meltem abla işaret bekleyecez artıkHoya
Canim ben oglumda 41. haftayi görmüstüm.40+4 de dogdu Bize gün olarak 1 ekim verilmisti.1 ekim gün kalktik hastaneye gittik doktor bakti daha bebek gelmiyor neden geldiniz dedi.Esim cok kizdi bana o zaman ya ne bilim gün verince gittik .Illa gününde gelecek diye bisi yok eve gidin isaret gelince gelin dedi.Isarette ya su geliyor yada kan.Az bi kan geldi esim isteydi aradim bu sefer kesin dimi dedi bana kesin kesin dedim gittik ama simdi anliyorum aslinda o geceyide evde gecirsem daha iyi olacakmis.Bakalim bu bebek nasil gelecek
denizeliklim her hamilelik farklı oluyor demek ki..bizdede benzer durum var canım ilk bebek çok kötü bir dönemde geldi hiç hazır değildik hatta eşim aldırmam için çok baskı yaptı eşim başka şehirde çalışıyordu üselik ama çok rahat bir hamilelikti ,şimdikinide çok istedik hatta hemen olmdı diye tedavi gördüm bir süre ama ilk hamile kaldığım günden beri çok sıkıntılı geçiyor benim bu kız zilli geliyor herhalde oğlum karnımda çok usluydu ama şimdi maşallahı var fırlama belki kızım doğunca akıllı olur demi buda benim tesellimdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
allahım hepımıze yardım etsın.gun yaklastıkca strese gırıyorum.ılk bebegım,nasıl yaparım nasıl ederım hıc bılmıyorum.bakacak yanımda kalacak kımsem yok.eşim de işe gıdıyor.bırgun gunduz gıdıyor ertesı aksam gece gıdıyor.ne yapacam bılmıyorum.bu aralar herseye aglar oldum.dusundukce zor tutuyorum kendımı...
Allah bize annelik içgüdüsü vermiş canım doğal olarak büyütürüz
her güzelliğin bir zorluğu var aşkitom üzme kendini