2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
canım benim kese 6.85 mm seninkinden küzük degilmi anlamadım benimde sat 10 nisan

canım benım degerımde dusuk ve kan ılacı kullıyorum.aslında verse daha ii olurdu sankı.hamılelıkte onemlıymıs dıye bılıyorum.2 deger dusuk oldugu ıcın onemsememıstır o zamn sen bol bol sabah ac karnına pekmez ye canım dogal tedaviii

2 değer asağıda cıkması büyük bişi değil canım
vermemesi cok normal
iljk haftalarda folic asit verilir
3, aydan sonra demir hapı vericek doktorlarımız
benim da kanım cok düşük cıktı
ama su an için normal değerler

ben düşündümde şimdi bebek kandan besleniyo büyüyo onun için vermesi gerekir gibime geldi.3 aydan sonra verecekse sorun yok aman bişey olur diye korkuyo insan

canım arkadaşım moralini bozup ümitsizliğe kapılma lütfen allah büyük dur bakalım moral bozmak için daha çok erken bize moralde lazım di mi ama şimdi sakin olmaya çalış ve iyi düşün lütfen herşey güzel olacak:teselli:

selinay peki senin bhcg lerin nasıldı hangi tarihte kaç çıktı

bende de demir eksiliği var,doktora sordum kan hapı yazacamısınız benim demirim genelde düşük dedim,o sonra dedi,yani kan hapı daha sonrai aylarda yazılıyormuş,

cnm sana dr ne dedi

drajee galiba bana soruyorsun kese küçük dedi yani bu da mı olumsuz dedim olabilir dedi az önce eşim bhcg mi göstermiş yükseliyo gibi 1 hft sonra gelin demiş nasıl geçecek bu bir hfta uffff yaaa

ben düşündümde şimdi bebek kandan besleniyo büyüyo onun için vermesi gerekir gibime geldi.3 aydan sonra verecekse sorun yok aman bişey olur diye korkuyo insan

bi şey olmaz canım merak etme
3 aydan sonra verecek demir hapı doğuma kadarda içilecek yerimseniben
cok evham yapıyonuz bak bebişleride üzüyonuz böyle
ben mi cok genişim bilmiyorum valla kaydirigubbakcemile3

drajee galiba bana soruyorsun kese küçük dedi yani bu da mı olumsuz dedim olabilir dedi az önce eşim bhcg mi göstermiş yükseliyo gibi 1 hft sonra gelin demiş nasıl geçecek bu bir hfta uffff yaaa

Allahtan ümit kesilmez canım.duanı eksık etme.hersey yoluna gırecek inşallah ve sende bebişini kucagına alacaksın Allah'ın izni ile....

benimde öyle canım
gündüz bişi yok
gece kafamı yastığa koyduğum anda baslıyo :CüvCüv:

evet başlıyor yatağa girdiğimde tam uyuyorum biraz sonra bulantıdan dolayı hemen uyanıyorum...
geeleri göbeğim daha bir şiş oluyor...

cnm bak sonuçta bi ümit var yolun sonunda bi ışık görünüyo stres yapma demek çok kolay biliyorum ama dua et ve bu sefer olacağına inan sadece inanmak başarmanın yarısıymış güçlü ol sen bi anne adayısın bize de bu yakışır bende ilkinde düşük yaptım bunda da yatıyorum ama sabredicez

Allahtan ümit kesilmez canım.duanı eksık etme.hersey yoluna gırecek inşallah ve sende bebişini kucagına alacaksın Allah'ın izni ile....

keşke ama bu seferde olmazsa eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum onu çok seviyorum ama napiim ona da yazık oluyo böyle

HB 11,40 12 olması gerekiyo
hct 35,20 37
mcv 78,20 80 olması g.
mch 25,40 27 olması gerekiyo .işte fazlada degilde evet juli galiba biz cok evhemlıyız

keşke ama bu seferde olmazsa eşimden ayrılmayı bile düşünüyorum onu çok seviyorum ama napiim ona da yazık oluyo böyle

ne biçim laf öyle
merak ettim kaç yıllık velisin kaç yasındasın
dur bakalım daha
hemen ümitsizliğe kapılıyorsun
önce pozitif ol sonra dua et ve bekle
rabbim hayırlısını hayırlı zamanda verecektir

evet napalım hiç olmazsa yolunu kesmemiş olurum evlensin bi daha hiç değilse baba olmaktan mahrum kalmasın

aa o nasıl bi düşüncedir olurmuymuş öyle şey kac senelik evlisiniz hem siz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…