2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
Hosgeldin dimple2 nasilsin?

Kizlar bu bebek dönmedi sezeryan lafina ben pek inanmiyorum acikcasi iciniz rahat etsin ve bence bi kac doktorla daha görüsün.Cünki bende hamileyken bebek ters sezeryan diyip durmustu doktorun biri buraya geldim normal dogum yaptim hatta dogum sirasinda bile döndü benim oglum doktor sezeryan icin hazirda bekliyordu ama ebe cevirdi sag salimde dogurttu.Neden bu olayi bu kadar büyütüyorlar anlamiyorum.Ya benim girdigim durum cok riskli bir durumdu ben anlamadim herkes o kadar sakin duruyorduki.Bizim doktorlar o riske girmek istemeyebilir.Gerci burdakiler günde bitane dogum ya yaptirirlar ya yaptirmazlar bizimkilerin daha tecrübesi olmasi gerekir dogum konusunda. Sezeryan yasak diye benimde bir korkum var gerci sezeryan olupta durumu cok iyi olan cok insan var.Kafam karisiyor rüzgarda gecen yazmis sezeryan olmus ertesi gün eve dönmüs.

cnm gideli 10 günden fazla olmuş ,dönmüştür belki dönmediyse bile dönebilir,karamsar düşünme,hakkında hayırlısı olsun cnm,inş. hepimiz bebeklerimizi sağ salim kucağımıza alırız:Saruboceq:

hayırlısı tabi..hep öle diyorum zaten..kilolu bi bebek olursa zaten normal olmayacaktı:)ki ona doğru gidiyoruz kaydirigubbakcemile3 ..

cnm benim güzel diyosun ama 2 dr a gidiyorum ikiside aynı şeyi sölerse kızımıda kendimide riske atmanın gereği yok..Allah hepimiz için hayırlısını nasip etsin sağlıklı şekilde doğsun bebişlerimiz inş..:Saruboceq:

kba
Insallah hersey yoluna girerde sorunsuz saglikla bebegini kucagina alirsin. 4 kiloya yakin dogacak normal dogum olmaz gibi düsünüyorsun sanirim ben 4 kilo dogurdum oglumu normal dogumla bence normal kilo cercevesinde bu kilo.Eger doktorun 4 kilo olur normal dogum icin cok derse biraz kuskulan derim.Ama suda var cati ölcümü yaptiriyordu gecende kizlar belki vücuduna göre bir bildigi vardir doktorunun.Tanimdan yazisiyoruz ama genel yaziyoruz sonucta. Hep yaziyorum insallah olmadik bi sorun yasamazsiniz ama normal dogum korkulacak bisey degil.Ben bilseydim dahada kolay dogum yapardim ilkinde diyorum sürekli. Korku yaparsaniz istemeden kasiyorsunuz o zamanda dogum olmuyor.Ben hele bi an öyle kasmisimki kendimi doktorun sesini duymuyorum.Zannediyorumki o bana ikin diyo ya ben ikiniyorum aslinda kasiyormusum.Ebe dürttüde kendime geldim yalnis yapiyorsun dedi sonra dogum olduHayirlisi herseyin

meltem
ben de o caylardan aldim.onemli olan işi beyinde bitirmek diye okumustum yani inanacaksin sutun olacagina diye tabi sıvı tuektimi de cok onemli.bakalımm insallah hayirlisi ile ii besleriz kollarimizda:)))
emzirme sutyenini 15 e aldim ama bbakalım denemedim.ama kaliteleleri burda 35-40civari falan.ben bostancidayim.ama ulus pazarini bilirim gercekten cok guzeldi.ama bana uzak hele su halde cok zor olur.

ıkınmayı falan gpostereceklermi ya simdi bizde kasılmayalım

mehlikasu,kadus
cok gecmiş olsun.viks cok iyi gelirdi burun deliklerime surerdim.ama hamilelikte viks kullanilir mi bilmiyorum

smh cim
ben de az once diyet disi biseyler yedim:))uzerine senin yazdigin gibi limonlu madem suyumu ictim:))birazdan olcucem:S
o aldigin ekmeklerden sakın fazla kacirma canim.bilmiyorum ama ben evde esmer ekmek yapıyorum ya fazla yedigimden ya da icindekilerden sekerim yuksek cıkıyor.ama abartmadikca bisey olmaz merak etme
bu arada bizimle sati ayn ı olan bir kızın bebegi 3250gr mis dusun sekeride yok.bizi bosuna bu kadar korkutuyorlar ya.dikkat edelim abartmayalim Allahin izniyle bisey olmaz.ama sen tatlilara sekerlere dikkat et yine...bu arada reale gittim canim:))cay aldim kendime.ve huggiesin yeni dogani:))

merhaba annişler.

hamilelikte vicks kullanılıyor hiçbir sorun yok merak etmeyin.
ben bol bol sürüyordum burun deliklerime.
hatta buhar banyosu bile yapmıştım

bayramda çok sessiz topiğimiz ya. ben d eörgüye başladım baaklım becerebilecekmiyim. beceririsem güzelolursa koyucam tek tek anlatıcam size. hadi baaklım. olur inşalalh.

slm kızlar nasılsınız.ınsallah ıyısınızdır.2 gundur cok yogunum.o yuzden pek gıremıyorum sıteye.akraba zıyaretı mısafır derken bayram da bıttı ya...
meltem cnm
arıfe gunu gıttım dra bana boyle gıderse hersey normal.normal dogum olur dedı. ama bakalım hayırlısı.
hasta olan arkadaslara da gecmıs olsun acıl sıfalar dılıyorum.
2 gundur cok belım agrıyor.sankı tutulmuş gıbı...
dogum cantamı da hazırladım kendımce.daha eksıgım var ama.
tamamlarım artık

bırde kızlar 34 haftam bıttı arefe gunu.doktorum bebegımın kılosu 2100 ıle 2400 arası dedı.normal dedı.ama bana sankı kucukmus gıbı geldı bebegım ya...sızce nasıl.zayıfmı oğluşumm

Aslinda ben bugün evdeyim ama pazar günü esim evde, esim evdeyken bilgisayari o aliyor o yüzden yazamiyorum.

selam kızlar nasılsınız?

bu arada herkesin bayramını kutlarım.

anca vakit bulup girebildim.

umarım herkes iyidir.

Cok sessiz ya kizlar gezmedeler ohh ne güzel.

Ögretmenim
Bostanci pazarida güzeldir bende bi süre bostancida oturmustum. Caylar yarasin canim süt olsun bebise.Ikinmayi sanirim hamile egitim kurslarinda gösteriyorlardir dogum sirasinda gösterildigini sanmiyorum.Ama ebe anliyor ikiniyomusun yoksa kendinimi kasiyorsun tecrübeliyse sana yardimci oluyor. Bende kendimi bilmiyorum su anda bakalim ikinmayi basaracakmiyim. Yogaya filan gidecektim göya grip korkusundan gitmiyorum.Gecen komsum hamile jimlastigine gitmicekmisin hastanedeki diye sordu onada kararsizim ya bu ay artik gitmem gerek.Ordaki alistirmalar hazirliyor hamileyi.

senin de bayramın mübarek olsun sevcan
kızlar yaa bende mide yanması reflü son iki gündür çok arttı
sizde de var mı
ilaç da yetmiyo bazen
gaviscon şişe elimde geziyom

hoya carnosa cnm bende daha farklı oluyodu.dra gıttım yaklasık 1 ay once yemek borumda ıltıhap cıktı.su ıcerken bıle mıdede yara varmıs gıbı oluyodu.rennıe surup bıde bırtane ılac verdı.ama gectı cok sukur.gecmıs olsun cnm ya.arada bendede oluyor mıde yanması.özellıkle mandalına yedıgımde.hepsı agzımda sankı...bu arada beklenen dogum tarıhın kac hoya carnosa cnmm

senin de bayramın mübarek olsun sevcan
kızlar yaa bende mide yanması reflü son iki gündür çok arttı
sizde de var mı
ilaç da yetmiyo bazen
gaviscon şişe elimde geziyom

sağol canım.
benim mide yanma değilde,nasıl tarif etsem acaba
hani çok aç olursunda hızlı hızlı yemek yiyip böyle boğazına lokmalar sıralanır ya işte onun gibi bişeyler oluyor bendede.bilmem anlatabildimmi kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım sanada.

askitom85
Bebisinin kilosu tam olmasi gerekende netten Fetal Kilo Ağırlık Boy Uzunluk Tahmini Ölçümü Bebek Kilosu hesaplama Ağırlık bebek Boyu Hesaplama Doğum Kilosu Tahmini Zayıf küçük Gelişmemiş Kısa Köse cüce Bebek İri Kilolu Obez Bebek bu adresten bakabilirsin haftana göre .

Hoya
Bendede mide yanmasi yere egildigimde oluyor.Bir ara cok vardi o sirada enfeksiyon ckti vücudumda yeteri kadar ilac aliyorsun daha fazla veremem demisti doktor.Bende cok az ama günde 6-7 ögün yiyerek azalttim yanmayi.Su an sadece cömelip is yaparsam olmuyor yanma ama belden egilirsem bi süre sonra yanma basliyor mecbur bekliyorum kendi gecsin. Sana gecmis olsun ama az kaldi nasilsa dayaniriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…