2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
26 yaşındayım 2 yıllık evliyiz çokta pozitif bi insanım ama olmayınca olmuyo

üst üstemi hamile kalıyosun ondanmı acaba doktorlar düşük oldugunda 6 ay hamile kalmayın diyorlar

Allah'ım ne zamn naıp ettıyse o zamn olur canım.kötü düşünceleri yok et kafandan.olumlu düşün olumlu sonuc al

suprise ya benim kesede 6.85mm sana neden doktor öyle dediki öyle olsaydı benimkide söylerdi aynı gibi pek anlamam yinede ama sıkma canını bizler dua ederiz canım inşllh bişey olmaz

26 yaşındayım 2 yıllık evliyiz çokta pozitif bi insanım ama olmayınca olmuyo

canım kusura bakma ama tam sopalıksın :mymeka:
2 senelik evlisin dur bakalım
benimde 2 sene oldu
düşüğümde oldu
hiç te umutsuzluğa kapılmadım
hiç ağlamadım
rabbim hayırlısını verdi

keşke ama bu seferde olmazsa eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum onu çok seviyorum ama napiim ona da yazık oluyo böyle

yapma cnm yaaaa bak ben bu ay hamile kalmasaydım eşimden boşanıcam diyodum kayınvalideme bile sööledim sevgi fedakarlık ister ben ayrılıcam dedim oda kızım saçmalama herkes sizin mutluluğunuza hayran sen kalk bi çocuk için bunu yık olcak iş değil dedi test yaptım hala olabileceği aklıma gelmiyo tabi arkadaşlara söölüyom ben ayrılcam bu akşam diye aaaa test sonucu bi çıktı hamileyim yüce rabbim her şeyi zamanında yazmış anlıcağın ve sizin kaderiniz bir yazılmış allah ona çocuk yazmamışsa zaten başkasındanda olmaz sil aklından o kötü düşünceleri kocan senin sen kocanın en büyük destekçisisiniz zaten oda böyle bi şeyi kabul etmez

üst üstemi hamile kalıyosun ondanmı acaba doktorlar düşük oldugunda 6 ay hamile kalmayın diyorlar

benim düşmüyo gelişmediği için kendileri alıyolar istedikleri tahlillerin hepsi de temiz çıktı hatta 3 ay dolmamıştı drum istiyosan gebe kalabilirsin canım hiç bi problem yok demişti

neyse yorumlarınız için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ben gidip biraz uyumaya çalışayım yoksa ağlamaktan helak olcamsenağlama

benim düşmüyo gelişmediği için kendileri alıyolar istedikleri tahlillerin hepsi de temiz çıktı hatta 3 ay dolmamıştı drum istiyosan gebe kalabilirsin canım hiç bi problem yok demişti

bak tahlillerinde temiz çıkmış daha ne istiyon ya bi sorun olsaydı ne olcaktı

ALLAH kısmet etsin inşlh büyüsün keseside kendide dinlen sen kendine iyi bak ,öyle şeyler getirme aklına benim kuzenimin 10 sene sonra oldu o napsaydı ozaman kendinimi öldürseydi yazık üzme tatlı canını ALLAHa dua et bizde edicez

hanımlar ya...ben mi çok genişim acep...
siz mi çok inceliyorsunuz...
haziran başında duyarız kalp atışını dedi doktor, haziranın 3. haftası gel 2li testini yapalım dedi...
kalp atışını duymak için ille de gel demiyorum ama kesin geleceksindir dedi...
kesin gelirim demedim...
Allah Allahhh...
bende var bir gariplik kanımca...

oo maşllh betty ozmana kadar durabiliyosan .senin kacıncı hamileligin benim 2 yada 3 olsa öyle derdim ama ilk daha ve cevremdede öyle hamile olan görmedim bilmiyorum şaşkın sabırsız ve pimpirikliyim valla o zaman kacıncı haftan oluyor?

ilk hamileliğim benim...
11. haftam oluyor haziran sonu...
hayatım boyunca hiç pimpirikli olmadımki ben...
üfffffffffffff...

bende 13 mayısta test yaptım 2 çizgiyi gördüm kan testinde değerim 1200 çıktı ultrasonda da gebelik kesesini gördüm allah izin verirse 15 ocakta anneyim. hepinizin gebeliği kolay ve rahat geçer işallah

bende 13 mayısta test yaptım 2 çizgiyi gördüm kan testinde değerim 1200 çıktı ultrasonda da gebelik kesesini gördüm allah izin verirse 15 ocakta anneyim. hepinizin gebeliği kolay ve rahat geçer işallah

tebrıklerrr canımmm.
hayırlısı olsunnnn

tebrikelr amin canım.sat 10 nisan galiba hangi gün 1200 cıktı degrin bende 15 inde gördüm keseyi:1hug:

merhaba
aranıza yeni katıldım. 13 mayıs itibari ile gebelik testinde çift çizgi kantestinde 1200 değerini yakaladım. ultrasonda gebelik kesesini gördüm. allah kısmet ederse 15 mayısta anneyim. ama deneyimli annelerden öğrenmek istediğim bazı şeyler var umarım yardımcı olusunuz

X