Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
olmamı hemde nasıl o bıkkınlık hissi alıp başımı gidesim geliyor of of derdim başımdan aşkın.nese rahatsızlık verenler nasılssa gitcekmiş takma kafanı
sağol canım,paylaştığın için..
merhaba annişler a.s.
gecmiş oku oku bitmedi bıraktım geleceğe geldim zemuszemus
ohh doğumlar cantalar mevzular derin galiba :ecrin_bebek:
neyin var ,inan bende alıp başımı gitmek istiyorum ay çok darlandım:1ninca:
aaa canim uzme kendini boyle ne olur oglusun buyuyor gun gun cok yakinda da yaninda olacak annesi sen simdi bol dinlen eve gelecegi gunelre hazirla kendini canimgünaydın annişler..
tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun..opuyorumnanaktan
bugün 1 haftalık oldu bebeğim, hatta tam da şu dakikalarda.
içimde hissetmeyi çok özledim, en azından birlikteydik o zaman.:gitme:
off içim sıkıldı sabah sabah..
ben de hissediyorum canim surekli ayni tempoda ayni yerde pit pit vurma hickirikmis evet veletler simdiden hickiriyor ay yerim ben onlarin hickirigini :)ya kızlar sizler bebelerinizin hıçkrığını hissediyormusunuz?
ben hissediyorum böyle rutin bir şekilde aynı yerde ve aynı tempoda pıt pıt yapıyo
ve yaklaşık 5 dak.falan sürüyor
nette araştırdım bebeğin solunumun geliştiğini söylüyor doktorlar.
massallah canim ege bebege kocaman adam olmus ya tombik mi olacak ne biraz annesikızlar biizm dün dr kontrolumuz vardı. Ege bebek 2700 gr olmuş. kontrollerimi 2 haftada bire çekti. herşey yolunda imiş şükür. suratını göstermedi.
cok gecmis olsun canim ay cok kotudur dis agrisi doktoruna bir danissana belki birsey onerir canimoff...dişim çok ağrıyomafoldumben
resmen sol tarafım gözüm,kulağım,beynim,kolum hatta ayak parmaklarıma kadar uyuşmuş durumdayım
20 lik dişimi çektirmiştim ama kökü kaldı galiba aynı yerden ufacık çıkmaya çalışıyo
çok kötüyüm çoookk:gitme:
dun doktora gittigimde ben de sordum dogum seklini canim benim hem kardesim hem cok yakin arkadasim 15-16 saat normal dogum sancisi cektikten sonra mecburi sezaryana alindilar o yuzden normal istemiyorum zaten benim hem placenta sorunum hem de daha once gecirilmis ameliyatim var yumurtaliklardan o yuzden sezaryan istiyorum da doktorum dediki her normal dogumda yuzde 20 gibi son anda terslik olma ihtimali olabilir ve sezaryana gecilebilir ama bunu onceden bilmeyiz ama eger sen normal istersen ben sonuna kadar seni destekelrim dedi ama eger anne cok korkuyorsa normalden o zaman psikolojik olarak hazir olmadigi icin normal dogumu da zor olur dedi bilgi vereyim dedim canimrapunzelcim sanırım sendin bebişinin boynunda kordon olan
ben hafta sonu gittim doktora doğum konusunda bana ısrarla normal diyo ancak ters giden bi durum olursa sezeryana alırız diyo.
dedim nasıl yani ben sancıyı çekicem çekicem daha sonra bide sezeryana dönerse sezeryan sancısımı çekicem. zaten doktorun dediği bana pek mantıklı gelmedi bu durumda normal doğumu denemesi normalmi ya bebeğime bişey olursa Allah korusun.
bende dedimki o zaman madem epidural yapalım normalde olmazsa sezeryana direk alınır
zaten doktora kalsa direk çatır çatır doğur diyo
offff bu bilinmezlik ve muallakta kalmak beni deli ediyo
rapunzelcm senin doktorun ne dedi peki sana
cok yorma kendini hayatim dinlene dinlene yap bosverin artik temzilikelritünaydınn..geçmişi okuyacağım ama önce bir selam vereyim istedim..sabahtan beri temizlik yapıyorum güya,ağır aksak üst katı ancak bitirebildim..
aklımdayken , tüm öğretmen arkadaşlarımm Öğretmenler Gününüz kutlu olsunn,iyi ki varsınızzz a.s.
ben de idil babynin 20li setini aldim canim ama bana buyuk gelmedi hic eger 3.5 kilo gibi dogarsa bebkelr boyutlar gayet normal o zibin altina da patikli altlardan giydirecegiz canim hem gercekten asiir hizli buyuyolar bunlari bile maksimum 1 ay giyerler oyle 0-3 ay yazdigina bakma eger premature alinirsa giydiremeyiz hele bebkelr biraz da uzun boylu olursa hic giyemezler ayaklari kasar tulumlar kardesimin oglundan biliyorum canim arkadasimin 2 aylik kizi var 0-3 ayliklar olmuyomus 3-6 aya gecmisler canimhastane çıkışı olarak idil baby düşünüyorsanız tekrar düşünün derim, şimdi baktım da ben 20 li takımını almıştım, zıbın diye koyduğu şeyin sadece üstü var -ya da ben yıkarken altını kaybettim bilmiyorum- ve diğerleri hep 0-3 aylık, kocaman şeyler, 0*3 aylık tulumları ve dış zıbınları yığmışlar tek kelimeyle, çok sinir oldum...
benim oglus da placentaya yaslanmis durumda canim ama cok sukur benim kanamam olmuyor sen de yorma kendini yat dinlen az kaldi zaten is yuruyus falan yapma uzat ayaklarini doguma kadar keyif yap bakalimMERHABA ARKADAŞLAR HERKESE SELAM....
GENÇ CİCİ ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...a.s.
ZAMBAKKIZ CANIM BENİM SORUN DEVAM EDİYORDU GEÇEN HAFTA GİTTİĞİMDE VE DOKTORUM SEZERYAN DİYE TUTTURDU 17 OCAK BEKLENEN DOĞUM TARİHİMİZDİ BU DURUMDAN DOLAYI DOĞUMA 10 GÜN BİLE DEĞİL 15 GÜN ÖNCE ALMAYI PLANLADI. DOKTORDAN DOKTORA DEĞİŞİYOR BU KORDON YAKLAŞIMI DEMEKKİ BİZİMKİ BEBEK İÇİN TEHLİKELİ OLACAĞINI SÖYLEDİ HATTA ŞÖYLE ANLATTI BEBEĞİ AŞAĞIDAN ÇEKİYORSUN NORMAL DOĞUMDA AMA KORDON YUKARIDAN ASILIYORMUŞ GİBİ BOYNUNDAN ÇEKECEK VE SIKACAK DOĞAL OLARAK... BEN YARIN BAŞKA BİR DOKTORA GİDİCEM BAKALIM O NE DİYECEK SENİ BİLGİLENDİRİRİM TEKRARDAN...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
JASMİNCİM SENDE PLACENTAYI SORMUŞSUN HALEN AŞAĞIDA İDİ VE GEÇEN HAFTALARDA YİNE KANAMA YAŞADIM YÜRÜMEK BANA HİÇ GELMİYOR KAFAYI YASLAMIŞ BEBEK PLACENTAYA ONDAN OLUYOR DEDİ DR. BAKALIM YENİ GİDECEĞİM DOKTORUN YAKLAŞIMI NASIL OLACAK BU KONUDA ÇOK MERAK EDİYORUM.....
evet götüreceğim tabi,ama en azından çok önemli bir konu gibi gelmiyor , illa lazım olacak,belki pis olur vsvs kendiminkini kullanırım..terlik götür bence yanında bulunsun şu otellerde olan kullan at gibi bişi olabilir.
hoşgeldin juliii..merhaba annişler a.s.
gecmiş oku oku bitmedi bıraktım geleceğe geldim zemuszemus
ohh doğumlar cantalar mevzular derin galiba :ecrin_bebek:
rica ederim ne demek...ama tabiki her hastanenin +- talebi oluyor...
hoşgeldin cnm...derin değil de mevzular, karışık yaaa...nasıl iki valizle gidecez yaaa...
amaaaannnn....
jüli hayırlısıyla tickerın sonuna geldin yani...hadi bakalım hayırlısı...
valizleri sırtımızda taşımayacagımaza göre kim ne derse desin,isterse 5 olsun içimiz rahat gidelim desorma beti gelecek bebişler az kaldı
benimde 2 valiz gören tatilemi gidiyon diyo
ama hepsi lazım seyler napiiiim
ya kızlar sizler bebelerinizin hıçkrığını hissediyormusunuz?
ben hissediyorum böyle rutin bir şekilde aynı yerde ve aynı tempoda pıt pıt yapıyo
ve yaklaşık 5 dak.falan sürüyor
nette araştırdım bebeğin solunumun geliştiğini söylüyor doktorlar.
kızlar dün saat 22de hastaneye gittim hafif iltihap varmış önemli değilmiş agrım vardı nts ye bağladılar sancım yokmuş ama 1cm açılma varmış yatıcaksın dedi iş güç yok dedi dikkat etmezsem erken doğumda olabilirmiş şaştım kaldım nerden nereye hiç hesapta yokken çıktı herşey iyi gidiyordu inş bişey olmaz bebeğim erken gelmez beklesin annecim
kızlar dün saat 22de hastaneye gittim hafif iltihap varmış önemli değilmiş agrım vardı nts ye bağladılar sancım yokmuş ama 1cm açılma varmış yatıcaksın dedi iş güç yok dedi dikkat etmezsem erken doğumda olabilirmiş şaştım kaldım nerden nereye hiç hesapta yokken çıktı herşey iyi gidiyordu inş bişey olmaz bebeğim erken gelmez beklesin annecim
ya daha alışverişini yapmamıştım odası aralık 5te gelicek ama kıyafetti oydu buydu nasıl olucak artık gidememde kafayı yicem kendim almak isterdim herşeyini alıcak kişiler var ama yinede içime sinmiyor benim herşeyimi ayarlamam lazım ne olur ne olmaz kafayı takmamak elde degil dünden beri düşün düşün yol yokcanım çok geçmiş olsun. aman dikkat et ne olur kalma hiç yat. kafana olumsuzluklar getirme olur mu?
geçmiş olsun cnm,inş. bebeğin zamanında ve sağlıcakla gelir..