canım tebrikler ALLAH KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİNa.s. bende 29 unda gidicem daha var benim:yerimseniben
aysormayın kızlar akşam eşime evi süpür dedim süpürmesi tam2 saatini aldı delikafadulden 9 ayı nasıl geçiricem bilmiyorumklava:
sağol canım darısı herkesin başına inşallah
yatmaya devam zaten inallah şyş olunda yapın işlerinizi ama çok da zorlamayın benim her işimi yemeğimi eşim kayınvalidem yapıyo been sürekli yatakta
zor geliyodu daha yeni alşmaya başladım ama bugün bebeğimi iyi gördümya kimse kaldıramaz beni yataktan yeterki o sağlıklı iyi old-sun
28 indede başka br doktorda randevum var
erkekler anlamıyo ya o yaparken uyusuk uyusuk bn deli oluyorum kalkıp yapmak istiyorum ama kanamam old içinde ona muhtacım :)
aman aman kızlar siz sakın kalkmayın :1hug: kanamanız bitsin öle yaparsınız
zaten 9 ay da evi pohh götürmzse iyidir :roflol:
kızlar ben bu progestron die bi hap kullanıyorum bide igne varmıs daha iyiymiş biliyomusunuz onu bn siirtte ögretmnm doktor ugrasmamak için mi vermedi igneyi acaba of su okul bitsede sakaryaya gitsemde doktora gitsem burdaki doktorlara güvenemiyorum..
aman aman kızlar siz sakın kalkmayın :1hug: kanamanız bitsin öle yaparsınız
zaten 9 ay da evi pohh götürmzse iyidir :roflol:
ya cnm 6 gün oldu hala gecmedi cok sıkıldım yatsamda geliyo ayakta olsamda akacak akn durmuyo anlayacagın ... :)
e doktor vermeyince de alınmıyo yarın tekrar gidicem ya sinir oluyorum doktora gecen salı gittim ilacı verdi yapacak bişey yok kullan dedi ama kullan dakac gün
sen sıkma canını yazsın o iç desede sen 3. gece içeceğiini vajinal alırsın
bana 14 haftaya kadar iğnede hapta kullanılacak dendi
bi kan değerini 3000 lerden ykarda öğrenenlere bide rahat geçirenlere çok özeniyorum
bnm cok rahattı ya ne bas dönmesi ne mide bulantısı sag olsun bi komsum var nazara geldim ne rakatsın ne kanaman ne bulantın dedi masallaah deme alıskanlıgıda yok hiç o aksam kan geldi 6 gündürde gecmedi
bnm ilk kan gibi degil hahverengi bide akmıyo zaten ama artık tuvalete gitmekten nefret eder oldum gidince görüyorum camasırıma bile bulasmıyo anla yani ama işte silice görüyorum 6 gün oldu yarın beegimin kalp atıslarını duyarım insallah da en azından içim rahat olur azcık
tebrikler canım gözün aydınben d eşimdi bir 2010 anne adyımıyım. ya inanamıyorummmmmmmmmmmmmm.
gözün aydın canımkızlar sabah doktora gittim bebeişimin kalp atışlarını gördümmmm
Allahıma çok şüükür rabbim inşallah bundan sonra bi sorun göstermesin bize
o vavinadan alınan hapı ecz gidip istesem alabiliyomuyum doktorun yazması lazım..
tebrikler canım gözün aydın
Allah tamamına erdirsin
gözün aydın canım
darısı bizim başımıza inşallah:Saruboceq:
canım dr la görüşüp alsan ya keşke