canım gavisconun yanında rennie duo şurubu verdi bana drum.rennie duo direk midedeki asidi nötralize ediyor.bir de 2-3 gün boyunca çiğ meyva yeme.ben elmayı armudu 5-10 dakika haşlayıp yiyordu öylelikle geçti.geçmiş olsun sana da inş.geçer biran önce...senin de bayramın mübarek olsun sevcan
kızlar yaa bende mide yanması reflü son iki gündür çok arttı
sizde de var mı
ilaç da yetmiyo bazen
gaviscon şişe elimde geziyom
1 ocak görünüyo bakalımhoya carnosa cnm bende daha farklı oluyodu.dra gıttım yaklasık 1 ay once yemek borumda ıltıhap cıktı.su ıcerken bıle mıdede yara varmıs gıbı oluyodu.rennıe surup bıde bırtane ılac verdı.ama gectı cok sukur.gecmıs olsun cnm ya.arada bendede oluyor mıde yanması.özellıkle mandalına yedıgımde.hepsı agzımda sankı...bu arada beklenen dogum tarıhın kac hoya carnosa cnmm
sağol canım.
benim mide yanma değilde,nasıl tarif etsem acaba
hani çok aç olursunda hızlı hızlı yemek yiyip böyle boğazına lokmalar sıralanır ya işte onun gibi bişeyler oluyor bendede.bilmem anlatabildimmi kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım sanada.
senin de bayramın mübarek olsun sevcan
sizde de var mı
ilaç da yetmiyo bazen
slm kızlar mide yanması geçen hafta had safhadaydı bende bu haftada bulantı ve istifrabenneyaptımki
senin de bayramın mübarek olsun sevcan
sizde de var mı
ilaç da yetmiyo bazen
sağol canımgeçmiş olsun seda
seninde bayramın mübarek olsun canımarkadaşlarr hepinizin bayramını kutluyorum seneye inşallahh bebişlerimizde kucagımızda olacak
iyiyim meltem abla aynen devam canım hiç bişey yemek istemiyor zorla yemeye çalışıyorum sonrada mideden çekiyorumSedacim cok gecmis olsun simdi nasilsin?
Sudembebis insallah canim hayirlisi ile gelsinlerde.
Askitom85
Sen artik kurtarmisin 35 .haftadan sonra cok dogum oluyor bebekleride masallah.Sen artik kafani takma keyfine bak bebek gelince keyif kalmicak bi süre son günlerin tadini cikart doktor normal dediyse normal de fazla takma kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?