-
- Konu Sahibi minikcadimm83
- #12.561
aktardan aldık canım hani böyle şişelerin içinde oluyor ya öyle canım
Merhaba, inşallah bende mart ayında anne olucam a.s.
Merhaba, inşallah bende mart ayında anne olucam a.s.
Gerek kalmadı canım taktik uygulamaya.. Zaten ultrasona girer girmez dedim cinsiyeti ne diye..
KIZ gibi görünüyo dedi hiç zora koşmadan. alkisalkisalkis Sonra muayeneye devam ederken duruşundan mı yoksa daha detaylı gördü ondan mı.. Evet kız gibi dedi.Ama kesin olarak 16. haftada belli olur dedi..
Ay o kadar şirindi ki.. ayaklarını falan oynatıyodu miniğimYine kıpır kıpırdı valla. Gözlerini, kulaklarını falan da gördük.. Ay bi hoş oldum yahu... :asigim:
Yok kuzucum. Mantı bahane. Ben buluşmanızı kıskandım. Siz orda cümbür cemaat, ben burda yanlız.. Bi de ben üniversiteyi Ankara'da okudum. Pek de istemeyerek döndüm Kayseri'ye. Şimdi siz konuştukça içim gidiyo.. Ondan yane..
kızlar selam;
bi arkadaşım geçen sene doğum yaptı, karnında bir tek çatlak yoktu sordum nasıl başardın die?
hemen hemen hiç birşey kullanmadım sadece hergün düzenli banyo yaptım bastırmdan karnımı keseledim bir süre, onada dr-u önermiş,
ama sanırım ben her banyodan sonra badem yağı kullanacağım anneme çektiysem yandım naniknanik
Merhaba kızlar, geçmişi okuyayım dedim ama baktım bitecek gibi değil ben de vazgeçtim. Bebeğinin cinsiyeti belli olanlar olmuş galiba, umarım sağlıkları da yerindedir bebişlerinizin. Testleri sonuçlananların gözü aydın, aramıza katılanlara da hoşgeldiniz diyorum. Dediğim gibi çoğunu okuyamadım 2 günde epey şey birikmiş.
Ben de bugün sağlık ocağına gittim, daha önce beni aramışlardı gebe kalırsanız mutlaka haber verin diye. Neyse, gittim, hemşireyle bir form doldurduk, bana genel bilgi verdi, beslenmemi filan sordu. Bir sürü şey önerdi. Hamilelikte yürüyüş yapmak gerektiğini, hamur işini fazla tüketmememi çünkü bebeğe faydası olmadığını, yanımda mutlaka yiyecek bir şeyler bulundurmamı filan söyledi. Kiloma, tansiyonuma bakıldı, yarın hemogram için gitmemi istediler. .Bir de tetanoz aşısı için 19 ekime gün verdiler.
Sen hangi ildesin?:hulya:
Yakınsan ben zaten İstanbul a da gideceğim, senin ile de uğrarım...:hulya:
Bayramda bile gelebilirim...:hulya:
Her an gelebilirim...:hulya:
Belki de şu anda senin ildeyim...sengözlerimebaksanab
Elimde sefer tası, içi sarma ve mantı dolu....:smiley-cool:
Düşünsene...:smiley-cool:
Yakınsan buluşma günü kargoyla sana sarma ve mantı gonderecegim...:hulya::hulya:
ben ilk bi 3-4 ay sebamed ürünlerini kullanmayı düşünüom.bence hassas tenleri için en uygunu bu.yağı sabunu sampuanı var.opuyorumnanaktan
daha sonradan bebekim 3-4aylık olunca johanson baby e geçerim die planladım daha şimdidenkaydirigubbakcemile2
evet artık yemeklerden bahsetmeyelim bir biz değiliz dimi hamile...
ama bebek mağzalarından bahsederim aha gene çişim geldi of yaaa...
benimde kuzen d.yaptı.ama hiç belli deil.esneme bile yok.aynen anama benzedisem yandım.olsun bebekim için herşee değer:CüvCüv:
ya ben daha gitmedim sağlık ocaına tetanoz tarihim gelince gidrim die planlıom ama olmasa nolcak sanki yaa bn çok korkuom offfffsenağlama
Kıyamam sana beeennnnnnn...:teselli:
Üzülme sen, sana en acilinden bir Kayserili hamile bulacağım:CüvCüv:
Sonra da sizi buluşturacağımkaydirigubbakcemile
mutlu03 benim göbiş hatta göbişlikten çıktı bayaa göbek işte her neyse cezalı o ne krem ne yağ hiçbişi haketmioklava: koca bişi oldu çok kızgınım
Yok canım bende şişlik yapmadı.. Elevit vitamin dışkıda siyah renk ve ishal.. internetten araştırdım. siyah renk mide kanaması olabilir diyor sonra başka bir doktorlar sitesinde d vitamini içeren vitamin haplarıda dışkıyı siyah renk yapabilir diyor.. 3 gün oldu bu günde devam ederse doktorumu arayacağım.. Benim doktorum vitamin dışında kan ilacı vermedi..