2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Ay bı kosu banyo tuvaler yıkadım
arada sobayı yaktım
makarnayı da yaktım
banyoyla ugrasırken
sımdı bı kosu yemegı fırına atım
camasırları da makınaya
gelıyorum

maşallah canım maşallah
inşallah böbreğindeki sorunda düzelir
ben sezeryanı genel düşünüyorum

merhaba kızlar..
feyzae arkadaşımızında sancıları varmış dun tekrar nst ye girdi sancıları çıkmış bebek erken gelecek demiş dr bir haftaya kadar sanırım dogum gerçekleşirmiş...

yaaaa
hadi bakalım hayırlısı
canım yaa benim kasıklarımda ağrı oluyo arada böyle karıncalanma gibişiddetli bi ağrı kontrolümde daha haftaya salıya
sancı nasıl hissediliyo acaba

Ay bı kosu banyo tuvaler yıkadım
arada sobayı yaktım
makarnayı da yaktım
banyoyla ugrasırken
sımdı bı kosu yemegı fırına atım
camasırları da makınaya
gelıyorum

maşallah maşallah 41 kere maşallah
yorma kendini bu kadar canım yaa

kızlar ogretmenimle konustum az once dun sezaryan olmus oglusu kuvozdeymıs solunum problemı oldugu ıcın erken almıslar 2900 gr dogmus massallah sut sagıyordu ben aradıgımda sesi iyi geliyordu ama biraz morali bozulmus sutu koyu kıvamlı geliyomus sindirim sisteminde biraz sorun varmıs o yuzden serumla besliyolarmıs insallah bir kac gune duzelir ama oglusu haber vereyim size dedim gecmisi okumaya tam baslamıstım ki ogretmenimin haberini duyunca hemen aradım size de haber vereyim dedim dularımız tum bebislerimizle

slm kızlar öğretmenım geldımı bebegı olmusmu nasıl gecmıs
benım hala moralım bozuk herkes bebk kılolu ise sekerı olabilir dıyor .kızalr bu testlere yansımazmıydı yada dr demezmıydı bıktım ınsanların eleştirisinden.
bilmeyenler için cuma dra gitim memlekte gelınce doğum yapıcam dr gideyım dıye bebk 3400 dedı 35+3 iken .2 hafta önde gelişim dedı 16 aralıkta gene gitcem ozaman karar verıcekmıs.zaten agladım.birde bu laflar canımı sıkıyor bana bir akıl verın nolur bebktekı seker önceden bilinmesmı dr demedı ama cevredekı herkes dr olmus maşallahhh!!!
iyiki varsınız

ayyy maasallah, düzelir ins. sütü de bebisinin durumu da

en kisa zamanda küvezden cikar da anneciginin kucagina verirler de evlerini giderler sapasaglam.

masallah ya darisi basimiza

canım yaa bende çok merak ediyordum
şekeri olan gebelerin bide malesef akciğerleri geç gelişiyomuş
dr bana bu yüzden 39 u bekleyeceğiz dedi tabi bi sorun çıkmazsa Allahın izniyle
maşallah canım arkadaşımın oğluna
sindirim problemi bebektemi annedemi canım
inşallah bir an önce düzelir
güzel haberlerini alırız
haber verdiğin için çook teşekkürler tatlım kaydirigubbakcemile5

bi arkadas 5 kilo oglan dogurdu hicbirseyi de yok anne de bebe de saglikli bebek 1 yasinda bebek gibi büyücek tossun gibi :)

sikma sen canini bebegin büyük diye

maşallah ogluşumuza herşey düzelir ben buna inanıyorumonlar bizden daha saglam tutunuyorlar hayata ögretmeniminde iyi olmasına sevindim birdaha görüşürsen selamımı söyle

canım kötü düşünüp canını sıkma sezeryanda olsa normal doğumda yeterki sağlıcakla gelsin
benim 50 gr lık şeker tarama testinde normal çıktı 100 lükte çıktı sonuç zaten oda kesin tanıydı
sen tatlı yememeye özen göster genede
herkese takılma
başka bi dr a daha gitsen

kızlar saolun ya ıns yoktur
ama olsa dr demesmıydı.seker yuklemesı olsun her ay yapılan rutıon kan seker testlerı olsun cıkmazmıydı ya ben bunu anlayamadım.dr bişety demedi ama bu bizde genetık bizde 4 kg altında bebek yok ama nıye herkes kötu seyler söluyor sankı bıktım ya valla.

kızlar ölüyorum geberiyorum kaburga agrısından yapabilecegim hiç bişi olmadıgınıda biliyorum.poposunu dayıyomuş ,kafası tam olarak dogum kanalına giremediginden darmışta benim gibi olan var mı ya.nefes alamamak neysede bu acı çok fena

canım sen ne takıyon millete doktormu onlar doktorun bişe olsa derdi herhalde için rahat etmiyorsa yarın başka bi doktora daha git bence

Ayni agrimi bilmiyorum ama benim de cok fena belim ve sirtim agriyor. laptop kullaniyorum yatakta rahat oldugum pozisyonda yatiyorum yine de agriyor gecmiyor.

kızlar facebookla sanırım meltem ilgileniyordu, beni de ekler misin meltemcim, ayşe baydemir...istek gönderdim.

bilmıyorum iklim cok sinirliyim .ınsan moral verır herkes felaket tellalı olmus.
yarın dr u arayıp soracagım.
benım merak ettıgım su seker olsa bunun testı yokmu yanı bu doğmadan bilinen bişey deılmı

bana şu sancı nasıl bişey bilen varsa söylesin
kasıklarda ağrı karıncalanma gibi tarzı şeyler ne oluyo :uhm:

benimki kaburga bel agrımda var ama.kaburga çıglık atcam şimdi nese aglıklı olsunda.bi dogsun o koca poposuna geçircem dişlerimi.benim canım yanıyo ya onunki acımıyo mu ki böle dayanırken acaba.doktora sormayı unuttum bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…