2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
canım tebrikler ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİNa.s. bende 29 unda gidicem daha var benim:yerimseniben

sağol canım darısı herkesin başına inşallah
yatmaya devam zaten inallah şyş olunda yapın işlerinizi ama çok da zorlamayın benim her işimi yemeğimi eşim kayınvalidem yapıyo been sürekli yatakta
zor geliyodu daha yeni alşmaya başladım ama bugün bebeğimi iyi gördümya kimse kaldıramaz beni yataktan yeterki o sağlıklı iyi old-sun

28 indede başka br doktorda randevum var

erkekler anlamıyo ya o yaparken uyusuk uyusuk bn deli oluyorum kalkıp yapmak istiyorum ama kanamam old içinde ona muhtacım :)

aysormayın kızlar akşam eşime evi süpür dedim süpürmesi tam2 saatini aldı delikafadulden 9 ayı nasıl geçiricem bilmiyorum klava:

:roflol: :roflol:
ayy istemez ben kendimm yapacam artık
annem gelince derin temizlik yapar olmadı kaynanam gelir ama benim herif hiç temizlikten anlamıyo :mymeka:
dağtmasın yeter :roflol:
birde aşerdiklerimi alsın baska bişi istemeyiz :CüvCüv:

kızlar ben bu progestron die bi hap kullanıyorum bide igne varmıs daha iyiymiş biliyomusunuz onu bn siirtte ögretmnm doktor ugrasmamak için mi vermedi igneyi acaba of su okul bitsede sakaryaya gitsemde doktora gitsem burdaki doktorlara güvenemiyorum..

erkekler anlamıyo ya o yaparken uyusuk uyusuk bn deli oluyorum kalkıp yapmak istiyorum ama kanamam old içinde ona muhtacım :)

aman aman kızlar siz sakın kalkmayın :1hug: kanamanız bitsin öle yaparsınız
zaten 9 ay da evi pohh götürmzse iyidir :roflol:

aman aman kızlar siz sakın kalkmayın :1hug: kanamanız bitsin öle yaparsınız
zaten 9 ay da evi pohh götürmzse iyidir :roflol:

ya cnm 6 gün oldu hala gecmedi cok sıkıldım yatsamda geliyo ayakta olsamda akacak akn durmuyo anlayacagın ... :)

canım senin leken çok olmamıştı bildiğim kadarıyla hemen vermiyolar iğne ama isterse vajinal al ilacı bugün doktor bana 3 tane iç bitanede gece vajinal al dedi vajinal alnan 1 tane 2 taneye denkmiş

e doktor vermeyince de alınmıyo yarın tekrar gidicem ya sinir oluyorum doktora gecen salı gittim ilacı verdi yapacak bişey yok kullan dedi ama kullan dakac gün

ya cnm 6 gün oldu hala gecmedi cok sıkıldım yatsamda geliyo ayakta olsamda akacak akn durmuyo anlayacagın ... :)

canım leken kahverengimi açıkmı koyumu kırmızı geldimi hiç
bende dinleniyorum o kanama neydi diye konuştum doktorla herkesin bünyesi bir dedği diyo sen dikkat edeceksin yatmak iyi değil diye düşünme en büyük etken diyo
ben 1 bardak alıp makinaya koymuyorum ama adet gibi kanamam oldu hala 5 gündür kırmızı kahve lekem sürüyo ama bugün iyi gördüm ya yok diyorum yatarım gerekirse iç kalkmam
birde kan pıhtılaşmana baktrır canım genelde progesteronda coraspin veriyorlar kan sulandırıcıların düşük önleeyici özeelliği varmışş be hergün bi iğne oluyorum kan pıhtılaşmam olmamasına rağmen bi düşüğümden dolayı

e doktor vermeyince de alınmıyo yarın tekrar gidicem ya sinir oluyorum doktora gecen salı gittim ilacı verdi yapacak bişey yok kullan dedi ama kullan dakac gün

sen sıkma canını yazsın o iç desede sen 3. gece içeceğiini vajinal alırsın
bana 14 haftaya kadar iğnede hapta kullanılacak dendi

bi kan değerini 3000 lerden ykarda öğrenenlere bide rahat geçirenlere çok özeniyorum

bnm ilk kan gibi degil hahverengi bide akmıyo zaten ama artık tuvalete gitmekten nefret eder oldum gidince görüyorum camasırıma bile bulasmıyo anla yani ama işte silice görüyorum 6 gün oldu yarın beegimin kalp atıslarını duyarım insallah da en azından içim rahat olur azcık

bnm cok rahattı ya ne bas dönmesi ne mide bulantısı sag olsun bi komsum var nazara geldim ne rakatsın ne kanaman ne bulantın dedi masallaah deme alıskanlıgıda yok hiç o aksam kan geldi 6 gündürde gecmedi

bnm cok rahattı ya ne bas dönmesi ne mide bulantısı sag olsun bi komsum var nazara geldim ne rakatsın ne kanaman ne bulantın dedi masallaah deme alıskanlıgıda yok hiç o aksam kan geldi 6 gündürde gecmedi

canım dinleniyosun zaten bol su iç bide vajinadan al bi hapını daha çok faydasını göreceksin inşallah. ben geçen sefer hemen herkese söylemitşim bu sefer bi aileler biliyo. söyletmi,yorum kimseye

tamam canım sıkma sen canını gelsin o kadardan bişey olmaz normal akıntın leke olarak geliyo senin. inşallah duyarsında tabi daha çok rahatlarsın canım

o vavinadan alınan hapı ecz gidip istesem alabiliyomuyum doktorun yazması lazım..

ben d eşimdi bir 2010 anne adyımıyım. ya inanamıyorummmmmmmmmmmmmm.
tebrikler canım gözün aydın
Allah tamamına erdirsin

kızlar sabah doktora gittim bebeişimin kalp atışlarını gördümmmm
Allahıma çok şüükür rabbim inşallah bundan sonra bi sorun göstermesin bize
gözün aydın canım
darısı bizim başımıza inşallah
:Saruboceq:
o vavinadan alınan hapı ecz gidip istesem alabiliyomuyum doktorun yazması lazım..

canım dr la görüşüp alsan ya keşke

tebrikler canım gözün aydın
Allah tamamına erdirsin

gözün aydın canım
darısı bizim başımıza inşallah
:Saruboceq:

canım dr la görüşüp alsan ya keşke

doktora bügün gidecktim malum 19 mayıs yarın insallah gidicm bakalım e o hap kapsul gibi nasıl alınacak ki ole

özellerin bazıları çalışıyo ara istersen ordaysa git eriyomuş canım o
tabi yine dotoruna sor tabi
benim biraz öğrendiğim bazı şeyleri yapma gibi huyum vardır eğer doktor rahat davranyosa
o yüzden rahat rahat söylüyorum sanada sen bakma bana

a.s merhaba kizlar
dun kan sonucum 1600 lerde cikti
yarin ultrasonda keseye bakilacak
benide ekleyin listenize
sat:10 Nisan
yas:29
kilo:69
beklenen dogum:15 ocak

Tesekkurler.. a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…