Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pamuk geçmiş olsun yat dinlen bol bol alışverişide takma fazla...
benbilirim bence normal benimde o civardaydı pazartesi.haftamızda aynı sayılır..
delf 4.5 5 kilomu anam o nasıl dogacak:))))))))))))
ruzgarla msn de görüştüm bebegin suyu azmış kilo almıyormuş.2 gunde bir kontrol olcakmış bayramdan sonra alıncakmış bebek sanırım...birtane daha bebiş gelcek..
kızlar alıntı yapmıştım bir sürü ama benim minik yeğenim hepsini silmiş.aklımda kalanları yazıyorum ben de....
delf maşallah bebeğine
pamuk86 geçmiş olsun canım iyi bak kendine
sevcan hayırlı olsun canım bebeğinin odası
meltem bebeğinin ismi güzelmiş....hayırlı olsun
Yalel
Merhaba sende ne var ne yok.Bu bebekler cok hizli ciktilar ya :) Allah kaderlerini kismetlerini güzel yazmis olsun.
slm yalel biz iyiyiz siz nasılsınız
kızlar dün saat 22de hastaneye gittim hafif iltihap varmış önemli değilmiş agrım vardı nts ye bağladılar sancım yokmuş ama 1cm açılma varmış yatıcaksın dedi iş güç yok dedi dikkat etmezsem erken doğumda olabilirmiş şaştım kaldım nerden nereye hiç hesapta yokken çıktı herşey iyi gidiyordu inş bişey olmaz bebeğim erken gelmez beklesin annecim
cok yorgunum bugun izne ayrıldım
dun dr a gittik sinirimi bozdu 2179 grmısm bebegım dr dedıkı ırı bebek olucak korktum ya iri derken neyı kastettı anlamadım ama hesaba göre 3700 4 aras olur demişti sımdı bu irimi demek
33+4 um
kibelesr
Ne güzel yazmisin mesaji. Annelikte ne yokki her kiliga giriyosun ögretmende oluyosun arada.
benbilirim
Ben pek ultrason yorumlarina bakmiyorum.Oglumda doktorun biri elleri ayaklari kocaman olacak demisti.Bende bakip bakip anlamamistim.Simdi oglan 6 yasinda elleride ayaklarida dogdugundan beri vücuduyla orantili oldu hep.Ne diye sacma sapan yorumlarda bulunurlarki.Almanlara soguk diyorum ama burdaki doktordan kilosunu ögrenene kadar canim cikiyor hic bisi konusmuyo kadin ya illa dünya laf edip agzindan laf alican.Cuma gene kontrolümüz var ben daha kac kilo diye sormaya kalkmadan kadin bana ne yapican kilosunu normal dedim yeterli diye baslicak alistik her ay ayni muhabbet :))))))))))))))))))))))