2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşımın tetanoz aşısından sonra kolu çok şişmiş ve çok ağrı yapmış. Bu konu hakkında da bilgi alın derim.

Felaket habercisi gibi oldum...

benim eşim de yine o pembe sayfalara mı giriyon diyor.adamcağız ne zaman baksa burası açık ya. :roflol:

Arkadaşımın tetanoz aşısından sonra kolu çok şişmiş ve çok ağrı yapmış. Bu konu hakkında da bilgi alın derim.

ay ne diyon valla mı korkutma bizi.ya o vuran kişiden kaynaklanmıştır benim arkadaşım oldu hiç bişi hissetmedim ağrı da olmadı dedi.inşallah bize de iyi bir hemşire denk gelir.

benim eşim de yine o pembe sayfalara mı giriyon diyor.adamcağız ne zaman baksa burası açık ya. :roflol:

Pembe sayfalar mı?? delikafadulden delikafadulden Sarı sayfalar der gibi..
Benim de pek farkım yok sizden. Bebeğin cinsiyetini öğrendim. Aklıma ilk siz geldiniz. Hemen gidip yaziim kızım oluyo diye diyorum içimden.. Annemi aramak bile daha sonra geldi aklıma o derece yani.. :asigim:

arkadaşlarda dışkıda siyahlığı elevit ve demir hapı kullanıyorsanız o yapıyor.. kimse meraklanmasın.. bana doktorum söylemişti.. önemli birşey değil..:lepi:

ay ne diyon valla mı korkutma bizi.ya o vuran kişiden kaynaklanmıştır benim arkadaşım oldu hiç bişi hissetmedim ağrı da olmadı dedi.inşallah bize de iyi bir hemşire denk gelir.

HHaklısın vuran kişiden kaynaklanıyor. Her hafta bir iğne yaptırıyorum. Dört farklı kişi yaptı, ikisini hiç hissetmedim. Birinde çok kötü canım yandı. Sonuncuda hem canım yandı, hem çok kanamış hem de şişti. Popomun üstüne oturamıyorum...

merhaba canan.sabah yazmışsın video yapmak için bilgilerimizi istemişsin ne istiyorsan ben gönderebilirim çok hoş bir fikir.

tetanoz ağır bir aşı ama birazda vurana bağlı.bende üç dört ay önce köpek ısırdığı için oldum sonrasında biraz ağrıdı ama hemşire ağrı yapabilir demişti zaten onun harinde bir sorunla karşılaşmadım.

Canım bunları bebişlerin doğumuna yakın alayım. Şimdi karışır, kaybolur vs. Fotolardan buradaki yazılanlardan video yapmayı düşünüyorum.

yapanla alakası yok bence.önceki sene koca işyerini aşıladık kiminin kolu şişti kiminin hiç ağrısı bile olmadı.ama çok yaktığı bi gerçek.vücudun o anki gösterdiği reaksiyon sadece ama ben korkuom kesin benim herbi tarafım ağrır ve şişer:1no2: ama sağlık ocağındaki aşılar tek dozluk olmadıı için daha çok acıtıo fakat yenede en güvenilir yer bu konuda sağlık ocakları.bebekim oluncada sağlık ocağının yaptıı hiç bi aşıyı özelde yaptırmıcam:hulya: az önce bizim ordaki s.ocağını aradım netten buldum nosunu yerini ve ne zmn aşı yaptıklarını sordum 6aya girince gel dedi.ama şimdiden gel kayıdınıda yapim dedi ebecik bayram dönüşü gidrim inşkaydirigubbakcemile

arkadaşlarda dışkıda siyahlığı elevit ve demir hapı kullanıyorsanız o yapıyor.. kimse meraklanmasın.. bana doktorum söylemişti.. önemli birşey değil..:lepi:
Evet canım haklısın, elevit bende de aynı etkiyi gösteriyor, ekstradan kabızlık da yapıyor bu tarz ilaçlar.

kızlar 1 saattir sağ tarafıma acaip bi ağrı giriyo çıkıyo acaba neden ?

bende de olmuştu geçen hafta sadece sağ tarafımda ağrı aynı olup geçiyordu.doktora da gittim o yüzden normalmiş karın kasları geriliyormuş.için rahat olsun.ama ağrı hiç geçmez beraberinde bulantı ishal ateş olursa hemen gel demişti aklında olsun.yat dinlen canım.

ya bide ben epidural ile normal dğm istiom bi aksilik olmassa ama o kanülü belime sokarlarken çok acır diede korkuom.sonra dahada korkup ama ne gerek var belimi deldirmee nasıl olsa kaçıs yok her şekilde bitecek diip geçiştiriom ayh ne korkak anneyim yaaa

yaaaaakannehirbenimde hep sağımda oluo ara ara ama ateşim fln ishalim yok

ya ama daha yeni arkidişim oldu hiç bir ağrı hissetmedim diyor ve sonrası da hiç acımamış.bence kendini acıyacak diye şartlama ben hiç korkmuyom kan verebildiğime göre onu hayli hayli olurum.hem senin korkmaman lazım bak işin içindeymişsin lmaz: bu arada aşının ilk dozu genelde 20.haftada vuruluyor canım.6 aya girince niye dediler sana.

şu iğne ve aşıların yenilebienleri ne zmn çıkıcak ki yhaa:S

Ben de senin tam tersi durumdayım, şurup ve tabletleri yutmaktansa iğne ve aşıları tercih ederim. Şuruplar midemi bulandırıyor, haplar da boğazıma takılıyor akannehir
:hulya: bu örgücü kız ne güzelmiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…