2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
bende senin gibiyim betişim
hiç aklıma kötü bişi gelmiyor cünkii
rabbim hayırlı neyse onu versin

amin conem...
ama şaşırdım şimdi arkadaşlara...herşeyi sıkı takipte tutuyorlar...
hayırlısı olsun ya...ne diyelimki...

evet 10 nisan, 14 mayısta 1200 çıktı. gebelik kesesini 16 mayısta gördüm. ama hala hiç bi belirti hissetmiyorum açıkçası buda beni telaşlandırıyo

amin conem...
ama şaşırdım şimdi arkadaşlara...herşeyi sıkı takipte tutuyorlar...
hayırlısı olsun ya...ne diyelimki...

e ne güzel işte tatlım kafana takmıyomuşsun bişeyi bence bizim ne kadar taktıgımızı veya nekadar sıkı takip ettigimizi nden düşünüyosun ozaman sende takılma bencekaydirigubbakcemile2

evet 10 nisan, 14 mayısta 1200 çıktı. gebelik kesesini 16 mayısta gördüm. ama hala hiç bi belirti hissetmiyorum açıkçası buda beni telaşlandırıyo

telaşlanma bendede bi belirti yok sadece akşamları 9 10 gibi uyuyorum.ve bugünlerde kasıklarımda cok agrı oluyor kalp atışı icin ne zmana gideceksin.ben kalp atışınıda duyayım ALLAH nasip edrse :Saruboceq: ondan sonra kafam rahat olacak:1hug:

aynen bende canım kalp atısını duydum mu rahatlayacagımmmmm

haziranın ilk haftası duyucam kalp atışını. bende de uyku dışında hiç bi belirti yok sadece hep uyumak istiyorum

haziranın ilk haftası duyucam kalp atışını. bende de uyku dışında hiç bi belirti yok sadece hep uyumak istiyorum
bendede hiçbir belirti olmadı başta korktum boş gebelik felanmı diye ama çok şükür 7+1 de kalp atışını duydum suan 7+4 üm ama halen sadece çok uykum geliyor o kadar birde göğüslerimşişti ve ağrıyor.
senin sat kaç

ben hiç yüz üstü yatamıyorum
göğüslerim cok acıyor :uhm:

zeynepcim sende hoşgeldin

Arkadaşlar listeye benide dahil edermisiniz,
SAT 16 Nisan, Doğum 21 Ocak, yaş 33, kilo 63.
Kalbini duymak için bende 11-12 Haziranda gitmeyi planlıyorum. Zaten herşeyim planlı:) Daha önce unembriyonik gebelik geçirdiğim için tırsıyorum. Duyamazsam kalbi hemen kürtaj olmak için geç tarihte gidecem. Kese görmemin beni ikna etmeyeceğini biliyorum çünkü.
Ama bu arada düşük olmazsa tabi. Umutluyum

kimsecikler yokmu bugun gidemedim dr khvaltıya misafirim vardı şimdi çıktı daha.çarşamba giderim artık...

SURPRİSE canım iyi düşün ki iyi olsun
bu arada bol bol da dua et
Allah çok büyük:Saruboceq:

DİKKAT!!!ndk liste tamamlanınca ilk sayfaya yazdıgı yaznın altına yapıştırırsan iyi olur liste aramak zorunda kalmayız ilk sayfadan bakar herkes...

ecrin canım bende girmedim uzanıp tv seğrettim bugün

ank canım merhaba sende hoşgeldin
inşallah rabbim sağlıcakla tamamına erdirir
sende umutlu pozitif ol ne olur

aramıza yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz allah tamamına erdirsin ne güsseell çoğalıyoruz haydi halaya:teytey::teytey::teytey::teytey:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…