2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

sagolsun kocişlerimizyaa onlar olmasa bu hayattın iplerinden biri eksik oluyor
eşin telefondan sonra dedimi off okadarda iş yaptım diye bi ikram kalmışmış ne güzel oturup yerdinizcokacimcoook:dance:

ıyım meltem abla sagol
bugun daha ıyıyım ama dun cok kotuydum
sagolsun esım ıyı baktı
sımdı kendıme geldım
halsızlık denen seyı grıp olmadan bogaz agrısını da atlattım
gecen ordakı noel geleneklerınden bahsetmıssın
bende bulgarıstan goçmenı bırı olarak senı cok ıyı anlıyorum
ne agac suslerı bıter ne yumurta boyamaları
sen nasılsın neler yapıyosun

MerveTalha
Cok gecmis olsun fitik diyince agir kaldirmamak gerekir diye biliyorum ama bu hamilelik göbek fitigi ilk kez duydum.Dogumdan sonra pek agirlik kaldirma bence.

Facebook a gruba katilmak isteyenler burdaki nicklerini yazabilirler mi ? Isimden tanimak zor oluyor.

Ögretmenim
Gece yazismalarina baktim sabah kahvaltiya gitmeyi planlamis canim benim doguma gitti. Allahim sira kimde diye düsünmekten korkar oldum.Bu korkuyla benim günümde erken yerine gec olmasin oda tehlikeli.

Askitom
Ne olsun canim herzamanki haftasonumuz .Ben artik alisverise gidemiyorum esim yalniz gitti.2 gündürde sürekli uyumak istiyorum nedense.
Gecmis olsun sanada aman hastalanmadan atlatalim bu günleri.Su sir abebek karacigerine demir biriktiriyormus.Dogumdan sonra 6 ay ordan kullaniyormus .Sanirim bitkinligi o yapiyor.Ilac takviyesi olsada yetmiyor.
Esinde yardim etmis ne güzel alissin bebek gelincede yardima ihtiyacin olacak.Benim esim ilkinde anlamamisti ama simdi iyi :) Ilkinde anlayamiyorlar sanirim baba olmaya ancak alisiyorlar.

Sorma bu noel isleri bazilari güzel ama 1 ay sürmesi icimi daraltiyor benim yeter yani abarti artik.Bu gün bi pazar kuruluyor.Komsum oraya cagirdi oglanla cikip dolasalim biraz bahane olsun kac gündür evde uyusmusum.Birde tatlilari cok güzel oluyor bu ay benim sevdigim türden ama korkumdan yiyemiyorum .Pazarda bir sürü tezgah olur kokulari gelir nasil dayanirim Allah bilir.

meltem abla ben katıldım fcebooka
onay beklıyorum
askitom_85
r_karamehmetoglu dıye cıkar
adım rahime bu arada

günaydın kızlar
zombi gibiyim gece uyuyamıyom gündüz kalkamıyom
öğretmenim inşallah hayırlı haberlerle gelir
sakın haa haldır haldır yapmayın işleri dinlene dinlen yapın eğer tehlikeniz yoksa
doktora sordum ben normal ev işlerini yap o kadar hareketsiz kalma dedi
benbilirim üzülme canım bi sorun olsaydı doktor kesin anlardı
posiedon benim koca da tatillerde bekliyo öyle kedi gibi ben uyanacam da besleyecem onu diye
hafta içi işin kolayını buldu kahvaltı yapalım diye uyandırıyo
sonra ekmek alacağım kahvaltıyı hazırlar mısın diyo
aşkitom geçmişi okuyodum anca bitti

biz dün sözde küsüştük kocayla
gece bi baktım karnımı seviyo tepik at kızım anneye diyo
ve tepiği atınca gülüyo sessiz sessizhihoyyyt

dunden berı yıne gırılmıyor sıteye dun dra gıttım
34 haftalık 2600 gr olmus kızım, gecen ay 1 ayda 1 kılo almıstı bu sefer 600 gr almıs nıye acaba şimdiklik bi problem yok ama benı nstye sokmadı 37, haftada sokuyoruz dedı 37. haftada cağırdı ozaman nstye gırecekmısım
artık zaman cok yaklastı ben genel anestezı ıstıyodum yapmıyo drum dunden berı ona taktım ben panık olurum dıye genel ıstıyordum bana 3 dk.da bebeği alıyorum ıstersen senı ozaman uyuturum dedı heralde panık falan olursam bende dusunuyorum ben okadar seyı yasamısken belden iğne olucam kesılıcem bebeğimi görucem sonra uyumanın bı mantığı yok gıbı geldı..tabı o an ne yasanır bılemem
benden haberler boyle...

evet meltem abla cok heyecanlı esım
sabah ısten geldı kosa kosa
hemen gobegımı sevıyor
bıde sıtem edıyor
hep sende duruyor bu ıkımızın bebegı
bırazda bende dursun dıyor
komık benım esım ya
hadı artık gelsın cok sabırsızlanıyorum dıyor
acemı saskın baba

Askitom
Ekledim seni facebooka.Oglan birakmiyor beni kizlar bu gün evde okul yok biraz ilgi göstereyim.

kız sımdı kusemez hoya carnosa esımız bıze
benımkıde kusemıyor
kusse gelıyor bebegımızı sevıyor
bırak dıyorum
senın oldugu kadar benım de oglum o dıyor
ay bı acayıp komıkler ya

meltem abla arkadaslık ıstegın cıkmadı bende
ocak annelerı de hala onay vermedı

ay kus tabı arada naz yap
ben ole yapıyorum ay cokta guzel oluyor
valla bu 1 ayımızın tadını cıkaralım
alır gonlunu merak etme

kizlar dua edin benim icin erken geliyor yavrum bugun aliyorlar
aaaa .....hadi hayırlısı bakalım...hayırlı doğumlar diliyorum sana...ya işte doğum işi böyle ne zaman geleceklerine bebekler karar veriyor hazırlıklı olmak lazım o yüzden...
neden yapamayacaksın ki?çatın müsait olduktan sonra....hem bence de bi dr a daha git böylelikle emin olursun...normal doğum olmasa ne olur ki?ben hem normal hem de sezeryan yapmış biri olaraktan sezeryanı tavsiye ediyorum...sancı yok bi şey yok.normal doğumda bebeğimi emzirirken oturamamıştım 20 gün totomun üzerine.halbuki sezeryanda hiç zorluk çekmedim emzirirken filan..ha şunu da ekleyeyim..benim normalim zor oldu diye herkesin zor olacak diye bişey yok.dediğim gibi benim çatım dardı o yüzden normalim zor oldu.kimisine de sezeryan zor geliyor.bünyeden bünyeye değişiyor tabii o yüzden hayırlısı olsun hakkımızda inş.
oh ne güzel olmuş valla.bu hamileliğimde eşim bana çok yardımcı oldu.Allah razı olsun.
inş.canım.rahat olmak lazım tabii .telaş yapmamak gerek.
eyvah eyvah...şimdi nasılsın .inş.geçmiştir şişliklerin.
maşallah bebeğine de .ne gerek varmış o zaman nasılsa bayıltacakmış seni neden direk uyutmuyor ki?

Maşallah Beril hanıma

işte genel anestezıde bebek anestezı alıyorya bebek almasın dıye yanı bebeği alırım istersen sana yapılan o dıkıs esnasında o 15.dkyı ıstemezsen uyuturum dıyor

aman nazarlardan korusun mevlam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…