2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Kizlar
Ya ben size baska bisi soracagim.Turizm le ilgisi olan varmi? Bu yaz bebekte sagsalim kucagimiza gelirse bir hafta bir tatil yapalim istiyorum.Zaten cok az gelebildik Türkiye ye hic birindede deniz kenarina gitmek kismet olmadi Ama bebek yaza tam oyuncu olur oglanda okulu tatile giriyor denize girsinler istiyorum.Deminden beri nette bakiyorum hic bir firma yaz icin fiyat vermiyor.En azindan fiyatini bilsem ona göre kendimi ayarlayacagim belki erken yer ayirtsak ucuz olur diye düsünüyorum ama nette hic bisi bulamadim.Bana tavsiyeniz nedir?

smh cim doktoruma ulaşamıyorum haklı olarak oda bayram tatilinde sanırım bayramdan sonra gidicem ozaman sorucam,umarım kötü bir durum değildir...

ama kkan kocatepe uzman tvde bu haftalarda mide bulantılarının yeniden olabileceğinden bahsetmiş

Son düzenleme:
evet aynı durumdayım bende berbat bırsey

:sinifsinif:
normal doğum dediyse bebeğin baş geliştedir yani düzdür.
bebekler her zaman beklenen tarihte gelmeyebilirmiş
yaklaşık on gün önce de olabilir 10 gün sonra da
41. haftayı görenler de var yani..akannehir

slm kızlar mide yanması geçen hafta had safhadaydı bende bu haftada bulantı ve istifrabenneyaptımki
canım yaa
kıyamam
bende de bulantı aşırı midem yanınca oluyor
ama hiç çıkarmadım

arkadaşlarr hepinizin bayramını kutluyorum seneye inşallahh bebişlerimizde kucagımızda olacak
opuyorumnanaktan
kaydirigubbakcemile5

desene ayyaşlar gibiyizsırnaşık şey
:içelim:
merhaba kızlar birkaç gündür girememiştim umarım herkes iyidir
bu arada biraz geç olsa da herkesin bayramını kutluyorum
yarın fırsat bulursam geçmişi okuyacağım
senin de bayramın mübarek olsun
geçmiş çok değil zaten
topik sakindi..

benimde midem çok yanıyor ve çok bulanıyor offff ya bu benim ikinci bebeğim ilkinde hiç böyle sorunlar yaşamamıştım hatta ultrasonda bebeği görmesem ve karnım büyümese hamile olduğumu ben bile onutuyordum okadar rahattım yani ama şimdi ilk günden beri sorunlar yaşıyorum neden böyle oldu acaba bebekklerin cinsiyeti farklı acaba ondanmıdır diye düşünmeye başladım artık.

hepinize iyi geceler güzel annnişler.....opuyorumnanaktan

kızlr bebiş kilolarından açılmış konu benim en son gittiğimde bebiş 28+6 da 1340 grdı. çarşamba yine kontroüm var tickerima bakmayın o ilerden gidiyo. 31+3 olmam gerek sizce kaç olmuştur. ya bi de benim bebiş zayıf mı

denizeliklim
Cinsiyetten degildir herhalde cünki benimde ikinci bebek ikiside oglan.Ilkinde bende hic bir sorun yasamamistim.Üstelik simdi rahatim o zamana kadar cok cok iyi psikolojimin cok kötü olabilecegi bi dönemde hamileydim.Ama ne fiziksel ne psikolojik bi sorunum olmadi ilkinde.Bu sefer ilk günden zor gecti .Nedenini bende düsünüyorum ilkinde sansliymisim diyorum sadece.

Hoya
Canim ben oglumda 41. haftayi görmüstüm.40+4 de dogdu Bize gün olarak 1 ekim verilmisti.1 ekim gün kalktik hastaneye gittik doktor bakti daha bebek gelmiyor neden geldiniz dedi.Esim cok kizdi bana o zaman ya ne bilim gün verince gittik .Illa gününde gelecek diye bisi yok eve gidin isaret gelince gelin dedi.Isarette ya su geliyor yada kan.Az bi kan geldi esim isteydi aradim bu sefer kesin dimi dedi bana kesin kesin dedim gittik ama simdi anliyorum aslinda o geceyide evde gecirsem daha iyi olacakmis.Bakalim bu bebek nasil gelecek

bizdede benzer durum var canım ilk bebek çok kötü bir dönemde geldi hiç hazır değildik hatta eşim aldırmam için çok baskı yaptı eşim başka şehirde çalışıyordu üselik ama çok rahat bir hamilelikti ,şimdikinide çok istedik hatta hemen olmdı diye tedavi gördüm bir süre ama ilk hamile kaldığım günden beri çok sıkıntılı geçiyor benim bu kız zilli geliyor herhalde oğlum karnımda çok usluydu ama şimdi maşallahı var fırlama belki kızım doğunca akıllı olur demi buda benim tesellimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

sağol meltemcim baktım ordan normal çıkıyo. ama herkse 2000 lerde ya benimki zayıf gibi gelio. korkuorum ne bileyim. sağlıklı olsun da

sağol meltemcim baktım ordan normal çıkıyo. ama herkse 2000 lerde ya benimki zayıf gibi gelio. korkuorum ne bileyim. sağlıklı olsun da

canım herkesin haftası farklı üstelik ultrasondan ultrasonada fark ediyor ben aynı gün iki ayrı doktorda ölçtürmüştüm ikiside farklı çıkmıştı doktorun normal dediyse normaldir canım.

denizeliklim
Bende oglumu adam etsin diye hamile kaldim aslina bakarsan :)) O rahat hamilelikten sonra cok rahat 1 yasa kadar geldik ama 2-4 yas arasi canima okudu.Simdi abi oluyorum diye gene iyiz insallah böyle devam eder.Senin ne güzel bir oglan bir kiz olmus bende cok kiz istedim ama kismet iki oglanaymis.Simdi düsündükce daha iyi olur birbirlerine diyorum ama 6 yas var aralarinda nasil olacak onu bilemiyorum.

Sweetbaby
Saglikli olsunda canim kiloya takma .Senin elinde olan bisi degil yapi meselesi kilo.Bende kilolu bebek cok severim ama saglik daha önemli.

allahım hepımıze yardım etsın.gun yaklastıkca strese gırıyorum.ılk bebegım,nasıl yaparım nasıl ederım hıc bılmıyorum.bakacak yanımda kalacak kımsem yok.eşim de işe gıdıyor.bırgun gunduz gıdıyor ertesı aksam gece gıdıyor.ne yapacam bılmıyorum.bu aralar herseye aglar oldum.dusundukce zor tutuyorum kendımı...

doğru sölüyosunuz kızlar. neyse hepinize iyi geceler. öpüldünüz. ya zaten gayet normal gözüküyo neteki değerlerdede. işte hep tombik bebk istediğimizden galiba.

sweetbaby
Iyigeceler canim ama tombik bebekte dikkat edilmezse obez oluyor ilerde.Herseyin fazlasi zarar.

askitom85
Ben oglumu dogurdum hastaneden eve döndüm.Burda bi allahin kulunu tanimiyorum.Sabah esime kahvalti verdim ise gitti oglan uyandi kucagima aldim birden beynimden vurulmusa döndüm ya.O ana kadar anlamamisim bundan sonra hayatta tekbasima diilim artik senle beraberim dedim icimden.Hem nasil güzel bi duygu hemde cok korktum nasil beceririm diye.Hala aklima geldikce tüylerim ürperiyor o anda.Sonra allah yardim etti hersey yolunda gitti ama iyi bi depresyonda gecirdim kansizliga bagli olarak.Neyse bu sefer hepsine hazirlikliyiz bakalim neler bekliyor bizi.Eli ayagi sag salim olsunda.

Bende ciktim iyigeceler hepinize
Bidaha tekrarliyim bana yaza kadar cocuklari götürebilecegim bi tatil yeri bulun lütfen bunaldik burdaki günes olmayan günlerden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…