Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağolun kızlar.
ben iyi sayılıırm, hala yatıyorum. öksürüğü atamadım, o yüzden dikişlerim sızlıyor öksürdükçe.
yarın dikiş aldıracaktım ama malum grev var, perşmbeye kaldı.
bebeğim de iyi sanırım.
yani en azından kötü bir durum yok. anne sütü alabiliyor hortumla, sarılığı atlattı. solunumu iyi.
henüz yutma ve sindirim refleksleri gelişmedi, onlar da hallolacak inşallah..
biz de sizi ozledik teyzos ıyimisiniz begumle misafirlerin gitti dimi canım sen gidecekmisin bursaya bayramdamerhaba teyzoşlar.
görüşemedik yine 2-3 gündür sizlerle..... özledik sizi biz.
Nasılsınız? ne var ne yok?
tebrik ederim canım allah kocacıgınla ve meleginle bir omur boyu sizi ayırmasın insallahvalla hızlılar.. allah hayat boyu kısmetlerini gür etsin, hep yolları açık olsun hepimizin yavrularının :)
biz de iyiyiz demet teyzesi..
Begüm kardeşlerini çok özledi...
annesiyle babasının evlilik yıldönümü idi pazar günü... Begüm'ün sağlığı için, kalabalık yerlere gidemedik, evimizde dayımızla beraberdik.
sağolun kızlar.
ben iyi sayılıırm, hala yatıyorum. öksürüğü atamadım, o yüzden dikişlerim sızlıyor öksürdükçe.
yarın dikiş aldıracaktım ama malum grev var, perşmbeye kaldı.
bebeğim de iyi sanırım.
yani en azından kötü bir durum yok. anne sütü alabiliyor hortumla, sarılığı atlattı. solunumu iyi.
henüz yutma ve sindirim refleksleri gelişmedi, onlar da hallolacak inşallah..
canım kafa ve bacak ölçüleri normal çıkmış sevindim.karın ölçüsü kaç haftalık çıktı?ne kadar ilerde yani?bu bi sorun teşkil edermiymiş?gebelik şekeri çıkan annelerin gebelikten sonra şeker hastası olma olasılıkları var ama %70 gibi büyük bi olasılık değil canım ya...senin dr un abartmış biraz bence.sen şimdi insilün filan kullanmıyorsun değil mi?kızlar selam :kedi:
nasılsınız bakalım
süpriz benim oğlan pozisyonu buldu dönmüş :)
ama nafile
uzun çıkan bacak boyuda büyük olan kafasıda normal çıktı artık 2 hafta ilerde çıkıyodu sadece 2gün ileri çıktı bu sefer
en önemliside vüzcudu büyük çıktı bu sefer şekerden etkilenmiş
dikkat etmiyomusun dedi
uff diyetle yatıp kalkıyoruz bide
kilosuda 2600 +- 400 yani 2200 ün üstü dedi
nst iyiydi
şekerden dolayı akciğerleri geç gelişeceği için bi sorun çıkmazsa suyun gelmez kanama falan olmazsa 39. haftada alırız dedi
plesanta yaşlanması devam eğer bebeğin gelişiminde bi durum olursada ona göre değerlendirecek
3 hafta sonra gel dedi yeni tarihim 15 aralık yani 37. haftada
ya bide gebelikten sonra şeker hastası olma ihtimalim %70 miş
ben yılbaşında pasta yemeyi planlamıştım dr diyete bi nevi devam dedi senağlama
bakalım kısmet herşey
nedense morelim bozuldu bugün ama :gitme:
tek temennim sağlıcakla gelmesi :Saruboceq:
scededu hast.de önemli acil durumlar için yogun bakım ünitesinin olması sigortanın geçip geçmemesi..iyi bir hast.mutlaka bikaç dr vardır sırayla dene hangini begenrisen onda devam et..buca tıp iyi diyolardı bi arkadaş gidiyordu benim.
kızlar selam :kedi:
nasılsınız bakalım
süpriz benim oğlan pozisyonu buldu dönmüş :)
ama nafile
uzun çıkan bacak boyuda büyük olan kafasıda normal çıktı artık 2 hafta ilerde çıkıyodu sadece 2gün ileri çıktı bu sefer
en önemliside vüzcudu büyük çıktı bu sefer şekerden etkilenmiş
dikkat etmiyomusun dedi
uff diyetle yatıp kalkıyoruz bide
kilosuda 2600 +- 400 yani 2200 ün üstü dedi
nst iyiydi
şekerden dolayı akciğerleri geç gelişeceği için bi sorun çıkmazsa suyun gelmez kanama falan olmazsa 39. haftada alırız dedi
plesanta yaşlanması devam eğer bebeğin gelişiminde bi durum olursada ona göre değerlendirecek
3 hafta sonra gel dedi yeni tarihim 15 aralık yani 37. haftada
ya bide gebelikten sonra şeker hastası olma ihtimalim %70 miş
ben yılbaşında pasta yemeyi planlamıştım dr diyete bi nevi devam dedi senağlama
bakalım kısmet herşey
nedense morelim bozuldu bugün ama :gitme:
tek temennim sağlıcakla gelmesi :Saruboceq:
kızlar ben çok depresif oldum bu ara herşeye ağlıyorum ya olamaz böyle bişey.haberleri izleyemiyorum dizi filan hiç izleyemiyorum zaten.off ya bu ne şimdi anlamadım yani son aylarda.