Benim kocam da ayda yılda 1 kere Pazar günleri kalkıp kahvaltı hazırlıyo, bana süpriz yapıyo, çok hoşuma gidiyo valla opuyorumnanaktan
Akşam da eşimin arkadaşları aramış, size gelicez diye, eşim ben eve gelene kadar bütün evi süpürmüş, toz almış, çamaşırlar vardı, onları yerleştirmiş yerine
Ama sonradan misafirler arayıp gelemiycez dediler, kocam da bu bahaneyle evi temizlemiş oldu kaydirigubbakcemile3
aaaa .....hadi hayırlısı bakalım...hayırlı doğumlar diliyorum sana...ya işte doğum işi böyle ne zaman geleceklerine bebekler karar veriyor hazırlıklı olmak lazım o yüzden...kizlar dua edin benim icin erken geliyor yavrum bugun aliyorlar
neden yapamayacaksın ki?çatın müsait olduktan sonra....hem bence de bi dr a daha git böylelikle emin olursun...normal doğum olmasa ne olur ki?ben hem normal hem de sezeryan yapmış biri olaraktan sezeryanı tavsiye ediyorum...sancı yok bi şey yok.normal doğumda bebeğimi emzirirken oturamamıştım 20 gün totomun üzerine.halbuki sezeryanda hiç zorluk çekmedim emzirirken filan..ha şunu da ekleyeyim..benim normalim zor oldu diye herkesin zor olacak diye bişey yok.dediğim gibi benim çatım dardı o yüzden normalim zor oldu.kimisine de sezeryan zor geliyor.bünyeden bünyeye değişiyor tabii o yüzden hayırlısı olsun hakkımızda inş.slm kızlar cok kötuyum..dunden berı aglıyorum.
23 kasımda drma gitmiştim bana bebgın2200 gr oldunu söyledı raporumu aldım memlekete geldım.dun burdakı dr a gittim oda bana bebgın gelişiminin 2 hafta önde oldugunu söyledı 3400 gr dedı ya olamaz dedım 10 gunde bu kadar alamaz dedım evet dedı bence o ölçüm yanlış dedı .10 gun sonra tekrar gidicem doğum seklıne karar verecek.yanı galıba böle iri olursa sezeryan olucam .ntsye baglandım ama ben aglıyorum oda normal cıktı tansuyon falan benım heryerım şiş cunkı.dedı gebelık zehırlenmesı olmasın neyse hersey iyi.
bebek saglıklı ama gelişimi öde dedı ben dedımkı ya ben okadar kendıme bakan bir hamılelıkte gecırmedım iş vardı yanı yatmadım gurbettede oldugum için öle bakanım yoktu dedım.senın yemenle alaksı yok o iyi yere yerleşmiş dedı.
kızlar dun bir arkdasta dedı sekerı olmasın bebegın.ama bu cıkmazmı testlerden nolur bana yardım edın ben anormalmıyım 35 haftalıgım ama bebgım 37 haftalıkı görunumunde gülsemmı aglasımmı.aklıma siz geldınız.
şimdi asla normal dopum yapamazmıyım bebegımın saglık sorunu cıkarmı
oh ne güzel olmuş valla.bu hamileliğimde eşim bana çok yardımcı oldu.Allah razı olsun.Benim kocam da ayda yılda 1 kere Pazar günleri kalkıp kahvaltı hazırlıyo, bana süpriz yapıyo, çok hoşuma gidiyo valla opuyorumnanaktan
Akşam da eşimin arkadaşları aramış, size gelicez diye, eşim ben eve gelene kadar bütün evi süpürmüş, toz almış, çamaşırlar vardı, onları yerleştirmiş yerine
Ama sonradan misafirler arayıp gelemiycez dediler, kocam da bu bahaneyle evi temizlemiş oldu kaydirigubbakcemile3
inş.canım.rahat olmak lazım tabii .telaş yapmamak gerek.bende akşam sıra beklerken bi kadın geldi
doktorun asistanına söylerken duydum suyu gelmiş
doktoru sordu hasta çıksın siz girin dedi
ama maşallah kadın ve eşi o kadar sakinlerki
girdiler içeri 10 dk sonra çıktılar asistana yatış işlemi nerde yapılıyo diye sordu
şok oldum ya o kadar sakin ve rahatlardı ki :1shok:
inş bizlerde öğle oluruz
eyvah eyvah...şimdi nasılsın .inş.geçmiştir şişliklerin.Günaydin kizlar
Gece oglan bizim yataga gelince bende onun yatagina kactim sag tarafima yatip bi güzel uyumusumki sormayin.2 aydir sagima yatmiyordum uyku sersemi kendimi kaybetmisim.Uyandim sag kolum koltuk altindan uyusmus suratim feci sismis hala kendime gelemedim.
Ögretmenim
Hadi güzel haberlerini bekliyoruz canim su anda dogumdamisin acaba? Allah yardimcin olsun canim.
maşallah bebeğine de .dunden berı yıne gırılmıyor sıteye dun dra gıttım
34 haftalık 2600 gr olmus kızım, gecen ay 1 ayda 1 kılo almıstı bu sefer 600 gr almıs nıye acaba şimdiklik bi problem yok ama benı nstye sokmadı 37, haftada sokuyoruz dedı 37. haftada cağırdı ozaman nstye gırecekmısım
artık zaman cok yaklastı ben genel anestezı ıstıyodum yapmıyo drum dunden berı ona taktım ben panık olurum dıye genel ıstıyordum bana 3 dk.da bebeği alıyorum ıstersen senı ozaman uyuturum dedı heralde panık falan olursam bende dusunuyorum ben okadar seyı yasamısken belden iğne olucam kesılıcem bebeğimi görucem sonra uyumanın bı mantığı yok gıbı geldı..tabı o an ne yasanır bılemem
benden haberler boyle...
dunden berı yıne gırılmıyor sıteye dun dra gıttım
34 haftalık 2600 gr olmus kızım, gecen ay 1 ayda 1 kılo almıstı bu sefer 600 gr almıs nıye acaba şimdiklik bi problem yok ama benı nstye sokmadı 37, haftada sokuyoruz dedı 37. haftada cağırdı ozaman nstye gırecekmısım
artık zaman cok yaklastı ben genel anestezı ıstıyodum yapmıyo drum dunden berı ona taktım ben panık olurum dıye genel ıstıyordum bana 3 dk.da bebeği alıyorum ıstersen senı ozaman uyuturum dedı heralde panık falan olursam bende dusunuyorum ben okadar seyı yasamısken belden iğne olucam kesılıcem bebeğimi görucem sonra uyumanın bı mantığı yok gıbı geldı..tabı o an ne yasanır bılemem
benden haberler boyle...
aaaa .....hadi hayırlısı bakalım...hayırlı doğumlar diliyorum sana...ya işte doğum işi böyle ne zaman geleceklerine bebekler karar veriyor hazırlıklı olmak lazım o yüzden...
neden yapamayacaksın ki?çatın müsait olduktan sonra....hem bence de bi dr a daha git böylelikle emin olursun...normal doğum olmasa ne olur ki?ben hem normal hem de sezeryan yapmış biri olaraktan sezeryanı tavsiye ediyorum...sancı yok bi şey yok.normal doğumda bebeğimi emzirirken oturamamıştım 20 gün totomun üzerine.halbuki sezeryanda hiç zorluk çekmedim emzirirken filan..ha şunu da ekleyeyim..benim normalim zor oldu diye herkesin zor olacak diye bişey yok.dediğim gibi benim çatım dardı o yüzden normalim zor oldu.kimisine de sezeryan zor geliyor.bünyeden bünyeye değişiyor tabii o yüzden hayırlısı olsun hakkımızda inş.
oh ne güzel olmuş valla.bu hamileliğimde eşim bana çok yardımcı oldu.Allah razı olsun.
inş.canım.rahat olmak lazım tabii .telaş yapmamak gerek.
eyvah eyvah...şimdi nasılsın .inş.geçmiştir şişliklerin.
maşallah bebeğine de .ne gerek varmış o zaman nasılsa bayıltacakmış seni neden direk uyutmuyor ki?
Maşallah Beril hanıma
dunden berı yıne gırılmıyor sıteye dun dra gıttım
benden haberler boyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?