. elde yıkama programında hacı şakir granül sabunla yıkamayı düşünüyorum...

kızlar ben
chicconun göğüs kremini aldım
siz hangi marka aldınız yada alacaksınız
birde milupanun rezene cayı (gaz için) ile humana çay aldım süt arttırıcı cayı aldım ne zaman baslamalı acaba bu süt arttırıcı caya hastanedemi

bana bugun eşim lansınohun göğüs ucu kremını alacak
humana cayda heralde 1 hafta kala falan başlanıyor benım bıldığim hastanede falanda içiliyor ama gecen yıl dru ablama onermıyorum yan etkılerı var demıs oda kullanmamıstı

HOŞBULDUM kızlar

ben bugün bebegimin cicilerini ütülücem...çok agırlaştım..

heryerim şişiyo...mafoldumben

jjuliett, ben aventin aldım, sanırım lanolin içeriği en fazla olan krem o. bi de lansinoh aldım o biraz daha kalın bi krem, tahriş olursa üstünü kaplar korur gibi. bi de earth mama angel baby diye bişi varmış galiba, onu henüz bulamadım.

uzun süredir sizi takip ediyorummm buün geldim..:)

buarada ogluşum olcak. 2.5 haftaya kadr..

hoşgeldin canımm demek misafirlerden biri sensin=))

hhula hepsini ters çevir yıka canım zaten kaliteliyse renk vermiyor merak etme ben beraber yıkadım bişicik de olmadı....

juli almadım daha hafta içi alcam ...inş.. ay biz daha beşik almadık...

yan etkilermi :uhm:
hiç duymadım ben
coğu kişide kullanıyor ama
kadın doğumcuyamı sormak lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…