kızlar dün saat 22de hastaneye gittim hafif iltihap varmış önemli değilmiş agrım vardı nts ye bağladılar sancım yokmuş ama 1cm açılma varmış yatıcaksın dedi iş güç yok dedi dikkat etmezsem erken doğumda olabilirmiş şaştım kaldım nerden nereye hiç hesapta yokken çıktı herşey iyi gidiyordu inş bişey olmaz bebeğim erken gelmez beklesin annecim
geçmiş olsun cnm,inş. bebeğin zamanında ve sağlıcakla gelir..
pamukcum geçmiş olsun canım aman dikkat et o zaman kendine...
geçmiş olsun canım bol bol dinlen
cok yorgunum bugun izne ayrıldım
dun dr a gittik sinirimi bozdu 2179 grmısm bebegım dr dedıkı ırı bebek olucak korktum ya iri derken neyı kastettı anlamadım ama hesaba göre 3700 4 aras olur demişti sımdı bu irimi demek
33+4 um
canım artık orasını sen düşünüp düşünüp kendini paralama ltf. elbet alınır elbet yerleştirilir. Yeterki sen ve bebiş iyi olsun. Ltf at kafandan bunları ve dinlenmene bak.ya daha alışverişini yapmamıştım odası aralık 5te gelicek ama kıyafetti oydu buydu nasıl olucak artık gidememde kafayı yicem kendim almak isterdim herşeyini alıcak kişiler var ama yinede içime sinmiyor benim herşeyimi ayarlamam lazım ne olur ne olmaz kafayı takmamak elde degil dünden beri düşün düşün yol yok
inş canım saol
dun dr a gittik sinirimi bozdu 2179 grmısm bebegım dr dedıkı ırı bebek olucak korktum ya iri derken neyı kastettı anlamadım ama hesaba göre 3700 4 aras olur demişti sımdı bu irimi demek
33+4 um
Bana hiç de iri bir bebek gibi gelmedi,gayet normal bence kilosu. Burada kilosu daha fazla olan bebekler var. bence başka bir dr da sor istersen...
cok gecmis olsun canim aman dikkat et kendine yat dinlen sakin bisey yapma ayrica kiyafet dedigin alinir hic uzme kendini yeterki bebegin saglikli olsun canim zaten o alinanlar en fazla 1-2 ay giydirilen seyler biz abartiyoruz birazkızlar dün saat 22de hastaneye gittim hafif iltihap varmış önemli değilmiş agrım vardı nts ye bağladılar sancım yokmuş ama 1cm açılma varmış yatıcaksın dedi iş güç yok dedi dikkat etmezsem erken doğumda olabilirmiş şaştım kaldım nerden nereye hiç hesapta yokken çıktı herşey iyi gidiyordu inş bişey olmaz bebeğim erken gelmez beklesin annecim
33+4 um
evet demet
ben normal doğum istiyorum o acıdan cokda iri olmasın istiyorum yanı 3500 cıvarı olsa yeter saglıklı olsunda sezeryan olcanı bılsem takmam
ayyyyyyyyyyy delf senınkı benden daha buyuk... maşallah
ozaman ıyı cnm içime su serpildi hayır ben sundanda korktum acaba bebkde seker vs. gibi bişeymı var ondan korktum gelişimi tam haftasyla uyumlu dedı acaba ben ocagı görmesmıyım 7 ocak doğum tarıhı
......canım artık orasını sen düşünüp düşünüp kendini paralama ltf. elbet alınır elbet yerleştirilir. Yeterki sen ve bebiş iyi olsun. Ltf at kafandan bunları ve dinlenmene bak.
öyle de bilmiyorum işte çok gücüme gidiyor toparlamam lazım kendimi hep ağlamaklıyım yaa off böyle değildim ben
canım selam. benimde dün kontrolum vardı 33+5 te. benim oğluşunda kilosu 2700 çıktı. keesinlikle korkmanı gerekitrcek bir durum yok canım. benim de dr um iri bebek ifadesini defalarca kullandı. endişe edecek bir durum yok canım. hafif toplu bir bebek olacak diye düşün kaydirigubbakcemile2
cok gecmis olsun canim aman dikkat et kendine yat dinlen sakin bisey yapma ayrica kiyafet dedigin alinir hic uzme kendini yeterki bebegin saglikli olsun canim zaten o alinanlar en fazla 1-2 ay giydirilen seyler biz abartiyoruz biraz
teşekkürler canım sağol öylede insan üzülüyo ya ne hissedicemi şaşırdım inanki dua edin lütfen hayırlısıyla geçirim şu 4 5 haftamı bari
hic de iri degil canim hem biraz tombik dogarsa ne guzel iste bakimi kolay olur ben de soyle 3.5 kilo uzeri dogsun istiyorum ele avuca gelsin diye hem burda bebegi bu haftalarda daha kilolu olan anneler var bunlar kafaya takilacak seyler degil canim
pamuk geçmiş olsun yat dinlen bol bol alışverişide takma fazla...
benbilirim bence normal benimde o civardaydı pazartesi.haftamızda aynı sayılır..
delf 4.5 5 kilomu anam o nasıl dogacak:))))))))))))
ruzgarla msn de görüştüm bebegin suyu azmış kilo almıyormuş.2 gunde bir kontrol olcakmış bayramdan sonra alıncakmış bebek sanırım...birtane daha bebiş gelcek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?