evet aynı durumdayım bende berbat bırsey
normal doğum dediyse bebeğin baş geliştedir yani düzdür.meltem abla
tesekkur ederım.baktım 35 .hafta 2383 agırlık dıyor.bende zaten 35.haftamdayım.drum 2100 ıle 2400 arası dedı.hatta 2700de olabılır artı eksı 300gr dedı yanı.normal dedı bebegın.ama boyunu olcemıyoruz tam tutmuyor dedı.
hoyacarnosa arkadasım
drum tahmını dogumun 5 ocak dedı bana.ama su tarıhten ıtıbaren heran gelebılır demedı.şuan hersey normal gorunuyor dedı.nst cıhazına baglandıgımda yıne gıtcem.acaba o zaman oyle bısıy dermı.ve sımdıden ters mı degıl mı soylemedı.bebek ters olsa suan dogumun normal gorunuyor demez heralde dımı kızlar
canım yaaslm kızlar mide yanması geçen hafta had safhadaydı bende bu haftada bulantı ve istifrabenneyaptımki
opuyorumnanaktanarkadaşlarr hepinizin bayramını kutluyorum seneye inşallahh bebişlerimizde kucagımızda olacak
desene ayyaşlar gibiyizsırnaşık şeyaynen beni tarif ediyorsun tek fark ben bir aydır bu durumdayım ve gaviskon yerine renni duo kullanıyorum hatta gittiğim her yere ilcımıda götürüyorum çantamda muhakkak ilaç bulunduruyorum yoksa gezmelerim bana zehir oluyor.
senin de bayramın mübarek olsunmerhaba kızlar birkaç gündür girememiştim umarım herkes iyidir
bu arada biraz geç olsa da herkesin bayramını kutluyorum
yarın fırsat bulursam geçmişi okuyacağım
:sinifsinif:
desene ayyaşlar gibiyizsırnaşık şey
:içelim:
..
ben kaşığı kullanmıyom dikiyom kafaya:içelim:evet canım aynen öyle
hatta bazen öyle dayanılmaz oluyorki
kaşığa dökmeyi bekliyemiyorum
şişeyi ağzıma dikesim geliyor
:içelim: içelim güzelleşelim :içelim:
denizeliklim
Cinsiyetten degildir herhalde cünki benimde ikinci bebek ikiside oglan.Ilkinde bende hic bir sorun yasamamistim.Üstelik simdi rahatim o zamana kadar cok cok iyi psikolojimin cok kötü olabilecegi bi dönemde hamileydim.Ama ne fiziksel ne psikolojik bi sorunum olmadi ilkinde.Bu sefer ilk günden zor gecti .Nedenini bende düsünüyorum ilkinde sansliymisim diyorum sadece.
sağol meltemcim baktım ordan normal çıkıyo. ama herkse 2000 lerde ya benimki zayıf gibi gelio. korkuorum ne bileyim. sağlıklı olsun da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?