2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
senin de bayramın mübarek olsun sevcan
kızlar yaa bende mide yanması reflü son iki gündür çok arttı
sizde de var mı
ilaç da yetmiyo bazen
gaviscon şişe elimde geziyom
canım gavisconun yanında rennie duo şurubu verdi bana drum.rennie duo direk midedeki asidi nötralize ediyor.bir de 2-3 gün boyunca çiğ meyva yeme.ben elmayı armudu 5-10 dakika haşlayıp yiyordu öylelikle geçti.geçmiş olsun sana da inş.geçer biran önce...

hoya carnosa cnm bende daha farklı oluyodu.dra gıttım yaklasık 1 ay once yemek borumda ıltıhap cıktı.su ıcerken bıle mıdede yara varmıs gıbı oluyodu.rennıe surup bıde bırtane ılac verdı.ama gectı cok sukur.gecmıs olsun cnm ya.arada bendede oluyor mıde yanması.özellıkle mandalına yedıgımde.hepsı agzımda sankı...bu arada beklenen dogum tarıhın kac hoya carnosa cnmm
1 ocak görünüyo bakalım
doktor 15inden sonra istediği zaman gelir dedi

sağol canım.
benim mide yanma değilde,nasıl tarif etsem acaba
hani çok aç olursunda hızlı hızlı yemek yiyip böyle boğazına lokmalar sıralanır ya işte onun gibi bişeyler oluyor bendede.bilmem anlatabildimmi kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım sanada.

doğum yapınca hepsi geçecek inşallah

meltem abla kaduş sağolun
ilk trimesterde oluyordu
şimdi de oluyor
galiba acılı yemek yermiştim o da arttırdı
yoksa meyve yiyince olmuyor çok
inşallah bir avazda kurtuluruz

off vakit bulup iyiki gelebildim yanınıza ha

çat kapı misafir geldi kızlar

ben çıkmak zorundayım,hoşçakalın:a015:

meltem abla
tesekkur ederım.baktım 35 .hafta 2383 agırlık dıyor.bende zaten 35.haftamdayım.drum 2100 ıle 2400 arası dedı.hatta 2700de olabılır artı eksı 300gr dedı yanı.normal dedı bebegın.ama boyunu olcemıyoruz tam tutmuyor dedı.
hoyacarnosa arkadasım
drum tahmını dogumun 5 ocak dedı bana.ama su tarıhten ıtıbaren heran gelebılır demedı.şuan hersey normal gorunuyor dedı.nst cıhazına baglandıgımda yıne gıtcem.acaba o zaman oyle bısıy dermı.ve sımdıden ters mı degıl mı soylemedı.bebek ters olsa suan dogumun normal gorunuyor demez heralde dımı kızlar

slm kızlar mide yanması geçen hafta had safhadaydı bende bu haftada bulantı ve istifrabenneyaptımki

Sedacim cok gecmis olsun simdi nasilsin?

Sudembebis insallah canim hayirlisi ile gelsinlerde.

Askitom85
Sen artik kurtarmisin 35 .haftadan sonra cok dogum oluyor bebekleride masallah.Sen artik kafani takma keyfine bak bebek gelince keyif kalmicak bi süre son günlerin tadini cikart doktor normal dediyse normal de fazla takma kafaya ;)

senin de bayramın mübarek olsun sevcan
kızlar yaa bende mide yanması reflü son iki gündür çok arttı
sizde de var mı
ilaç da yetmiyo bazen
gaviscon şişe elimde geziyom

aynen beni tarif ediyorsun tek fark ben bir aydır bu durumdayım ve gaviskon yerine renni duo kullanıyorum hatta gittiğim her yere ilcımıda götürüyorum çantamda muhakkak ilaç bulunduruyorum yoksa gezmelerim bana zehir oluyor.

kadus
Canim en son hastaneye bebegin yanina gidiyorum diye yazmisti ama biraz kalmasi gerekiyor herhalde bebegin yaninda nete giremiyo olabilir. Telefonla görüen varsa bi haber yazsin bize.

geçmiş olsun seda
sağol canım
arkadaşlarr hepinizin bayramını kutluyorum seneye inşallahh bebişlerimizde kucagımızda olacak
seninde bayramın mübarek olsun canım
Sedacim cok gecmis olsun simdi nasilsin?

Sudembebis insallah canim hayirlisi ile gelsinlerde.

Askitom85
Sen artik kurtarmisin 35 .haftadan sonra cok dogum oluyor bebekleride masallah.Sen artik kafani takma keyfine bak bebek gelince keyif kalmicak bi süre son günlerin tadini cikart doktor normal dediyse normal de fazla takma kafaya ;)
iyiyim meltem abla aynen devam canım hiç bişey yemek istemiyor zorla yemeye çalışıyorum sonrada mideden çekiyorum

özge ve kba stres olmayın canım ne olacağı belli olmaz
bence heran dönebilir yada dönmüşlerdir
bebek içinde en rahat pozisyon normaliymiş zaten
banada dr sonradan dönmez artık dedi
34 te döndü
okuduğum sitelerdede 34 te pozisyon alınıyo diye okumuştum
Allah başka sebeplerle sezeryan olma zorunluluğu vermesin sağlıcakla gelsinlerde

öğretmenim
demek tam buğdayda olsa unodan başkası olmaz diyosun
ben bu aralar ölçüsü az bazlama bişeylerde yedim sorma
amannn yaa katılıyorum sanada sanki bebek çok iri falanda
aman böylede demeyim Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
ee bende gittim beğenemedim bişey bez ihtiyacımız da yok amcası bu sefer bayram hediyesi prima yenidoğan 50 li ile huggies 2 numara almış yanında 2 tane ıslak mendil hediye
ama MAX diye bi mağaza açılmış çok güzel erkek bebek badileri var
mothercarede 3 lü 54 tü ya
burda 2li yi 22 ye aldım bu seferki 0-3 ay :))

sedoşum ne mide bulantısıymış yaaa
aman ihmal etme dr ne diyo

tesekkur ederım meltem abla.guzel hamışler rabbım hepımıze hayırlı dogumlar nasıp etsınnn

kızlar aranızda kraft bebek arabası alan yada kullanmış olan varmı.baktım topiclerde ama kımse bişey dememiş.ben kraft aldım.cok kullanışlı bıseye benzıyor.fıyatı da ole aman aman pahalı degıl.iyi cıksa barii

merhaba kızlar birkaç gündür girememiştim umarım herkes iyidir
bu arada biraz geç olsa da herkesin bayramını kutluyorum
yarın fırsat bulursam geçmişi okuyacağım

Back