- 24 Kasım 2009
- 4.381
- 8
- 116
- 41
günaydın kızlar...biz geldik kızımla...
doktor teyzemize gittik geldik...kocaman olmuşuz anne kız...
Gözdecim 2910 gr, 49 cm...nst iyi sancım yok kızımın kalp atışları normal çok şükür ...
ben 80 kiloyum, yani 20. kilomu da aldım...doktorum yine hamur işini kes dedi...haha...bende hee oler dedim...
haftaya cuma nstmiz var yine, sonra 15 gün sonra da çatı muayenemiz...üffff....
kızımız biraz büyük sezeryan ihtimaline hazırlıklı ol dedi...hiç hoşlanmadım bu durumdan...
özetle iyiyiz çok şükür Allahıma...
Anneannemiz de geldi ctesi, evimiz düzelmeye başladı...anneannemizin getirdiği cicileri görün istiyorum, çok güzelller...ama resim ekleyemiyorum malesef...
şimdilik böyleyiz, sizde ne var ne yok...herkes iyi mi...
Bebegine de sana da kocaman bir Maasallahins. saglikli bir sekilde alirsin kucagina bebegini. Kacinci haftadaydin ki sen? Annen sana moral de olmustur hamileleigi yalniz gecirmek zor oluyor benim esim ise gittiginde ben de hemen annemi ariyorum :)
maşallah canım Gozdeye. Allahım nazarlardan korusun.günaydın kızlar...biz geldik kızımla...
Gözdecim 2910 gr, 49 cm...nst iyi sancım yok kızımın kalp atışları normal çok şükür ...
ben 80 kiloyum, yani 20. kilomu da aldım...doktorum yine hamur işini kes dedi...haha...bende hee oler dedim...
kızımız biraz büyük sezeryan ihtimaline hazırlıklı ol dedi...hiç hoşlanmadım bu durumdan...
Anneannemiz de geldi ctesi, evimiz düzelmeye başladı...anneannemizin getirdiği cicileri görün istiyorum, çok güzelller...ama resim ekleyemiyorum malesef...
sağol sevcancım...hayırlısı...
kızlar artık benim hiçbişey yazasım yok aslında buraya...svitten sonra...içim sıkılıyor...herşey pamuk ipliğine bağlı hayatımızda...pek keyif vermiyor gelip anlatmak da artık...
Allahım bizi yavrularımızla sınamasın, ona da sabırların en büyüğünü versin...
canım ilaçlarla ilerler merak etme benim arkadaşımı 4-5 hafta bu şekilde götürdüp 35 te doğurttu dr u ama kendine dikkat et emimerhaba arkadaşlar 3 gündür rahatsızdım biraz nst giriyorum sancılarım çıkıyor bebeğimiz 1 haftadan sonra gelir dedi ama beni çok zorlayacak gibi gözüküyor böyle 10 günde sürebilir yalancı doğum sancısı diyor tabir olarak tıpda başka bişey diyorda açılımı yalancı sancıymış.ama ne olursa olsun gidn doktora kızlar ben cuma kötüydü hatta yazdım kk yada gittim sancım çıktı 2 saat hastanede kaldım cumartesi de ve bugünde gittim aynı aralıkla devam ediyor dedi doktor yerleşmiş doğum pozisyonunda dedi gelişimini tamamlamış güzel dedi ama az geçiktrmek için ilaç verdi 10 güne aktarırsak 37 olursa hiçbişeye gerek kalmaz dedi dua edin 10 gün daha beklesin kızım.
b enim kalçam bacaklarım aylardır mahvoldu sormaKizlar kalcamda bissürü catlak olustu. demek bütün kiloyu kalcadan almisim.
hadi güzel habeerlerle gel inşallahkızlar ben yatıyorum sabah erkenden kalkıp dr gidicem
oo maşallah gözde kızımıza kime çekmiş bu kızgünaydın kızlar...biz geldik kızımla...
canım geçmiş olsunGünaydın kızlar
Benim de 15inde hocada andevum var.Sezeryan tarihi kesinleşir snaırım bu sefer.10u ile 13ocak arası diyordu ama ben 7 ocak diye rica edeceğim ,randevu bulabilirsek tabi.
Magnezyuma başladım.Yalancı kaıslmalarım var çünkü.Bu arada gebelere grip aşısı başlıyormuş bugün.Yaptıracak olan va rmı?
Benim doktorum adjuvanszı da olsa yaptırmamı istemiyor.Bebeğe ve anneye ne yaptığını bilmediğim birşey için risk alamam dedi.Zaten doğumumuza da az kaldı.Allah esirgesin napalım.
Gerçi grip gibi birşey gerçidim yeni atlattım,hamileyken de hiç çekilmiyor ama.İnşallah sağsalimen atlatırız.
canım valla gözümü yumup dikiyorum kafama.ne yapalım mecbur içeceğiz.Bende magnezyumu ıcemıyorum kadus
aldım evde duruyor
kusturuyor benı
tabı kramplar da canımı cok yakıyor
sen neyle ıcıyorsun bıseye katıyormusun
günaydın canım.ben de merak ettim öğretmenimi.henüz haber yok bildiğim kadarıyla.Günaydın kızlaropuyorumnanaktan
öğretmenim den haber var mı?
ooo maşallah kızına canım.benden henüz nst filan istemedi dr um...sen ilk defa mı girdin nst ye?günaydın kızlar...biz geldik kızımla...
canım neden 7 ocak istiyorsun?13 ocakla arasında 1 hafta var.bence drunu dinle.grip aşısı benim dr umda önermiyo.zaten geçirdim gribi aşılanmış kadar olmuşumdur heralde.Günaydın kızlar
Benim de 15inde hocada andevum var.Sezeryan tarihi kesinleşir snaırım bu sefer.10u ile 13ocak arası diyordu ama ben 7 ocak diye rica edeceğim ,randevu bulabilirsek tabi.
Magnezyuma başladım.Yalancı kaıslmalarım var çünkü.Bu arada gebelere grip aşısı başlıyormuş bugün.Yaptıracak olan va rmı?
Benim doktorum adjuvanszı da olsa yaptırmamı istemiyor.Bebeğe ve anneye ne yaptığını bilmediğim birşey için risk alamam dedi.Zaten doğumumuza da az kaldı.Allah esirgesin napalım.
Gerçi grip gibi birşey gerçidim yeni atlattım,hamileyken de hiç çekilmiyor ama.İnşallah sağsalimen atlatırız.
inş.hayırlı haberlerle dönersin canım...gunaydın kızlarrrr. bizimde kontrol var bugunn
inş.37.haftanı doldurursun canım hayırlısıyla.şu anda kaçıncı haftadasın?merhaba arkadaşlar 3 gündür rahatsızdım biraz nst giriyorum sancılarım çıkıyor bebeğimiz 1 haftadan sonra gelir dedi ama beni çok zorlayacak gibi gözüküyor böyle 10 günde sürebilir yalancı doğum sancısı diyor tabir olarak tıpda başka bişey diyorda açılımı yalancı sancıymış.ama ne olursa olsun gidn doktora kızlar ben cuma kötüydü hatta yazdım kk yada gittim sancım çıktı 2 saat hastanede kaldım cumartesi de ve bugünde gittim aynı aralıkla devam ediyor dedi doktor yerleşmiş doğum pozisyonunda dedi gelişimini tamamlamış güzel dedi ama az geçiktrmek için ilaç verdi 10 güne aktarırsak 37 olursa hiçbişeye gerek kalmaz dedi dua edin 10 gün daha beklesin kızım.
bu arada günaydın kızlar
artık iyi uyuyamıyorum
belim ağrısından sırt ağrısından
kasıklarımda arada çekilme gibi bişeyler oluyo
falan filan ....
gocunmaktan değil sağlıcakla gelsinde yavrum bugünümüzede çok şükür
sağol semihacım inş.
sağol kadriyecim inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?