• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

• Konu Sahibi Konu Sahibi ndk
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
ama şu var abimin eşi 1 aylık bebek için olan tulum bulmuştu eldivenli şapkalı zıbının üstüne onu giydirdi tam oldu bebişe büyük gelmedi şirin olmuştu.öylede düşündüm aslında ama 3 tane 5 li 2 tanede idil babynini hast.çıkışı var tekrar almam anlamsız olur diye vazgeçtim ben.

bende eminönünden almıştım 2 li satılıyor 5 ytl mi ne..bunu tenine giyecek ilk giyecegi yani üstüne dış zıbını üstüne hastane çıkışı denen no kıyafetleri giydircekler pijaması üstü eldiven şapka.çıtçıtlı badi göbegine zarar verir düşene kadar 7 8 gun bunlardan giydirilir.hast.çıkışı zaten 0 3 aylık olur biraz büyük olur bebege cuk diye oturmaz yani.bebiş içinde kaybolur yani:)))

desene çocuğumun kırkı çıkana kadar küçük emrah gibi büyük şeyler giyecek:sinifsinif:

yok canımdaha hiçbirşey almadım bende eşime ulusa gidelim diyorum eşimde hep ankara dışında oldugundan nerde ne var bilmiyor sen bize biraz tavsiyede buluna bilirsen sevinirim

tabi canım...ne demek...
Ben tüm kıyafetleri tek mağazadan aldım, Ulus Anafartalar çarşısının giriş katında, sağdaki bebek mağazasından...markalar optimum chiccoyla aynı, fiyatlar yarı yarıya, seçenek çok...hakikaten çok uygun, beşik küvet vs'de çıkrıkçılar da heryerde var...
Ulus Özelcan bebe'yi çok öneren oldu ama bana pahalı geldi orası, ve sahibi çok uyuz bir adam, dövmeden çıkabilene aşkolsun...kötükedihüsokötükedihüso
ben acity'deki özelcan bebeden çok memnunum açıkçası...alt katta kocaman bir mağaza...biberon emzik vs de oradan aldım...beşiğimi henüz almadığım için direk burdan aldım diyemeyeceğim, hala bakıyorum...
şimdilik aklıma bunlar geliyor...ama istediğin takıldığın bişey olursa sor cnm...

benim ütü yapmam lazım
bebişin eşyalarını ütüleyeceğim
siz hastane çantanızı hazırladınız mı
benim akıntım da arttı
bi de şu kasılmalar da arttı
her gece doğuracam galiba diye diken üsündeyim:roflol:

büyüyen
beşik alan arkadaşlar bende istiyordum ama yatak olduktan sanraki eni 80cm bana çok dar geldi sizce nasıl

tabi canım...ne demek...
Ben tüm kıyafetleri tek mağazadan aldım, Ulus Anafartalar çarşısının giriş katında, sağdaki bebek mağazasından...markalar optimum chiccoyla aynı, fiyatlar yarı yarıya, seçenek çok...hakikaten çok uygun, beşik küvet vs'de çıkrıkçılar da heryerde var...
Ulus Özelcan bebe'yi çok öneren oldu ama bana pahalı geldi orası, ve sahibi çok uyuz bir adam, dövmeden çıkabilene aşkolsun...kötükedihüsokötükedihüso
ben acity'deki özelcan bebeden çok memnunum açıkçası...alt katta kocaman bir mağaza...biberon emzik vs de oradan aldım...beşiğimi henüz almadığım için direk burdan aldım diyemeyeceğim, hala bakıyorum...
şimdilik aklıma bunlar geliyor...ama istediğin takıldığın bişey olursa sor cnm...

çok saol canım

betty isterseniz dr gidin dr su mu akıntımı olduguna baksın..sanırım turnusol kagıdı gibi renk degiştimeyle anlıyormuş su mu akıntımı oldugunu.

benim ütü yapmam lazım
bebişin eşyalarını ütüleyeceğim
siz hastane çantanızı hazırladınız mı
benim akıntım da arttı
bi de şu kasılmalar da arttı
her gece doğuracam galiba diye diken üsündeyim:roflol:

ben hazırladım, iki valiz, biri küçük el çantası gibi, benim...biri de bildiğin orta boy valiz kızımın...
kapatmadım ama...her an aklıma bişey gelebilir...hastanenin verdiği listeye göre koydum herbişeyini...
annem pembe pike takımını da koyalım sereriz blki hastanede dedi, onu düşünüyorum şimdi...
hazırı<z biz...kasılmalar bende de arttı...korku da...Allahım yardım edecek inşallah...

Annem idil baby almış canım...görmedim...
ben bir tane bebetto organik aldım, çok büyük geldi bana da...
bir tane de bizim başkan almış bebetto yine, sanırım prematüre hastane çıkışı...çok ideal geldi bana boyutları, eldiveni patiği tulumları badisi....
bizim üstte doğuran kız da bir takım prematüre çıkış al demişti bana, çok büyük bu çıkışlar demişti...haklıymış başkanınkini görünce anladım...isterseniz bir bakın...

benim hastane çıkışımda küçücük bende çok kçük diye şikayet ediyordum 15 gün ya giyer ya giyemez....:emir_bebek:

bende eminönünden almıştım 2 li satılıyor 5 ytl mi ne..bunu tenine giyecek ilk giyecegi yani üstüne dış zıbını üstüne hastane çıkışı denen no kıyafetleri giydircekler pijaması üstü eldiven şapka.çıtçıtlı badi göbegine zarar verir düşene kadar 7 8 gun bunlardan giydirilir.hast.çıkışı zaten 0 3 aylık olur biraz büyük olur bebege cuk diye oturmaz yani.bebiş içinde kaybolur yani:)))
benim göbeğim 21.günde düşmüş,inşallah dediğin gibi 7-8 günde düşer de elimizdekiler yeter -tatlicadiarzu- hastane çıkışı meselesi karışık gerçekten,çoğu bebeğe büyük gelecek..ama bir bildikleri vardır deyip büyüklere sorunca da ,küçük diyorlar..

betty isterseniz dr gidin dr su mu akıntımı olduguna baksın..sanırım turnusol kagıdı gibi renk degiştimeyle anlıyormuş su mu akıntımı oldugunu.

ahh be canım, şu çatal mevzusu yok mu çatal...nasıl doğuracaksam...püffff...turnusol kağıdını duydum ama her hastane kullanmıyormuş, genelde şu sevimsiz aletle açıp bakıyorlarmış...
gerçi suyun azaldığını usg ile de anlıyor, haftaya cuma gidecem işte bakalım...
kızım da aşşırı derecede hareketli, bilmiyorum ki...

MERHABA ARKADAŞLAR HERKESE SELAM....

GENÇ CİCİ ÖĞRETMENLERİMİZİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...a.s.

ZAMBAKKIZ CANIM BENİM SORUN DEVAM EDİYORDU GEÇEN HAFTA GİTTİĞİMDE VE DOKTORUM SEZERYAN DİYE TUTTURDU 17 OCAK BEKLENEN DOĞUM TARİHİMİZDİ BU DURUMDAN DOLAYI DOĞUMA 10 GÜN BİLE DEĞİL 15 GÜN ÖNCE ALMAYI PLANLADI. DOKTORDAN DOKTORA DEĞİŞİYOR BU KORDON YAKLAŞIMI DEMEKKİ BİZİMKİ BEBEK İÇİN TEHLİKELİ OLACAĞINI SÖYLEDİ HATTA ŞÖYLE ANLATTI BEBEĞİ AŞAĞIDAN ÇEKİYORSUN NORMAL DOĞUMDA AMA KORDON YUKARIDAN ASILIYORMUŞ GİBİ BOYNUNDAN ÇEKECEK VE SIKACAK DOĞAL OLARAK... BEN YARIN BAŞKA BİR DOKTORA GİDİCEM BAKALIM O NE DİYECEK SENİ BİLGİLENDİRİRİM TEKRARDAN...ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...

JASMİNCİM SENDE PLACENTAYI SORMUŞSUN HALEN AŞAĞIDA İDİ VE GEÇEN HAFTALARDA YİNE KANAMA YAŞADIM YÜRÜMEK BANA HİÇ GELMİYOR KAFAYI YASLAMIŞ BEBEK PLACENTAYA ONDAN OLUYOR DEDİ DR. BAKALIM YENİ GİDECEĞİM DOKTORUN YAKLAŞIMI NASIL OLACAK BU KONUDA ÇOK MERAK EDİYORUM.....

womarch 80 cm normal ama standart oluyor onlar zaten..
haa..neyyy 80?? :uhm:

ben hazırladım, iki valiz, biri küçük el çantası gibi, benim...biri de bildiğin orta boy valiz kızımın...
kapatmadım ama...her an aklıma bişey gelebilir...hastanenin verdiği listeye göre koydum herbişeyini...
annem pembe pike takımını da koyalım sereriz blki hastanede dedi, onu düşünüyorum şimdi...
hazırı<z biz...kasılmalar bende de arttı...korku da...Allahım yardım edecek inşallah...
a ne güzel liste mi verdiler,ben sordum,sadece hastane çıkışı ,kendi gecelik pijamanızı getirin,herşeyi biz veriyoruz dediler..sonuçta yine de götüreceğim içim rahat etmez, liste verseler daha iyiydi..

kızlar merhaba bende 32hafta 6günlük hamişim benimde akıntılarım çoğaldı yokdu daha önce yarın randevum var doktorumla bakalım soracağım neden olurmuş normalmi dıye yazarım sıze cevabı snra

betty canım bizimle paylaşır mısın listeni
bizim hastane vermedi de
bakalım da ona göre koyalım

benim hastane çıkışımda küçücük bende çok kçük diye şikayet ediyordum 15 gün ya giyer ya giyemez....:emir_bebek:

yeter 15 gün cimri sivri...1 sene mi giyecek yani...
Allahım yaaa...alırsın yenisini sen de...:emir_bebek::emir_bebek:

benim göbeğim 21.günde düşmüş,inşallah dediğin gibi 7-8 günde düşer de elimizdekiler yeter -tatlicadiarzu- hastane çıkışı meselesi karışık gerçekten,çoğu bebeğe büyük gelecek..ama bir bildikleri vardır deyip büyüklere sorunca da ,küçük diyorlar..

ortalama 1 hafta en fazla 10 günde düşüyor cnm...seninki biraz değişik olmuş...
büyükler küçük diyor çünkü hepsi uzun vadede giysin diye düşünüyorlar bence...

evden birileri dedim dikkatini çekerim :)) annem ya da kayınvalidem becerir,eşim ancak onlara şoförlük yapar..şu ana kadar giyim vs konularda 3.tekil şahıs şeklinde ,birlikteyken benim mağaza gezilerim tamamen vakit kaybı onun için,araba ve beşikle ilgili yorum yapmıştı ama hakkını yemeyeyim :mymeka:

ay aynı benimki,bir de ben birşey alırken bu gerekli mi diye sorar, ama örneğin montuna bayılıyor onu kendi eşyalarının arasına astı gördükçe konuşuyo oğluyla:)) yahaf bir adam...dediğin gibi bir araba ile ilgilen-ki beni sakinleştiren odur dünkü coşmalarımda- bir de yatağıyla...bi de yorum yapıyo...tüm bunları aslında kendim için alıyormuşum çocuk için farketmezmiş falan filan....:oklava:

a ne güzel liste mi verdiler,ben sordum,sadece hastane çıkışı ,kendi gecelik pijamanızı getirin,herşeyi biz veriyoruz dediler..sonuçta yine de götüreceğim içim rahat etmez, liste verseler daha iyiydi..[/QUOTE]

aaa bunu öğrendiğim iyi oldu ,o zaman iki iç zıbın alsam yeter...hastane sonrası da kullanırım, gecelik ve pijama için şu kadar dediler mi womarch??

ay ben de herşeyi yarım yamalak yazıyorum ya, dün nasıl yorduysam kendimi bugün sarhoş gibiyim zor toparlıyorum...gecelik ve pijama için ikişer adet falan dediler mi mesela???

Back