kızlar yaa çok sıkıldım
eşim de yok çalışıyo bugün
en son ayın 17sinde gittim dönmemişti zaten 2aydır pozisyonunu değiştirmedibende sezeryan istemiyorum dedim dedim büyük konuştum heralde:)başı hala yukarda sol göğsümün altında hissediyorum..salı günü gidicem doktora bakalım ne dicek..hoş kızım belkide 4kiloya yakın doğacak öle oluncada normal doğumu bekler miyim onuda bilmiyorum..Allah sağlıklı şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin inş..
cnm gideli 10 günden fazla olmuş ,dönmüştür belki dönmediyse bile dönebilir,karamsar düşünme,hakkında hayırlısı olsun cnm,inş. hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız:Saruboceq:
Hosgeldin dimple2 nasilsin?
Kizlar bu bebek dönmedi sezeryan lafina ben pek inanmiyorum acikcasi iciniz rahat etsin ve bence bi kac doktorla daha görüsün.Cünki bende hamileyken bebek ters sezeryan diyip durmustu doktorun biri buraya geldim normal dogum yaptim hatta dogum sirasinda bile döndü benim oglum doktor sezeryan icin hazirda bekliyordu ama ebe cevirdi sag salimde dogurttu.Neden bu olayi bu kadar büyütüyorlar anlamiyorum.Ya benim girdigim durum cok riskli bir durumdu ben anlamadim herkes o kadar sakin duruyorduki.Bizim doktorlar o riske girmek istemeyebilir.Gerci burdakiler günde bitane dogum ya yaptirirlar ya yaptirmazlar bizimkilerin daha tecrübesi olmasi gerekir dogum konusunda. Sezeryan yasak diye benimde bir korkum var gerci sezeryan olupta durumu cok iyi olan cok insan var.Kafam karisiyor rüzgarda gecen yazmis sezeryan olmus ertesi gün eve dönmüs.
senin de bayramın mübarek olsun sevcan
kızlar yaa bende mide yanması reflü son iki gündür çok arttı
sizde de var mı
ilaç da yetmiyo bazen
gaviscon şişe elimde geziyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?