- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok uykum var,evde olsaydım emin ol şuan uyuyor olurdum,bir de başım ağrıyor benim yaa,
ayyyyyy o zaman sen 6 veya 7 aylık olduğunda ne yapçan kızzz
bende bugün test yaptım ve çift çizgi çıktı ama doktorumun rendavuları 1 hafta dolu ne yapıcağımı bilmiyorum
kız yok dalga geçiyor bele kilolu hamile kaldım diye senağlama
ama doğumdan sonra kilolar veriliyo kızlar yaaa dedim ya arkadaşım 30 kilo aldı diye doğumdan sonra 3. ayında eski kilosuna inmişti
benim arkadaşımda 30 kilo aldı ama 10 kilosubu dogumda verdi halen 15 fazlası var veremiyor.ama doğumdan sonra kilolar veriliyo kızlar yaaa dedim ya arkadaşım 30 kilo aldı diye doğumdan sonra 3. ayında eski kilosuna inmişti
kızlar evet hamileyim.kalp atışlarını duyunca yazmak istiyodum ama galiba duyamıycam moralim bozuldu.bu 3.hamileliğim ilki kalp atışları duyulmadı kürtaj,4 ay sonra ikincisi boş gebelik nedeniyle kürtaj,şimdi 6 ay geçti 3.hamileliğim cuma günü bhcg 3119 bugün 5649 yani bence orantısız artış ve umudum tükeniyo işte böyle ne zormuş bunları yaşamak
kızlar evet hamileyim.kalp atışlarını duyunca yazmak istiyodum ama galiba duyamıycam moralim bozuldu.bu 3.hamileliğim ilki kalp atışları duyulmadı kürtaj,4 ay sonra ikincisi boş gebelik nedeniyle kürtaj,şimdi 6 ay geçti 3.hamileliğim cuma günü bhcg 3119 bugün 5649 yani bence orantısız artış ve umudum tükeniyo işte böyle ne zormuş bunları yaşamak
merhaba kızlar....
valla bnm bulantılarla başım dertte....
önceden sadece sabah kalktığımda olurdu şu kaç gündür geceleri uykumdan uyanıyorum bulantıdan...
canım üzülme ALLAH korusun bebegini.ya illa ikiyemi katlanması gerekiyorki katına yakın ama