2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
kızlar slm ben bgn bebişin kalp atışını duydum çok şükür ama benim rahmim ters olduğu için alttan bakmak zorunda kaldı yine 1.14 cm olmuş sağlıklı dedi
gördüğüm leke içinde düşük tehdididir dedi yatacam jelimi günde 2 ye çıkrdı rabbim bana bağışlasın
bu arada 8. haftatdaymışım onuda öğrendim
kuzumun kalbi nasıl atıyodu

kızlar slm ben bgn bebişin kalp atışını duydum çok şükür ama benim rahmim ters olduğu için alttan bakmak zorunda kaldı yine 1.14 cm olmuş sağlıklı dedi
gördüğüm leke içinde düşük tehdididir dedi yatacam jelimi günde 2 ye çıkrdı rabbim bana bağışlasın

cnm çok sevindim senin adına darısı bizim başımıza nasıl güzel bi duygudur allah herkese ve hepimize tattırsın inşallah

inşallah canım harika bi duygu bedeninde iki kalp atıyo rabbim herkese tattırsın bu mutluluğu pzt tekraar çağırdı drum gerekli testleri yapçaz
benim boncuk alttan görünüyo sadece
bide çizelgemi değiştiricem
nerden yapılıyodu linki kaybetmişim sende varmı
versene

cnm bende geçende değiştirdim ama eski sayfalardan buldum banada sen vermiştim bi geçmişe bak istersen geçen haftaya

ama ben zaten ordan istediğimi yapamamıştım başka buldum google dan aradım mytickerz yazdım orda da güzel takvimler var

ayyyyyyyyy başım döndü geçmişi aramaktan bulamadım neyse sonra bi ara yaparım

canım çook sevindim inankidelikafadulden
darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
benim haftaya salı Allaha şükür zaman azalıyo
nasıl kalp atışı sesinimi duyuyosunuz canım :sm_confused:

mrb arkadaşlar.
. 26 yaşındayım ve geçen yıl mayıs ayında tam 8 ay uğraştıktan sonra hamile kaldım.ama mutluluğum uzun sürmedi. kimyasal geblikmiş keseyi bile göreemden bebişimi kaybettim tarih 12 mayıstı.

sonra ocak ayında doktora gidip yumurta takibine başlamaya karar verdik. eşimde bi problem yoktu. ilk ay takip yaptık ilaçsız durum ne diye. ve doktorum yumurtan gelişmemiş dedi. dünyam karardı. bidaha ki ay sevinçle bekledim. klomen kullandım o yada. ama 1 yumurtam gelişti o da 15 mmye gelince gelişimi geriledi o ay da karavana yani.sonraki ay baktı ki doktor biz sabırsızız göbekten iğne vuruldum. hemd e yumurtalığım polikistikmiş yani çok sayıda yumurta adayım var ama hepsi aynı anada büyüyemediğinden gelişemeyip kalıyolar.neyse iğne sonrası baya yumurtam oldu hatat arakadan gelenler vardı. ama çatlatma iğnesi o arkadan gelenleri büyütmeye ve çatlatmaya yetmemiş ve adet olup gittiğimde kistlerin var dedi.mahvoldum bi ay daha gitti diye. çünkü kist olunca doktorum tedaviyi iptal etti adet olunca gel gider dedi.yani tedaviye başladım ama sadece 1 ay deneyebildim onda da olmamıştı. bizde aman bu ay da paramız gitmedi diyerek bu ayın tadını çıkaralım dedik. ama ben gitsin şu aptal kistler diye ve bi ay daha kaybetmeyeyim diye soğan suyu içtim maydonoz suyu da içtim. neyse gezdik bol bol. ve bebek için değil sadece istediğim için eşimle birlikte olduk ve sadece 3-4 kez hiç hesaplama yapmadım nasılolsa kist var ve nasıl olsa ilaç kullanmadım ve nasıl olsa olmıcak diye.

ama adetim 1-2-3 gün gecikti. umutlanmadım hatta üzüldüm kist gitmedi galiba diye. ama 4. gün d egecikince test yaptım silik 5. günü test yaptım silik. hala inanamıyorum. kistdendir belki dedim ama bugün kan değerim 328 çıktı ve ben okadar mutluyumki.

bi gün burdan hamileyim diye bağırabileceğimi sanmıyodum.ilaçsız kendiliğinden ve kist varken hamile kaldım. umarım bu mucizeyi gerçekleştiren Yarabbim devamının da güzel gelmesini nasip eder inşalalh.Allah benim gibi bebiş yolu gözleyenlere önce sabır sonra inanç sonra da mucizelerini versin inşallah. çok mutluyum Allah bu mutluluğu herkese yaşatsın.benden dualarınızı esirgemeyin lütfen.

HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMMMM. ŞÜKÜRLER OLSUN YARABBİM. SEN ÇOK BÜYÜKSÜNNNNNNNNNNNNNNN. MUCİZEM GELDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ
:hoor ay:
ve sizlerin yanında 2010 ocak annelerinin yanınd aolmak istiyorum.

Hoşgeldin sweetbaby, bende senden biraz önce geldim zaten:) Yumurta takibi sayfasında sana bir kaç soru sormuştum. Bende dr gitmek istemediğimden ertelemiştim. Ve burdayım.
Sağlıkla kavuşursun umarım.

kızlar sabah doktora gittim bebeişimin kalp atışlarını gördümmmm
Allahıma çok şüükür rabbim inşallah bundan sonra bi sorun göstermesin bize

slm 2010 anneleri ve 2010 bebişleri ne yapıyolar ben bugün doktora gidicem arkadaşlar kan tahlilleri yapılacakmış bu tahlili yaptıran arkadaşlar varmı ne için yapılıyor acaba hangi değerlere bakılacak bilen varmı

listeyi gtirmeye çalıştım ama omadı 196. sayfad
n gezen ne var ne yoksa bakılıyo genel olarak böyle bişey buldum
• Kan grubu, Rh
• Tam kan sayımı
• Kan biyokimyası
• TORCH taraması
• Tam idrar tahlili, gerekirse idrar kültür- antibiyogramı
• Servikovaginal smear testi (PAP smear testi)
• Kanama profili
• Hepatit B, Hepatit C, AIDS taraması

Son düzenleme:
slm 2010 anneleri ve 2010 bebişleri ne yapıyolar ben bugün doktora gidicem arkadaşlar kan tahlilleri yapılacakmış bu tahlili yaptıran arkadaşlar varmı ne için yapılıyor acaba hangi değerlere bakılacak bilen varmı

günaydınlarr benim yapıldı canım kan degerlerine troidlere idrarda enfeksiyon vs.. birsürü rutin şeylere bakıyorlar bi bakayım sonuc kagıdına anlamam ama::1hug:

kızlar sabah doktora gittim bebeişimin kalp atışlarını gördümmmm
Allahıma çok şüükür rabbim inşallah bundan sonra bi sorun göstermesin bize

canım tebrikler ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİNa.s. bende 29 unda gidicem daha var benim:yerimseniben

herkese günaydın
sabah erkenden kalktım işş varmıs gibi kaydirigubbakcemile3
bende bugün biraz temizlik yapayım
eşim süpürdü etti ama yok yaa benim yaptığım gibi olmuyo
şimdi dışarı göndereyimde bende temizlik yapayım kaydirigubbakcemile3

bebişler nasıl bakalım

günaydın iyidir heralde bebişte seninki nasıl...

aysormayın kızlar akşam eşime evi süpür dedim süpürmesi tam2 saatini aldı delikafadulden 9 ayı nasıl geçiricem bilmiyorum :eek:klava:

X