2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .

geçmiş olsun canım bol bol dinlen

geçmiş olsun cnm,inş. bebeğin zamanında ve sağlıcakla gelir..

pamukcum geçmiş olsun canım aman dikkat et o zaman kendine...

teşekkürederim kızlar ben biraz fazla yordum kendimi heralde hala aynı zıpır zıpır iş güç hamile değilim sanki ama şimdi gördüm neyin ne olduğunu elinizi bişeye sürmeyin kızlar allah yardımcımız olsun

cok yorgunum bugun izne ayrıldım
dun dr a gittik sinirimi bozdu 2179 grmısm bebegım dr dedıkı ırı bebek olucak korktum ya iri derken neyı kastettı anlamadım ama hesaba göre 3700 4 aras olur demişti sımdı bu irimi demek
33+4 um

Bana hiç de iri bir bebek gibi gelmedi,gayet normal bence kilosu. Burada kilosu daha fazla olan bebekler var. bence başka bir dr da sor istersen...

canım artık orasını sen düşünüp düşünüp kendini paralama ltf. elbet alınır elbet yerleştirilir. Yeterki sen ve bebiş iyi olsun. Ltf at kafandan bunları ve dinlenmene bak.

canım selam. benimde dün kontrolum vardı 33+5 te. benim oğluşunda kilosu 2700 çıktı. keesinlikle korkmanı gerekitrcek bir durum yok canım. benim de dr um iri bebek ifadesini defalarca kullandı. endişe edecek bir durum yok canım. hafif toplu bir bebek olacak diye düşün kaydirigubbakcemile2

ben bilirim çok güzel bence kilosu neden endişelendin ki.biz minik olcak diye korkuyoruz normal dogum mu istiyosun

Bana hiç de iri bir bebek gibi gelmedi,gayet normal bence kilosu. Burada kilosu daha fazla olan bebekler var. bence başka bir dr da sor istersen...

sorcan cnm sinirime dokundu söleyısı haftaya memlekette giderım dr a doğum yapacagım dr a ona sorarım banada iri gelmedı tam haftasında olması gereknde hesaplamıstım

evet demet
ben normal doğum istiyorum o acıdan cokda iri olmasın istiyorum yanı 3500 cıvarı olsa yeter saglıklı olsunda sezeryan olcanı bılsem takmam

cok gecmis olsun canim aman dikkat et kendine yat dinlen sakin bisey yapma ayrica kiyafet dedigin alinir hic uzme kendini yeterki bebegin saglikli olsun canim zaten o alinanlar en fazla 1-2 ay giydirilen seyler biz abartiyoruz biraz

hic de iri degil canim hem biraz tombik dogarsa ne guzel iste bakimi kolay olur ben de soyle 3.5 kilo uzeri dogsun istiyorum ele avuca gelsin diye hem burda bebegi bu haftalarda daha kilolu olan anneler var bunlar kafaya takilacak seyler degil canim

ayyyyyyyyyyy delf senınkı benden daha buyuk... maşallah
ozaman ıyı cnm içime su serpildi hayır ben sundanda korktum acaba bebkde seker vs. gibi bişeymı var ondan korktum gelişimi tam haftasyla uyumlu dedı acaba ben ocagı görmesmıyım 7 ocak doğum tarıhı

saol jasmın ya ben dr um ifadesınden korktum öle bir dedıkı dedım bu 7 kg dogcak herhalde nednese moralım bozuldu bilmıyorum..2179 ölçtum ama fazlada olabilir dedı.neyse normalse sevındım kuslar saolun iyiki varsınız
öğretmen olan arkadasların öğretmenler günü kutlu olsun

ya aynen öyle canım. benim haftam ile de uyumlu değil düşün bugun 33+6 isem usg 36 gösteriyor. ve drum gulerek karşılıyor bunu. o yüzden hiç endişe etme. o zaman ben 4.5 - 5 filan doğuracağım sanırımlaelaelaelaelaesositososito

pamuk geçmiş olsun yat dinlen bol bol alışverişide takma fazla...
benbilirim bence normal benimde o civardaydı pazartesi.haftamızda aynı sayılır..
delf 4.5 5 kilomu anam o nasıl dogacak:))))))))))))
ruzgarla msn de görüştüm bebegin suyu azmış kilo almıyormuş.2 gunde bir kontrol olcakmış bayramdan sonra alıncakmış bebek sanırım...birtane daha bebiş gelcek..

......

çok teşekkürler ecrin sağolasın

33 hafta dedi sanırım ama karnın çevresi 30 haftalık çıkıyormuş kilosu 1750.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…