2010 Ocak Anneleri bu topicte bulualm....

Bebeğime ...... Almayı Düşünüyorum...

• Ankete Katılan
    304
  • This poll will close: .
çok uykum var,evde olsaydım emin ol şuan uyuyor olurdum,bir de başım ağrıyor benim yaa,

çok uykum var,evde olsaydım emin ol şuan uyuyor olurdum,bir de başım ağrıyor benim yaa,

merak etme cnm evde de olsan uyunmuyo bi süre sonra şu riskli dönem geçsede bende dönsem işimin başına evde olmak gerçekten zor çalışmaya alışan için

kız yok dalga geçiyor bele kilolu hamile kaldım diye senağlama

cnm hamileyken normalde 12 ila 15 arası kilo almak normalmiş ama eğer kiloluysan daha az alman lazım cnm fazla kilo sorun çıkartabilir benim bi arkadaşım 30 kilo almıştı ama çok zor bi gebelik geçirdi doğumu da zor geçti

zayıf kışıler 15-20,normal kılolu kişiler 12-15 ve kılolu kışılerde 8-12 kılo almaları normalmıs canlarım....
bilgilerinize....

ama doğumdan sonra kilolar veriliyo kızlar yaaa dedim ya arkadaşım 30 kilo aldı diye doğumdan sonra 3. ayında eski kilosuna inmişti

ama doğumdan sonra kilolar veriliyo kızlar yaaa dedim ya arkadaşım 30 kilo aldı diye doğumdan sonra 3. ayında eski kilosuna inmişti

bünye meselesi o birde.vucudu kılo almaya musait olan kısılerın kıloları gerı vermelerı zor oluyor.dogumdan sonrada dıkkat etcen tabı.sut olsun dıye tıkabasa yemıyeceksınn.inş bızde aldıgımız kıloları hemen verebılırız..

slm kızlar fazla katılamıyorum kocacımla iş yapıyoruzdakaydirigubbakcemile3

bende cok kilo aldım yaww karınımda top var sanki :roflol:
amaaan hiç kafama takmıyom
bebişim sağlıklı olsun da kilo mühim değil
ilerde ufaklıkların peşinde koşarken veririz o kiloları

kızlar evet hamileyim.kalp atışlarını duyunca yazmak istiyodum ama galiba duyamıycam moralim bozuldu.bu 3.hamileliğim ilki kalp atışları duyulmadı kürtaj,4 ay sonra ikincisi boş gebelik nedeniyle kürtaj,şimdi 6 ay geçti 3.hamileliğim cuma günü bhcg 3119 bugün 5649 yani bence orantısız artış ve umudum tükeniyo işte böyle ne zormuş bunları yaşamak

ya ben bugun kan idrar tahlil sonuclarmı doktora gösterdim herşey iyi dedi.kan degerlerim her zaman olması gerekenden 2 deger asagıda cıkar mesela 37 ise benimki 35 cıkar.adam kan ilacına gerek yok dedi.ama bi arkadaşım hemen kullanmaya başlamıştı anlamadım yaa

merhaba kızlar....
valla bnm bulantılarla başım dertte....
önceden sadece sabah kalktığımda olurdu şu kaç gündür geceleri uykumdan uyanıyorum bulantıdan...

canım üzülme ALLAH korusun bebegini.ya illa ikiyemi katlanması gerekiyorki katına yakın ama

canım lütfen umudunu kaybetme
dur bakalım
gün doğmadan neler doğar
hem hiç artış olmamıs değil
olmus bak
doktorun ne dedi önemli olan onun yorumlası

bnm göbekte şiş....kilo almadım ama göbeğimi gören rahat 3 4 ayık sanır yani...

cnm bence üzülme illa 2 katı artmış olması gerek değilki...

merhaba kızlar....
valla bnm bulantılarla başım dertte....
önceden sadece sabah kalktığımda olurdu şu kaç gündür geceleri uykumdan uyanıyorum bulantıdan...

benimde öyle canım
gündüz bişi yok
gece kafamı yastığa koyduğum anda baslıyo :CüvCüv:

canım üzülme ALLAH korusun bebegini.ya illa ikiyemi katlanması gerekiyorki katına yakın ama

evet yakın ama öncekindede ben böyle orantısız olduğunu takip etmiştim o yüzden korkuyorum bugün karından ultrasonla baktırdım kese göründü dr kese küçük dedi 0,57 cm ona da moralim bozuldu şimdi sat 11 nisan 5 haftalık oluyo galiba kese normal gibi gelmişti önce bana sonra tahlil sonucu kafamı karıştırdı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…